Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
31.7.13 07:07

@Gabca85 To řvaní je hrozný viď?? to člověk neví co dřív, jenže nosit ji pořád nemůžu, mám ještě Maxe, takže znáš to, koupání, večeře, včera jsem žehlila… no fakt děs :nevim: doufám, že to dnes bude lepší, ale v noci už se zase vzbudila už ve 23h a pak ve 2:30, 4:50, 6:00 a to už neusla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
31.7.13 07:09

Taky jsem si včera pro jistotu odstříkala 70 ml, když bude krize :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
31.7.13 08:49

@guesssgirl Ja jsem taky zehlila a tak ji nikdo nehoupal v kresilku a ona nespala. No ja jsem krmila v 00,45 a pak nastesti vstavala az v 6h. Takze to nakonec slo. Ted uz se nejspis budi, spala 45 minut. Dneska jdeme po 12h k doktorovi na ockovani a prohlidku. To bude zase rev. Tak jsi na odmitani prsa pripravena. Me ho taky Tom zacal odmitat. Asi od 3 mesicu jsem odstrikavala a davala ve flasce. Prso nechtel, z flasky mu to teklo rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
31.7.13 10:03

@Gabca85 Tak to jste se docela vyspaly :-) no já ji dala dnes v 8h spát (vstávala v 6) a spinkala doteď a já s ní, tak paráda, jsem si odpočinula a hned se cítím líp :-) dneska to zatím jde, zatím i pije, vyndala jsem ji kousátka, moc je nechce. Ale zatím je spokojená, tak uvidíme :jazyk: tak ať vám kontrola dopadne co nejlíp a a´t moc nepláče chudinka ;) a Tom taky začal odmítat a dávala jsi z flašky a pak se odstavil jsi psala že? doufám, že to ještě chvíli vydržíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
31.7.13 11:22

@guesssgirl Tom mi zacal v 7 tydnech spat celou noc, takze se mi delalo min mlika a dokrmovala jsem Nutrilonem. Takze pak uz prso nechtel, ale MM si z flasky vzal. Odstrikavala jsem do pul roku a pak jsem se na to vykaslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
31.7.13 13:28

Tak máme za sebou prohlídku ve 4 měsících. Malá váží 6,6 kg. Všechno v pohodě. Příkrmy až v půl roce. Pořvala si akorát u očkování, jinak byla zlatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
31.7.13 14:04

@guesssgirl To by mě taky zajímalo co to s těma dětma je malej mi moc nespí :nevim: tedkom mi spinká půl hodinky tak se aspoň trošku prospí :) To jo mám ho na boku horní ručičku mu držím u těla druhou dám do elka a přetáčím ho hrudí dopředu a zadečkem dozadu :) A fakt to pomáhá :) To jsem na něj zvědavá jak to vydrží ale domluvili jsme se s jednou kamarádkou z emimina je z Brna že se sejdeme a zajdem někam na kafíčko tak se malej aspoň protahne a uvidí kamarádku ;) A na bříško jí dáváš? Sebíkovi se na bříšku moc líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.8.13 09:16

Ahoj holky včera ve 2 ráno mi přišla sms od mamky že mojí sestru(15let) odvezla sanitka do nemocnice že měla neuvěřitelný bolesti v břiše a měli podezření na slepák včera jí dělali vyšetření a má silnej zánět močových cest…Zajímalo by mě jak ho mohla dostat v těhlech horkách… :think: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.8.13 12:15

@Liddka Teda chudak, tak at je brzo v poradku a muze si jeste uzivat prazdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.8.13 12:17

@Gabca85 TAk jí praskla cista. ALe už jí je líp naštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.8.13 12:23

@Liddka Takovy problemy v 15ti letech? Chudak. Snad ji brzo pusti domu. Takovy krasny pocasi a ona v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.8.13 12:37

@Gabca85 Jo jo v 15ti letech i ti doktoři se tomu diví že jí praskla ta cista :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
2.8.13 14:09

@Liddka ahojky, ježiši, prasklá cysta už v 15ti?? mazec :think: já byla na operaci těsně před otěhotněním s Maxíkem, to mi bylo 23let. Tak hlavne, že je v pořádku, taky máte takový vedra? no Maxík je s tátou u babičky a malej se koupe v bazénu a já hniju doma s malou, protože co v těch vedrech dělat s mimčama že? co děláte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
3.8.13 21:19

@guesssgirl Jo jo prasklá cysta mazec no ale už je doma včera jí nakonec pustily domu a bere antibiotika :) A ty vedra jsou fakt strašný malej spinká venku v kočárku a je vždy tak strašně spocenej :roll: a včera byl s náma v bazénu a to byla paráda byl uplně spokojenej :* A ven ani moc nechodíme v těhlech vedrech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
3.8.13 21:21

@Liddka ahojky, my byly dneska u svagrovejch v bazene odpoledne a mala byla ve vode uple blazena :lol: slunicko maly :-) Maxik ten uz radi jak cert ve vode, dneska jezdil v kombajnu a v traktoru, tak ma zazitek :palec: mala je nejspokojenejsi u svagru ve stinu na dece nahata a svlazena z vody, to uplne vrni blahem a je hodna :srdce: jo a rostou nam zuby!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí