Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
1.7.13 10:24

Ahoj holky to by ste nevěřily co se mi včera stalo. Jelikož mám nízkej tlak :roll: v těhu jsem ho měla vysokej ale ted se mi zase vrátil na nízkej tak se mi několikrát za den motá hlava a je mi někdy na omdlení. A jdu po schodech k nám do patra máme 10 a 10 schodů a mám v ruce malého a zamotala se mi hlava a myslela jsem že omdlím ale asi jak sem si uvědomila že mám malého v ruce tak se to hned zlepšilo. Kdyby se mu mělo něco stát neodpustila bych si to :( volám k dr a ona má asi dovolenou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.7.13 11:40

@Liddka Tak to uz vypada nadejne. Me dneska vstavala po 4h a pak v 7h ji probudily prdy a pak uz nespala. U nas kdyz vydrzi jfnu noc spat celou tak dalsi krmime 2×, asi to musi dohnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.7.13 11:47

@Liddka A nemas moznost si ten tlak zmerit? Na tohle bacha. Me se taky jeden cas hodne motala hlava, to mohlo byt Tomovi necely dva roky a kdyz jsem ho vyndavala z postylky tak se mi motala a ja mela strach, abych ho nepustila nebo s nim nepadla. Byla jsem na vysetreni, delali mi EEG a nakonec to bylo od zablokovane krcni patere. Dr mi to trochu uvolnil a dostala jsem prasky a za pak to zacalo pomalu odeznivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.7.13 11:51

@Gabca85 Právě že mě i dost bolí zádá :think: ale blbé je že dr má asi dovolenou :( já mám od té doby taky strach aby mi neupadl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.7.13 12:54

@Liddka Tak ma snad doktor nejaky zastup. Zkus zavolat tam. Tohle by se melo resit rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.7.13 16:25

@Gabca85 Já právě nevím dko za ní zaskakuje a musela bych busem a s malým nerada jezdím busem :x ale budu muset než se něco stane… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.7.13 17:45

@Liddka A neni nekdo kdo dela vedle doktora, ze bys tam zavolala a zeptala se jestli za nej nedela zaskok. A nebo neni nekdo kdo by ti tam zajel, kdyz nechces s malym busem. A proc s nim jezdis nepada. My jezdime normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.7.13 21:04

@Liddka Tak to je blbý teda, já když jsem k. o. tak usnu a pěkně tvrdě a kolikrát mi stačí i jen 20 min. a pomůže to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.7.13 21:08

@Liddka No tak to není příjemný, taky mám nízkej tlak :-( a co manžel, nemůže tě odvézt, nebo rodiče? jinak dnes malá teda taky spala na prd, kojila jsem už o půl 12 a pak se každý 2 hodiny budila, od 2-3 byla vzhůru, a pak od 5-6..hruza…ale zato přes den mi teda spí krásně, byly jsme skoro celý den venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.7.13 13:34

Ahoj holky tak jak je? Jaký máte počásko? :) Tak malej se předevčírem tak nahlas smál bylo to tak krásný jemu se líbí když hážu vlasma a ten se řechtal :lol: bylo to fakt nádherný :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
9.7.13 12:42

@Liddka Ta nase potvurka uz se taky smala nahlas. Mame ji i nahranou. Vcera mela zase hrozny odpoledne, rvala, ale fakt silene. To byl zase des. Pak se po 5 dnech vykakala a bylo to lepsi. Ale v noci se mi budi uz pred 3h rano a to uz mi vstavala i ve 4,30. Nevim proc se takhle budu. Misto toho aby to natahovala, tak postupne zkracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.7.13 06:49

Ahojky holky, to je krásný, když se prcci začnou smát :-) to je strašně silnej zážitek :srdce: ta naše prdelka už chytá hračky, culí se vědomě a strašně žvatlá :-) akorát jsme měli minulý týden děs, my byli teda s manželem oba nemocní a malá mi od úterka nechtěla vzít přes den prso, kroutila se strašně a řvala, pila jen čaj…v sobotu jsem s ní jela na pohotovost, tak byli tak strašně nepříjemní!!! fakt kreténi, prej to je normální, že nejí malý dítě třeba 2-3 dny…no netřeba komentovat :evil: :evil: :evil: :evil: pak jsem musela 2× odstříkat do lahvičky a potom se opět přisála…nevím co to bylo…teď dáváme kapky Hylak forte jestli znáte, je to na upravení střevní mikroflóry a kadí po tom jako ďábel po každým jídle, ale je spokojená :-) jinak máme náušničky taky, akorát jedna nám nejde vůbec zapnout, mám to reklamovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
13.7.13 09:07

@guesssgirl Ahoj Hylak znam, davala jsem to Tomovi, kdyz dlouho nekakal. To jsou blbci na ty pohotovosti. Nikde jsem neslysela, ze mimco normalne odmita jidlo. Mozna se ti zmenila chut mlika tou nemoci. Nebrala jsi nejaky leky? Nektery ditka jsou na to citlive. A nausnicky bych reklamovala. My mame dneska oslavu, Tomik mel 3 roky. Vypada, ze pocasi bude dobry. Dneska mala v noci pekne blbla. Krmila jsem ve 20,50 pak ve 2h a pak ve 5,40. To byla zase noc. Doufam, ze vy jste se vyspaly lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.7.13 22:22

@Gabca85 Ahojky, to jsou vedra co?? ani moc nechodíme s kočárem, to se nedá :-( s tou chutí mléka, já začala brát antibiotika až po té návštěvě pohotovosti, tak tím to asi nebylo, nevím…už je to dobrý, ale i teď má občas den, že vidím, že má hlad, cucá si prstíčky jak blázen, chci ji dát prso a prohne se a řve a chce jen čajík…tak nevím, dávám jí ten čajík teda a prso pořád nabízím dál, pak se po nějaké době přisaje..jestli je to tím vedrem, nevím..u Maxíka jsem tohle nezažila..náušničku už nám opravili, nějak to odpružili, tak snad to bude držet :-) malá už má 6kg a 64cm, je pěkně veliká, dneska jsme byli naposledy na kyčlích a má vše v pořádku, tak jsem ráda :potlesk: a jak jste oslavili narozeniny?? a co tomík dostal? Jinak s tím krmením, většinou to máme tak, že ve 20h jde spát, to nakojím, pak kojím kolem 2:30-3:30 jak kdy se vzbudí a pak ráno kolem 5-6…no podle Maxíka Havai :-D toho jsem kojila každý 2 hodiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
26.7.13 03:50

@guesssgirl Ahoj, ja jsem ted mela Toma 12 dni u nasich. Tak si tam aspon uzil bazen. Vedra jsou velky. Ven chodime akorat rano a pak az vecer. Dneska ma manzel dovolenou tak pojedeme na chatu. Aspon, ze uz vetsinou papka. Ja ji teda caj nedavjm. Jenom MM. A krasne vam roste, my jdeme k dr az ve stredu, ale vazila jsem ji a mela 6,4 kg. Jo a Tomik dostal odrazeci kolo, sice uz jedno dostal loni, ale to bylo moc tezky a on ho nechtel, na to se daji dat i slapky, tak mu ho nechame jako kolo. Tohle je mensi a jatj mu to uz jde. Pak dostal knizku, kulickovou modelinu, roborybu teda spis robozraloka a prenosny DVD. U nasich dostal trampolinu, linej tenis, detskej golf, zahradni sadu hracek a oblecky. Od tchynaku auticko, traktor s vlekem a poslali mu 1000 na ucet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí