Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl Ja jsem akorat ted zacala spinit. Bricho me taky poboliva, ale zatim to neni nijak hrozny. Hlavne jsem se toho Hamiktna hrozne bala a bylo to uplne v pohode. Ja jsem to u prvniho nezazila. A jinak dekuju a pak dam urcite vedet. A co to bude jsem taky zvedava. Ja si myslim, ze druhej kluk. Tak uvidime jestli uz ve stredu budeme vedet. A s tim otocenim se neboj, me rikal, ze minule byl prcek vlevo, ted je vpravo. Takze se otaci jak se jim chce.
@Liddka Diky, teda to jsou starosti. Hlavne aby jsi byla do porodu v pohode.
@Gabca85 To doufám že budu ale kdyby mi dr chtěl dát zase sádru tak bych si ji asi nenechala dát už se mi blíží termín a může to taky přijít dřív. A jsem taky zvědavá co budete mít ![]()
Ahoj holky tak jsem po zatezovem testu a odpocivam. Zitra se zacne s vyvolavanim.
@Gabca85 Ahojky Gabčo, myslela jsem na tebe!! v čem spočíval ten zátěžový test?? a to už teda ležíš v nemocnici?? držím palce!!! ![]()
@guesssgirl Jo uz jsem v porodnici. Zatezovej test je kapacka a monitor aby vedeli jak mimco a deloha reaguji.
@Gabca85 Ahoj taky jsem na tebe myslela. Drž se a taky držím palce ![]()
@Gabca85 Ahojky, myslím na tee, a už chci takyrodt, další má známá už porodila měsíc a týden dopředu, jen já buduurčo přenášet zase
držímpěsti, ať je všev pořádku ![]()
AhojAhoj holky, dneska ve 12,04 se nam narodila Nikolka. Vazi 3290g a meri 51cm.
@Gabca85 Gratuluju
Holčička tak to je fajn moc ti to přeju
Pak sem hod fotečku ![]()
@Gabca85 No teeeeda
GRATULUJI
jak jsi to zvládla??? vypadá to, že to bylo celkem rychlý že? od kdy ti vyvolávali? jojo hoď fotečku
jak já ti závidím ![]()
@Liddka Ahojky, tak co, jak se máš?? kdy máte to focení?? Normálně jsem během dvou týdnů přibrala 4 kg, mazec
už aby bylo po ![]()
Ahoj holky ja vubec nestiham. A to je doma i manzel. Mala je hroznej rvoun, to Tom byl jako miminko zlatej. Tahle jen otevre oci zacne rvat. Predstavovala jsem si to jinak. Clovek brzo zapomnel. V noci se budi i po 1,5 hodiny. Proste vypije malo a usne a za chvili ma hlad. Je to fakt narocny.
@Gabca85 Ahojky, to je narocny
malej teda nerval, ale budil se mi po 2 hodinach…poradne jsem se vyspala az tak v roce a pul…tak hodne sily ![]()
@guesssgirl Diky ja jsem namlsana. Tom spal o 8 tydnu celou noc. Hlavne kdyz je dite jenom jedno tak si muzes lehnout i pres den, ale kdyz je Tom se mnou doma, tak to nepujde.