Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
11.7.15 23:18

Jinak davam foto jak ti naši lumpíci vyrostli, dejte taky at se pokochám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
12.7.15 10:38

@guesssgirl Teda to jsou fesaci, krasni. A jak se maji radi, jako ti nasi. Nika taky porad chodi za Tomem a pomazlit. Ja myslim, ze tim, ze bude mit ve skolce Toma bude v pohode. Zatim se tam tesi A jeste tam zna nejaky deti ze hriste, tak by to nemelo byt tak hrozny. Ja pridam fotecky az budu na pocitaci. Ted jsme na chate. Vcera jsem odevzdala deti a mam prazdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.9.15 10:57

Ahojky holky jak se mate? Dneska uz ma byt posledni den horko a pak se uz ma ochladit tak snad se zase nespletli :roll: jinak uz jsem zacala 37tt a uz bych to taky chtela mit zasebou tak jsem zvedava kdy to na me prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.9.15 13:36

@Liddka Teda to to uteklo, tak drzim palce. Ja jsem dneska mela poprve deticky v nove skolce. Tomik v pohode, ale Nika rvala. Snad se to brzo srovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.9.15 13:38

@Gabca85 ono potrebujou si zvyknout a jeste kdyz ve skolce mala nebyla. A ty uz jdes do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.9.15 15:07

@Liddka Zatim jsem doma. Pockam az jak si Nika zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.9.15 15:53

@Gabca85 a uz vis co budes delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.9.15 20:49

@Liddka Chtela bych se vratit k ucetnictvi, zatim se rozhlizim po inzeratech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.9.15 14:13

@Liddka Ahoj, tak jak ti je? Nemate uz mimco? U nas docela dobry. Detickam se ve skolce libi. Sice tam rano moc nechteji, ale pak jsou v pohode. Akorat Nika uz ma od soboty rymu. Opet kolobeh nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.9.15 14:17

@guesssgirl A jak se mas ty? Co detícky? Musim taky dat nejaky ty fotky. Snad zitra. Ted moc nestiham, manzel je porad v praci, takze toho mam docela dost. Nastesti deticky uz jsou velky, takze se to lip zvlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
21.9.15 19:51
@Gabca85 píše:
@Liddka Ahoj, tak jak ti je? Nemate uz mimco? U nas docela dobry. Detickam se ve skolce libi. Sice tam rano moc nechteji, ale pak jsou v pohode. Akorat Nika uz ma od soboty rymu. Opet kolobeh nemoci.

Ahojky ale jde to ale uz jsem unavenejsi a unavenejsi… Malyho jeste u sebe nemam termin mam za 9 dni nejak se mu u me libi :D zitra jdu na kontrou tak jsem zvedava minuly tyden mi rikal ze to bude macik tak zacinam mit obavy… :? Malej mel jen 2705g a mela jsem co delat abych ho vytlacila… Ale uz se na nej moc tesime :) a jsem zvedava na Sebika jak to bude brat :) tak to je super ze si zvykli ve skolce :palec: to je ono deti jakmile jdou do skolky tak jsou hned nemocny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.9.15 22:29

@Liddka Je tak na tebe budu myslet a pak dej vedet co a jak. Sebik bude urcite skvelej braska. A neboj vsak to zvladnes, druhy porody byvaji snazsí. Zitra napis jaky ma malej odhady vahy a co ti rekli. Sebikovi se chtelo brzo, tak abys neprenasela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
23.9.15 19:25

Ahoj holky tak v pul 3 rano mi praskla voda a malej se narodil v 10:47 a mel 3600g a 52cm a ve je o. k nastesti. Malem jsem zkoncila na cisari kdybych hned neporodila malej mel spatny ozvy.. Ale nastesti je vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
23.9.15 20:45

@Liddka Je to je krasna zprava. Moc gratuluju. Super miry a obema preju moc stesticka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
23.9.15 21:47

@Gabca85 dekujem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie