Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
26.5.13 18:36

Ahoj holky, tak jak se mate? V utery uz budou nasi princezne 2 mesice. Toto leti. V patek jsme byli u doktora a mala uz ma pichnuty usi. Zatim dostala nausnicky po me. Az trochu vyroste koupime novy. Prdy ji trapi stale, to bych asi musela jist jenom suchary. No a to Tomik ma za sebou prvni davku klistovky a v pohode. Ani nepipnul a jeste se usmival.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
26.5.13 20:17

@Gabca85 Ahhoj tak Sebíkovi budou 2 měsíce ve středu to to letí vid? :D Jinak mi měli v pátek krizovku malej nechtěl vůbec papat pořád u prsa brečel otáčel hlavičku na druhou stranu ani z flašky nechtěl ani čajík ani z lžičky prostě nic byla už jsem tak zoufalá a hotová z toho a přitom měl hladík vždycky nachvilku usnul a nakonec papal až ve 3 ráno a to jsem ho ještě budila jinak by spinkal dál. Jinak jsme měli oslavu manželovo babi měla 89 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
27.5.13 04:29

@Liddka Jejej to muselo byt hrozny, kdyz nechtel papkat. U me se mala akorat pousti kdyz ji hodne boli to bricho, to taky hodne bojujem. A co ta Vojtovka? Uz jste byli s briskem na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.5.13 12:08

@Gabca85 Jdeme na kontrolu zítra tak jsem na to zvědavá doufám že jí cvičit nebudeme muset.Ale přijde mi že ten pupíček má o toršku lepší tak uvidíme :) Měl ho víc vystouplej tak asi se mu to samo strácí. To jo bylo to hrozný když nechtěl papkat už jsem byla fakt zoufalá. Ale zeptám se na to dr tak jsem zvědavá co mi na tohle taky řekne. A ty prdíky a bolení bříška by se po 3 měsíci měli lepšit takhle mi to říkala dr. A malej na to taky trpěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
27.5.13 13:25

@Liddka Drzim palce at kontrola dobre dopadne a nemusite cvicit. Ja se utesuju, ze jeste mesic a bude lip. I kdyz taky uz nerve kazdej den tolik. Vetsinou ale vecer place. Tomika tolik prdy netrapily, jenom obcas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.5.13 13:29

@Gabca85 A když ti takhle brečí nemá taky pupeční kýlu? Ono se to dělá prej dětem který hodně brečí ale malej nebrečí skoro vůbec tak nevím :nevim: ale má rozestoupený svaly tak to prej má z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
27.5.13 13:52

@Liddka Doktor nic nerikal, tak asi kylu nema. Taky jsem slysela, ze kdyz hodne place tak bude mit kylu. Ze zacatku kdyz fakt hodne rvala tak jsem mela strach, ale ted uz je to fakt lepsi. Place hlavne vecer. Sice minule rvala snad hodinu, ale to uz je vyjimecny. Uz rve podstatne mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
27.5.13 13:52

@Liddka Doktor nic nerikal, tak asi kylu nema. Taky jsem slysela, ze kdyz hodne place tak bude mit kylu. Ze zacatku kdyz fakt hodne rvala tak jsem mela strach, ale ted uz je to fakt lepsi. Place hlavne vecer. Sice minule rvala snad hodinu, ale to uz je vyjimecny. Uz rve podstatne mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
27.5.13 14:23

Ahojky holky :-) tak my porad trpime na prdiky :-( vecer celkem dobre spi, ale pres den uz je to bida a kdyz nespi, tak breci, chce se pord chovat, ja uz mam zada uplne v haji. Co vase mimca? chovate je casto? me porad tchyne rika, pletes si bic a jak sis ji naucila, tak ji mas, ale jak jako naucila? tak to ji mam nechat rvat? je pravda, ze me to tky stve, hlavne rano, kdyz potrebuju uklidit, nachystat snidan, upravit sebe a vypravit Maxe, tak to ji fakt nosit nemuzu a kdyz breci, jakoze breci, tak mi to rve usi…porad si rikam, bude lip, az trosku povyroste a bude se zajimat o nejaky hracky apod. Davate uz mimousky past koniky? a jak casto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
27.5.13 15:03

@guesssgirl Ja davam malou do takovyho lehatka. Tam na nas vidi a nebo ji houpu a je klidnejsi. Lepsi i prdi jak nelezi rovne. A na brisko ji davam skoro pred kazdym kojenim. Ono jim to taky pomaha na prdiky. A co Max? Uz je to lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
27.5.13 18:00

@Gabca85 Já to lehátko mám taky, mám doma i houpátko, tam vůbec nechtěla být, tak jsem pořídila to vibrační co jsem měla pro Maxíka a to je lepší, ale žádná hitparáda. Maxík v něm byl tak spokojenej a ona by se pořád jen nosila :-( Jinak Maxík už je lepší díkybohu, snažíme se mu víc věnovat, občas teda má den, ale touž nemus být žárlivstí, ale spíš věkem, teď tahá takový móresy ze školky, že někdy fakt kvetu…jako třeba u jídla : fůj, blé, to nejím, to nemám rád, to mi nechutná…přitom doteď jedl skoro všechno lump jeden :zed: tak to zase snad přejde :) a o malé říká, že jí má rád, pomáhá mi, nosí plíny atd. chodí se mnou a procházky, i když teď to počasí už 14 dní je teda hrůza…tak snad už to bude dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
27.5.13 18:02

@Liddka ahojky, tak užmalej taky trpí chudák na prdíky? to je děs viď? budu držet pěsti, abyste nemuseli dělat tu vojtovku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
28.5.13 11:08

@guesssgirl Ahoj a zkoušela sis jí dát do vak? Ono je to prý dost praktický :) Já kdyby malej chtěl být hodně na rukách tak bych si ho pořídila taky ségra ho měla a nemohla si ho vynachválit. Jo jo taky už je má a trápí ho ale zatím to neni zas tak strašný(tuk, tuk, tuk) ale když ho trápí tak to někdy stojí za to. :roll: A stim chováním jak si psala já bych ho taky nenechala brečet a radši bych si ho vzala na ruce i dr mi řekla že každej říká nechovat, nechovat ale že to dětátko potřebuje kontakt a takhle si ho vyžaduje. MAlej teda zatím neni moc naučenej ale když se mu nechce spinkat tak sním musíme chodit po baráku a on si celej barák prohlíží je to krásný jak na všechno tak kouká :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
28.5.13 22:08

@Liddka:potlesk: jsem jí hokoupila - Lodger Shelter a vůbec se jí v tom nelíbilo, tak jsem ho dneska prodala…koupím ergonomický nosítko, snad tohle zabere. Dneska jsem s ní byla venku 4 hodiny a byla mooc hodná :potlesk: tak mám radost :palec: já jí prostě neumím nechat brečet, a´t si každej říká co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
29.5.13 07:49

@guesssgirl Přesně at si každej říká co chce je to tvoje dítě ne ;) Tak jsme byly na kontrole včera malej přibral za 2 týdny 490g a má už 4890g :D a tu vojtovku cvičit budeme muset :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí