Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky. Tak jak se mate? U nas docela dobry. Nikce lezou posledni dva spicaky a pak uz budou chybet jenom petky. Akorat Tom zacal chodit do skolky a uz mame treti rymu. Ale jinak to jde. Ve skolce se mu libi, je to jenom na dopoledne, ale najednou mam mnohem vic casu.
@Gabca85 ahojky
my pořád makáme na chatě, furt tomu není konec, malá má pořád 12 zubů a už víc jak měsíc v noci vyvádí jak šílená, přisuzovala jsem to špičákům, ale to už trvá nějak dlouho ![]()
s tou školkou je to super viď? a chodí rád? no akorát ty nemoci jsou blbý
Maxík marodil hodně, teď zatím dobrý ťuk ťuk.
Jinak Maxík codí na fotbal 1× týdně a na angličtinu a už mu vypadli 2 zuby dole jedničky, noo už je to předškolák ![]()
Mia už toho v kořáru moc nenasedí a to jsem si koupila nový golfky
běhá jak ďábel a já jsem upocená jak myš…
@guesssgirl Ahoj, to uz je velkej kluk. Tom je ze skolky nadsenej. A ja taky. Dokonce v pondeli jedou na prvni vylet. Nika nastesti jeste v kocare chvili vydrzi. Hlavne kdyz jedeme pro Toma a odpo pak vyrazime na hriste, kde muze behat kam chce, protoze jinak vubec neposloucha. Je to des. Jinak jsme byly s Nikousem na 18 mesicni prohlidce a ma 12,33 kg a 83 cm. Tomik meril stejne akorat byl o kilo tezsi, mel 13,34.
@Gabca85 Ahojky my se mame dobre taky uz name skoro vsechny zuby
o tom neposlouchani vim sve ja neco Sebikovi reknu a on me ignoruje. Kdyz neco nemuze a reknu ne tak se schova za svoji ruku a dela to dal a mysli si ze neni videt
nekdy to je sranda
stou skolkou je to ohledne onemocneni blbý.
to ja marodila mela jsem zanet prudusnice nesmela jsem ven zrovna sme meli oslavu takze ja zustala doma ale zase jsem si trochu odpocinula.
sebik zatim v kocaru vydrzi chvilku nez nekam dojedem ale uz se mu to taky moc nelibi ![]()
Ahojky holky tak jak se mate? Jak jste si uzili prvni advent? My paradne byly jsme na rozsviceni stromku bylo to moc pekny:) my se snazime o dalsi miminko zatim se nedari ale jeste je na to cas. Zatim je to druhy mesic tak uvidime:)
@Liddka Ahoj, tak at se brzo zadari. My teda nic moc mala uz mela dvoje atb. Ted ji nepomahaly. Noc na nedelg, celou prokaslala, takze jsme vyrazili na pohotovost a uz si nas tu nechali. Ma bronchitidu. ![]()
@Gabca85 jejda to me mrzi a jestli se muzu zeptat co to presne znamena? ![]()
@Liddka Mela takovej suchej kasel a rymu a je to zanet prudusek. Musi se hlidat, spatne se ji dycha. Dostava leky na roztazeni prudusek. Dneska se zhorsila, dostale lek i do kanyly a jeste ji davam kyslik. Cely den skoro spi. Jsem uplne vyrizena takhle ji videt, kdyz vim jaka je to dracice.
@Gabca85 jezis chudinka. To je mi lito
je to velka bojovnice a zvladne to
myslim na vas a ty se hlavne drz ![]()
@Liddka Dekuju, akorat dostala kapacku. Snad uz bude zitra lepsi.
@Gabca85 tak snad jo proto je dostava aby ji bylo lip. Musi to byt hrozny ![]()
@Liddka Ja spis myslim, ze nevi co s ni. Na tu lecbu moc nereaguju. Zase ji pichli neco do zily a zmenili ji strikatko.
@Gabca85 Ahojky tak jaka byla noc? Je to aspon trosku lepsi?
@Liddka Ahoj, jojo, Nika je o hodne lepsi. Vykapaly ji dve kapacky a ty novy leky asi taky zabraly. Takze sice byla dneska jeste hodne unavena, nic teda neji, ale aspon pije a uz se smala a komunikovala.
@Gabca85 Tak to je dobre to jsem moc rada
a bude to lepsi a lepsi ![]()