Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka Tak co malej? Je porad hodnej? U nas zatim porad masakr. I kdyz vcera byl prvni vecer, kdy nervala a mi se divali na telku.
@Gabca85 Ahoj zatím jo brečel mi zatím 2× od tý doby co jsme doma. A včera jsme byly u pani doktorky a pěkně malej přibral pani doktorka ho pochválila že pěkně papá a přibral za týden o 380g
A čím to je že ti tak pláče? ![]()
@Liddka No to kdybych vedela. Myslim, ze ji trapi prdy. Ale nektery deti proste rvou. U Toma jsem to taky nezazila. To je super, ze tak hezky papa. A uzivej si, ze je hodny.
Ahojky holky, tááák už jsme přestěhovaný, 2 noci už jsme spali v novým, ještě je tady teda hafo práce, ale to důležitý už máme a dodělá se to postupně
dneska jsem byla na monitoru a vše v pořádku, udělal mi Hamiltona, tak jsem zvědavá
u Maxe mi to nepomohlo, když se do příštího nic nestane, 30.4. mám nástup do porodnice, už aby byla venku holčička naše ![]()
@guesssgirl Je tak to je super. Hlavne, ze jste to zvladli pred porodem. Ted jeste tu princeznu a jste komplet.
@guesssgirl Ahoj to je dobře že to nejduležitější máte hotový
Je dobře že jste to ztihli takhle před porodem pak by to bylo horší
TAk se drž budu na tebe myslet ![]()
Ahoj holky, tak vcera se nam narodil ten nas poklad
jmenuje se Mia, vazi 3500g a meri 50 cm ♥♥♥♥♥
@guesssgirl Velika gratulace. Uplne perfektni miry. Je krasna. A co porod. Hlavne obema zdravicko.
Dekuju holky
no porod..Dr. mi ve ctvrtek udelal toho Hamiltona, vecer mi zacaly bolesti. Od 3:40 jsem mela kontrakce po 10 min. Pred 9 hod. Jsme jeli do porodnice a pak uz to byla rychlost. Ale bolest jak blazen opet. Jsem nastrihla a popraskana v obliceji a na krku a mam uplne cerveny oci zality krvi, takze vypadam jak Zombie ![]()
@guesssgirl Chudáčku
A kolik máš stehů? Já měla 3.A čím to je že máš ty oči takový? ![]()
@guesssgirl Tak to me mrzi. Ja jsem byla taky sita hodne. Jak sla tim celem potrebovala vic mista. A mela si pri tlaceni zavreny oci? Me na to upozornovala mama uz u prvniho, aby mi nepopraskaly zilky v ocibh.