Poradna duly
Jana Čurdová
@hanika231 to Sebik uz si taky odrel koleno ale jako by nic. Stejne dela kravinky
ja pisnu segre a zeptam se ji na ten sprej jak se to jmenuje ![]()
No to jsi me nepotesila. Me jde i o to, ze je atopicka a pak ma ty kolena uplne desivy. Ale zatim stejne chce chodit za ruce. Obcas udela par krucku, ale jinak moc nechce. Nechci ji do toho moc nutit, aby se neblokla.
@Liddka ona to taky nevnímá, jakoby se nic nestalo. S tím sprejem budeš moc hodná ![]()
@Gabca85 já tě nechtěla strašit, třeba starší syn to nedělal nebo si to nepamatuju
Taky je atopik ![]()
Ahoj holky, tak to vypadá, že konečně v 16ti měsících začne Nikouš chodit. Včera a dneska doma víc chodí než leze, tak snad už je to na dobrý cestě. Jinak se máme docela dobře. A co vy? Užíváte léta?
@hanika231 pry se to pise nejak jako princess nebo tak nejak ze to uz nepouzivaji a ze si to nepamatuje ![]()
@Gabca85 tak to je super ze ti uz zacina chodit to je parada
to my se ted nezastavime kdyz jsme v parku a na zahrade do toho jeste delame porad ten byt… Je to uz nejaky dlouhy ale manza to chce mit hotovy aby tam pak nesmrdela barva kvuli malymu a tenhle tyden uz by sme meli pokladat koberce tak snad uz pristi tyden budeme bydlet
my jak nemame cas tak jsme ani nikde nebyly na vylete tak si to musime vynahradit v srpnu aspon musime do nejaky zoo a jeste nekam
a jak uzivate vy leta? ![]()
@Liddka No my jezdime akorat na chatu. Zadnou dovcu jako takovou neplanujeme. S Nikou je to fakt narocny a dovcu bych si neuzila. Jezdime teda na vylety a na prodlouzeny vikendy na chatu. Deti jsou tam spokojeny takze tak.
@Liddka děkuji, něco podobnýho jsem zrovna sehnala, je to z oriflamu s princeznama, ještě jsem to nezkusila, tak uvidíme ![]()
@Gabca85 chatu bych taky potřebovala, aby bylo kam aspoň na chvilku zmizet
Zařizujeme dům a do konce prázdnin se budeme stěhovat, takže letos dovča nehrozí
jen výlety, ale aspoň něco.
Jinak včera jsem pekla dort k narozkám - tímto bych se fakt neuživila, do půlnoci jsem se s tím patlala
@hanika231 Chata je sice dobra, ale pak prace doma stoji. A ta nase chaticka je hrozne malinka, takze kdyz prsi neda se tam zatim s Nikou vydrzet. Ted kdyz uz bude chodit tak to snad bude lepsi.
Ahojky holky
koukám, že všechny něco předělávají, nebo dodělávajímy taky pořád děláme chatu a to už jsme tam chtěli v červnu vegetit
vypadá to, že budem rádi, když tam budem na konci srpna
no jinak malá běhá jak blázen, už sama dojde do města a z města (cca 1,5km celkem), spí už jen jednou denně, zubů máme 12, začínáme pomalu učit na nočník (zatím bez úspěchu
) no a Maxíkovi se kýve první zoubek, takže asi brzy přiletí víla zubnička ![]()
Jinak jsme minulý týden měli poslední rozloučení s tátou
achjo, pořád k neuvěření…je to tak nespravedlivý, když moje tchýně, která je o 33 let starší než já má ještě rodiče na světě…
@guesssgirl Ahojky tak to je mi lito
to je sikulka Sebik taky sam dojde do obchodu i z obchodu je to super kdyz uz chodi
hodne lidi mi rikalo pockej az ti bude chodit to se nezastavis… Ale me to nevadi ja za nim litam rada
e to moje prdelka
my mame taky 12 zubu a 3 dalsi uz mame spicku venku takze jich budeme mit uz 15
pridavam foto ale neni moc kvalitni je to foceny z tabletu…
@Liddka Ahojky, no to jste šikulky, Sebík je krásnej
a stříháš ho už, nebo to má takhle krátký? Mianě strašně rychle rostou vlasy, teď jsem ji fikla ofinu, protože nechce sponku ani guničku, tak to má jak Kazisvět
jako s tím chozením, sice se člověk nezastaví, to je fakt, ale lepší, než běhat shrbená a držet je za ruce, to je daleko horší tady to období, takhle už si jdeme ven na prochajdu a malá už i hezky drží směr ![]()
A který 3 zoubky mu rotou teď? ![]()
@guesssgirl jo jo striham uz jsem ho strihala 4×
strasne rychle mu to rostlo. A je to kluk tak ma mit kratky vlasy
rostou mu ted trojky ale je to v pohode. Horsi to bylo u ctyrek… Ty uz ma vsechny venku alebto bylo utresny nekolikrat v noci vzhuru… Ale on za to o nemuze kazdej sme si tim museli projit
tak to je sikulka to Sebik chce jit vzdy na druhou stranu nez chci ja
ale co nadelam ze jo
a co byly jste nekde na vylete? ![]()
My máme tak 12 zoubků
teď jí narostly takový ty větší, naštěstí konečně rostly bez toho, aby měla teplotu ![]()
@Liddka krásnej kluk ![]()
@guesssgirl my už taky několikrát stříhaly, pořád to zarovnávám, aby byly všechny vlásky stejně dlouhý a ofinu musíme taky, protože sponečka nehrozí, tak se nedá nic dělat ![]()
Ja jsem taky rada, ze uz konecne Nika chodi. Uz jsem myslela, ze snad nezacne. Jinak ma taky 12 zubu, i kdyz dneska manzel rikal, ze v pusine neco vidi. Az se vzbudi tak se ji tam musim podivat.