Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 To mě se budí tak kolem 1-2 ráno a pak po těch 3 hodinách
@Liddka Tak to se asi moc nevyspis. Ja jsem rano nechtela vubec vstavat a to mi usnula po 21,30 a pak se probudila ve 2,45 a ja silela, ze je to brzo.
@Gabca85 Tak takhle mi to nevadí když byl menší tak se mi vzbouzel v noci častěji takže já jsem ráda za tohle jak se budí. A to mi stačí ![]()
@Liddka No na lepší si člověk brzy zvykne. A pak je překvapenej, když se zase prcek probudí dřív.
Ahojky holky
dlouho jsem tu nebyla, jaksi neni cas
tak my byly na prvnim ockovani minuly tyden a mala vazi uz 5,650 takže mazec, přibrala za mesic 1100g, malyho mi ockovali na zloutenku a teda jak vyvadel, to bylo neco
ted ve ctvrtek nas cekaji nausnice achjo, porad nejaka bolest
taky uz se mala pretaci na bok sama a povida, smeje se, zvatla, je uzasna, jinak vecer usina ve 20- 20:30h, pak kojime ve 2:30 a pak ve 4:30 a vstavame +- o pul sedme, pres den kojime stale po 2 hodinach…uz bych ji potrebovala natahnout alespon na ty 3 hodky, ale porad se dozaduje driv
Lidko Maxik se mi budil po 2 hodinach az do roku a pul
takze ti to nezavidim, to casty buzeni, ale treba se to zlepsi ![]()
@guesssgirl Ahoj, tak to je super, ze ji chutna. Drzim palce, at nausnicky probehnou hladce. Ono jim vic vadi, ze jsou omezeny v pohybu. A snad si to taky nejak natahne, ty dve hodiny je docela malo. To toho ani moc neudelas.
@Gabca85 to jo, to jsem spokojená, že tak přibírá
máš pravdu, to říkala Dr. taky, že jim právě vadí to, že jim svážou ruce
no já musím počkat venku, protože já bych ji tak nemohla vidět, to by odešla bez náušnic
no musím jí to natáhnout, ale nějak se nám nedaří, jednak nic moc neudělám a i venku v kočárku se dožaduje každý 2hodky
teď půjde Maxula na poslední 4 dny do školky a pak bude doma veselo až do 19.8. to bude síla
o Tomík, půjde už od září do školky?
@guesssgirl Ja jsem taky u nausnicek byt nechtela, vzala jsem si na pomoc mamku a nakonec jsme obe cekaly venku. Tomika do skolky nevzali, takze mi mame veselo porad a porad mit budeme.
@guesssgirl No a ted dva dny po sobě se mi budí od 4 ráno do těch 9 ráno po hodině to je pěkně na palici jsem tak unavená až mě z toho bolí hlava
A přes den to mám taky tak po těch dvou hodinách ![]()
@Liddka To vypada na rustovy spur. Snad se to zase brzo srovna.
@Liddka To ti věřím…a lehneš si s ním přes den? já zezačátku s maxíkem chodila rano spát aspon na chvíli, jinak bych se zbláznila, Mia je zatím super, díkybohu, protože mít to jak u Maxe a ještě k tomu právě jeho, tak teda nevím, jak bych to vše zvládala…tak přeju hodně sil ![]()
@Gabca85 Aha, tak to je teda blbý…ta školka je super věc, malej je tam strašně spokojenej a já si od něj odpočinu ![]()
@guesssgirl já přes den neusnu to jeprávě na prd tak snad se to srovná ![]()
@guesssgirl To verim, ze je skolka super. Hlavne malej by potreboval mezi deti.
@Gabca85 Já taky doufám že se to brzo srovná ale dneska se mi ráno vzbouzel po dvou hodinách tak je to lepší než po tý hodině ![]()