Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
6.10.14 11:17

Ahoj holky. Tak jak se mate? U nas docela dobry. Nikce lezou posledni dva spicaky a pak uz budou chybet jenom petky. Akorat Tom zacal chodit do skolky a uz mame treti rymu. Ale jinak to jde. Ve skolce se mu libi, je to jenom na dopoledne, ale najednou mam mnohem vic casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
11.10.14 14:07

@Gabca85 ahojky :-) my pořád makáme na chatě, furt tomu není konec, malá má pořád 12 zubů a už víc jak měsíc v noci vyvádí jak šílená, přisuzovala jsem to špičákům, ale to už trvá nějak dlouho :-(
s tou školkou je to super viď? a chodí rád? no akorát ty nemoci jsou blbý :-( Maxík marodil hodně, teď zatím dobrý ťuk ťuk.
Jinak Maxík codí na fotbal 1× týdně a na angličtinu a už mu vypadli 2 zuby dole jedničky, noo už je to předškolák :lol:
Mia už toho v kořáru moc nenasedí a to jsem si koupila nový golfky :roll: :) běhá jak ďábel a já jsem upocená jak myš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
11.10.14 20:27

@guesssgirl Ahoj, to uz je velkej kluk. Tom je ze skolky nadsenej. A ja taky. Dokonce v pondeli jedou na prvni vylet. Nika nastesti jeste v kocare chvili vydrzi. Hlavne kdyz jedeme pro Toma a odpo pak vyrazime na hriste, kde muze behat kam chce, protoze jinak vubec neposloucha. Je to des. Jinak jsme byly s Nikousem na 18 mesicni prohlidce a ma 12,33 kg a 83 cm. Tomik meril stejne akorat byl o kilo tezsi, mel 13,34.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
12.10.14 11:53

@Gabca85 Ahojky my se mame dobre taky uz name skoro vsechny zuby :) o tom neposlouchani vim sve ja neco Sebikovi reknu a on me ignoruje. Kdyz neco nemuze a reknu ne tak se schova za svoji ruku a dela to dal a mysli si ze neni videt :lol: nekdy to je sranda :D stou skolkou je to ohledne onemocneni blbý. :roll: to ja marodila mela jsem zanet prudusnice nesmela jsem ven zrovna sme meli oslavu takze ja zustala doma ale zase jsem si trochu odpocinula. :) sebik zatim v kocaru vydrzi chvilku nez nekam dojedem ale uz se mu to taky moc nelibi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.12.14 13:25

Ahojky holky tak jak se mate? Jak jste si uzili prvni advent? My paradne byly jsme na rozsviceni stromku bylo to moc pekny:) my se snazime o dalsi miminko zatim se nedari ale jeste je na to cas. Zatim je to druhy mesic tak uvidime:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.12.14 16:15

@Liddka Ahoj, tak at se brzo zadari. My teda nic moc mala uz mela dvoje atb. Ted ji nepomahaly. Noc na nedelg, celou prokaslala, takze jsme vyrazili na pohotovost a uz si nas tu nechali. Ma bronchitidu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.12.14 21:34

@Gabca85 jejda to me mrzi a jestli se muzu zeptat co to presne znamena? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
2.12.14 12:55

@Liddka Mela takovej suchej kasel a rymu a je to zanet prudusek. Musi se hlidat, spatne se ji dycha. Dostava leky na roztazeni prudusek. Dneska se zhorsila, dostale lek i do kanyly a jeste ji davam kyslik. Cely den skoro spi. Jsem uplne vyrizena takhle ji videt, kdyz vim jaka je to dracice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
2.12.14 19:00

@Gabca85 jezis chudinka. To je mi lito :( je to velka bojovnice a zvladne to :hug: myslim na vas a ty se hlavne drz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
2.12.14 21:12

@Liddka Dekuju, akorat dostala kapacku. Snad uz bude zitra lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
2.12.14 21:24

@Gabca85 tak snad jo proto je dostava aby ji bylo lip. Musi to byt hrozny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
2.12.14 23:34

@Liddka Ja spis myslim, ze nevi co s ni. Na tu lecbu moc nereaguju. Zase ji pichli neco do zily a zmenili ji strikatko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
3.12.14 11:51

@Gabca85 Ahojky tak jaka byla noc? Je to aspon trosku lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
3.12.14 20:15

@Liddka Ahoj, jojo, Nika je o hodne lepsi. Vykapaly ji dve kapacky a ty novy leky asi taky zabraly. Takze sice byla dneska jeste hodne unavena, nic teda neji, ale aspon pije a uz se smala a komunikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
4.12.14 11:48

@Gabca85 Tak to je dobre to jsem moc rada :) a bude to lepsi a lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí