Najde se tu nějaké srpňátko 2013?

554
28.1.13 11:58

Najde se tu nějaké srpnátko?

Ahojky holky, hledala jsem nějakou dizkuzi, ale žádný srpnový miminka jsem nenašla, tak zakládám novou dizkuzi…doufám, že se nás tu sejde co nejvíc :)
právě jsem v 10tt termín mám 28.8 :palec: je to muj druhý prcek samozřejmě se moc moc těšim i když ted prožívám hrozné novolnosti a unavu a zatim nic moc nepomahá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
28.1.13 12:01

Musíš hledat ve skupinách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
28.1.13 12:07

Ahojky,
právě jsem 10+2 a termín mám 21.8.Pro mě je to první mimčo. Před 2 roky jsem byla těhotná, ale potratila jsem v 17tt tak se tak trošku bojím těšit aby se zas něco nevybrvilo. Musím říct, že jsem celkem v poho. Unavená to jo, ale nevolnosti mě celkem minuly. Jen teď bojuju s nachlazením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.1.13 12:09

V 17tt tak to musel být šok copak se stalo? ale neboj tentokrát to vyjde :palec: ted si tě mudr víc pohlídá. Já bych prospala celý denkdyby to šlo, ale malá mě nenechá takže jsem na pul chodicí mrtvola, ale věřím, že to po 12tt přejde jak u male…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
28.1.13 12:11

@milinkaa gratuluji já mám doma 2-letého syna co je 28.8. a letos mám termín 23.8. u sourozence. Jinak skupinek s termínem srpen je tu několik, ale je pravda, že už jsou docela rozjeté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkinka
28.1.13 12:11

Ahoj holky, já jsem dnes 10+6 a TP mám na 21.8 :) Je to naše první miminko

• Citovat
  • Upravit
584
28.1.13 12:17

Čekala jsem dvojčata a to jedno bylo nějaké špatné tak bohužel stáhlo i to druhé. Měli stejnou placentu a nedalo se zachránit. Teď je tam jen jendno tak to snad bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.1.13 12:17

Hani mám doma dceru která 20.2 bude mit 2roky :-) a jak to zvladáš s prckem? Já se ji snažim zabavit co to jde, ale bohužel ted je nachlazená, tak už se celkem doma nudí…
Nikinko ahoj vítam tě:-)
holky tak máme svoji nezorjetou dizkuzi :) už jste o těhu řekli rodině a blízkým? My části jo nechci dělat tajnosti i kdyby se nedej bože něco stalo, tak stejně jim to řeknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
28.1.13 12:22

@milinkaa tak synovi letos v srpnu už budou 3 roky, takže momentálně je to s ním už v pohodě, je šikovný v klidu vydrží u hry, puzzle, plastelíny, knížek, malování apod. Já jsem to zatím neřekla nikomu, v létě jsem měla ZT, takže teď ne dřív než ve 12tt, nechce se mi pak vysvětlovat, proč mimi nebude a nevyšlo to. V tomhle jsem dost opatrná. Ve skupině kde jsem se to stalo už dalším 4 holkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.1.13 12:28

Hani nestraš :( jasně na toto má každý jiný nazor, asi kdybych si to prožila tak budu mluvit jinak ted jsme hrdinka :lol: tak to je fajn to už je velký kluk naše malá chce furt spoustu pozornosti, ale má na to ještě nárok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
28.1.13 12:33

Ahoj holky, já rodila 15.8. loni, takže jsem o rok před Vámi, jen přeju krásná těhotenství, spoustu radosti s bříškem, žádné problémy, ukázková těhu a báječné porody, jako jsme měli my se Samuelem. Ať se máte krásně a nejlíp!! Hned bych do toho šla zas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4708
28.1.13 12:36

Ahojky tak ráda se k vám přidám jestli o to budete stát.
Já jsem 11t+4 a termín mám 15.8. a doma mám skoro 3 letého kluka a také mám nějakou spavou nemoc ráno se mě nechce vůbec z postele ještě že si syn dokáže hrát sám tak ještě dospávám nebo odpočívám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
28.1.13 12:37

Já to bohužel musela říct v práci. Chtěla jsem počkat až budu po ultrazvuku 7.2., ale chtěli mě poslat na výrobní halu a to nemůžu. Jinak jsem účetní sedím v kanclu, ale občas musíme chadit dělat audity na hala a zrovna to na mě vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
28.1.13 12:38

Ahojte, tak můžu se taky připojit? :-) Jsem dnes 10+5. Takže taky termín srpen. Je to moje druhé těhotenství. Z prvního máme dvouletou dceru. A jak píšeš, i já bych nejraději jen spala, ale malá to nedovolí. Naštěstí babičky fungujou a snaží se hodně pomáhat. Navíc je mi taky dost hodně zle, často zvracím. Ale při prvním těhu to bylo teda horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.1.13 12:43

Super holky jen tak dál všechny sprnátka sem :palec: Hanejs tak to jsme na tom dost podobně o víkendu funguje manža, alepřes týden to nějak placám, některý den je to lepší jindy horší, ale dala jsem se na boj tak bojuju co to jde :) já jdu na ultrazvuk 8.2 nemužu se dokčat u Týnky mě už řekli, že to bude asi holčička, ale tentokrát mi doktor řekl, že to nejdřiv pozná až v 16tt tak jsem lehce zklamaná jsemnedočkavá :-)
holky co máte ty 3letáky jak jste zvladly od plenkování? my furt bojujem a bojujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí