Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 To řvaní je hrozný viď?? to člověk neví co dřív, jenže nosit ji pořád nemůžu, mám ještě Maxe, takže znáš to, koupání, večeře, včera jsem žehlila… no fakt děs
doufám, že to dnes bude lepší, ale v noci už se zase vzbudila už ve 23h a pak ve 2:30, 4:50, 6:00 a to už neusla ![]()
Taky jsem si včera pro jistotu odstříkala 70 ml, když bude krize ![]()
@guesssgirl Ja jsem taky zehlila a tak ji nikdo nehoupal v kresilku a ona nespala. No ja jsem krmila v 00,45 a pak nastesti vstavala az v 6h. Takze to nakonec slo. Ted uz se nejspis budi, spala 45 minut. Dneska jdeme po 12h k doktorovi na ockovani a prohlidku. To bude zase rev. Tak jsi na odmitani prsa pripravena. Me ho taky Tom zacal odmitat. Asi od 3 mesicu jsem odstrikavala a davala ve flasce. Prso nechtel, z flasky mu to teklo rychleji.
@Gabca85 Tak to jste se docela vyspaly
no já ji dala dnes v 8h spát (vstávala v 6) a spinkala doteď a já s ní, tak paráda, jsem si odpočinula a hned se cítím líp
dneska to zatím jde, zatím i pije, vyndala jsem ji kousátka, moc je nechce. Ale zatím je spokojená, tak uvidíme
tak ať vám kontrola dopadne co nejlíp a a´t moc nepláče chudinka
a Tom taky začal odmítat a dávala jsi z flašky a pak se odstavil jsi psala že? doufám, že to ještě chvíli vydržíme ![]()
@guesssgirl Tom mi zacal v 7 tydnech spat celou noc, takze se mi delalo min mlika a dokrmovala jsem Nutrilonem. Takze pak uz prso nechtel, ale MM si z flasky vzal. Odstrikavala jsem do pul roku a pak jsem se na to vykaslala.
Tak máme za sebou prohlídku ve 4 měsících. Malá váží 6,6 kg. Všechno v pohodě. Příkrmy až v půl roce. Pořvala si akorát u očkování, jinak byla zlatá.
@guesssgirl To by mě taky zajímalo co to s těma dětma je malej mi moc nespí
tedkom mi spinká půl hodinky tak se aspoň trošku prospí
To jo mám ho na boku horní ručičku mu držím u těla druhou dám do elka a přetáčím ho hrudí dopředu a zadečkem dozadu
A fakt to pomáhá
To jsem na něj zvědavá jak to vydrží ale domluvili jsme se s jednou kamarádkou z emimina je z Brna že se sejdeme a zajdem někam na kafíčko tak se malej aspoň protahne a uvidí kamarádku
A na bříško jí dáváš? Sebíkovi se na bříšku moc líbí ![]()
Ahoj holky včera ve 2 ráno mi přišla sms od mamky že mojí sestru(15let) odvezla sanitka do nemocnice že měla neuvěřitelný bolesti v břiše a měli podezření na slepák včera jí dělali vyšetření a má silnej zánět močových cest…Zajímalo by mě jak ho mohla dostat v těhlech horkách…
![]()
@Liddka Teda chudak, tak at je brzo v poradku a muze si jeste uzivat prazdniny.
@Liddka Takovy problemy v 15ti letech? Chudak. Snad ji brzo pusti domu. Takovy krasny pocasi a ona v nemocnici.
@Gabca85 Jo jo v 15ti letech i ti doktoři se tomu diví že jí praskla ta cista ![]()
@Liddka ahojky, ježiši, prasklá cysta už v 15ti?? mazec
já byla na operaci těsně před otěhotněním s Maxíkem, to mi bylo 23let. Tak hlavne, že je v pořádku, taky máte takový vedra? no Maxík je s tátou u babičky a malej se koupe v bazénu a já hniju doma s malou, protože co v těch vedrech dělat s mimčama že? co děláte vy?
@guesssgirl Jo jo prasklá cysta mazec no ale už je doma včera jí nakonec pustily domu a bere antibiotika
A ty vedra jsou fakt strašný malej spinká venku v kočárku a je vždy tak strašně spocenej
a včera byl s náma v bazénu a to byla paráda byl uplně spokojenej
A ven ani moc nechodíme v těhlech vedrech ![]()
@Liddka ahojky, my byly dneska u svagrovejch v bazene odpoledne a mala byla ve vode uple blazena
slunicko maly
Maxik ten uz radi jak cert ve vode, dneska jezdil v kombajnu a v traktoru, tak ma zazitek
mala je nejspokojenejsi u svagru ve stinu na dece nahata a svlazena z vody, to uplne vrni blahem a je hodna
jo a rostou nam zuby!!!