Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka Hlavne dej pak vedet co rika na brachu Sebik. Az se trochu usadite.
Ahoj holky tak jsme byly v utery na 3tydenni prohlidce a Damik od ty doby co nas pustili z porodnice tak pribral 910g a to rikala dr ze mel pribrat 300g tak rikala ze je peknej jedlik
takze ma 4360g ![]()
@Liddka Ahoj, tak jak se mate? Co kluci, nezlobi? U nas docela dobry, ale vecne zapasime s rymou a kaslem. At zije skolka. Jinak se tam obema libi. A ve stredu jdeme s Tomem k zapisu, toto uteklo.
Ahojky holky jak se máte? My se máme dobre. Sebik chodí par dní do školky ak je zase pár dní doma tedy větší část dnů tráví doma že je nemocnej tak doufám že se to či nejdřív ustálí a budu už lepší protože rád hodí do školky. Jinak se těším už Vánoce i Damik už si to víc užije jak už vše vnímá. Oba kluci pěkně lumpačí Rošťáci to jsou vymyslí různé lumpárny
jinak holky přeji krásný Adventní čas a už máte na pečení? Ja zatím jen dva druhy že 6ti…nějak nestiham ![]()
@Liddka Ahoj, neboj ty nemoce si trochu sednou. Pamatuju si první rok u Tomika, 3 dny ve školce a týden doma. Teď už chodí do školy a je to fakt znát. I Nikča už je na tom líp než loni. Většinou ale každý měsíc týden doma. Jinak Tom chodí do první třídy, já jsem po těch 6,5 letech hledala praci a povedlo se, od září pracuju. Je to horší s časem, ale našla jsem si místo na 6h denně, takže stíhám děti odvádět i vyzvedávat, ale občas si přijdu jak magor, furt někam chvátám. Pak ještě rychle doma něco udělat, no zlatá rodičovská. Ale peníze se vždycky hodí. Vánoce super, zvládla jsem napect 10 druhů cukroví a i uklidit. Je fakt, že jsem chodila spát okolo půlnoci, ale dala jsem to. Vanocku jsem vyndavala v 1:30 z trouby.
Ono i v práci byl konec roku hektický. Ale mezi svatkama jsem měla dovcu, tak jsem si odpočinula.
Dobrý den, ženy, nemáte prosím některá mimi tričko s nápisem BORN IN 2013?? Děkuji ![]()