Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
14.6.15 20:56

@Liddka Ted v patek se budou odevzdavat prihlasky. Uvidime. Toma musi vzit a s Nikousem uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
4.7.15 09:37

Ahojky holky :) dloouho jsem tu nebyla :( měsíc bydlíme v novém, takže stěhování a hektika. No a ted ty vedra :) jinak Maxik uz jde po prázdninách do školy :o to tak uteklo..malá je strašněšikovná, mele a mele, jsme bez plen přes celý den už dlouho, akorát na spaní ještě dávám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
4.7.15 10:24

@guesssgirl ahojky ze se taky ozves :D. Tak to je fajn ze uz jste v novem :palec: Sebik je uplne bez plen od kvetna a na noc taky nedavam :) jinak jestli jsi cetla diskusi tak zachvili budu rodit :lol: cekame druhyho chlapecka ;) a ty horka jsou teda otresny :zed: a Sebik jde do skolky od brezna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
4.7.15 11:15

@Liddka @guesssgirl Ahoj holky. Super, ze uz mate stehovani za sebou. My jsme od stredy na chate. Uzivame slunicka. Akorat deti maji rymu. Ale jinak dobry. A obe deti mi vzali u nas od zari do skolky. Tak mam radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
4.7.15 11:31

@Gabca85 tak to je parada :palec: oni u vas nechavaji deti driv ve skolce nez od 3let? Chudaci ted rymu? Malinky. Tak at se toho co nejdriv zbavi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
4.7.15 12:47

@Liddka Ptala jsem se reditelky uz u zapisu a rikala, ze kdyz budou mit misto tak mi ji vezme. Oni muzou brat deti uz od 2 let, ale nedela se to moc casto. Uvidime jak to bude zvladat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.7.15 15:23

@Liddka jéé tak to nevím!!! dlouho jsem tu fakt nebyla, ty brdo tak to gratuluju mooc :srdce: :srdce: a kdy máš termín?? nám teda vzali Maxíka do školky od 2,5let a malou by asi vzali taky, ale ještě jsem nechtěla. Jinak přemýšlím, že si prodloužím MD na 4 roky a budu víkendy chodit na brigádu a finančně na tom budu i trochu líp jak ted s MD na 3 roky. no jinak jste šikulky, když je bez plen i na noc, malá už bývá suchá po odpoledním spaní, ale večer je vždycky nadojená až hrůza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.7.15 15:24

@Gabca85 Gábi a ty už půjdeš do práce?? že je dáváš oba do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
9.7.15 21:51

@guesssgirl Ahoj, asi jo. Uz jsem doma pres 5 let a uz bych se chtela vratit mezi dospelaky. Ale chtela bych jenom na polovicni uvazek, abych na ne mela taky cas. Ja se tesim, ze budou chodit spolu. Hlavne stejne bych s ni sama nikam nejezdila, aby to Tomovi nebylo lito. Takhle vydelam nejaky penize a budu se je vic uzivat. Chtela bych pracovat 3 dny a 2 dny doma. Uvidime jak mi to vyjde. Rodicak mam jeste na rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
9.7.15 21:58

@guesssgirl A jak to Maxik v tech 2,5 letech zvladal? Ja z toho mam trochu strach. Ale bude tam mit brasku a ten ji snad pomuze. Prece jenom bude asi nejmladsi. I kdyz je to pekna dracice. To spis Tom je takovej tunta. Nika se bude strkat u klouzacky s detma starsima o 3 roky kdyz ji budou predbihat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.7.15 22:10

@guesssgirl dekuju :) termin mam 30.9 tak jsem zvedava ty vedra byly priserny :zed: ani jsme nikde moc nechodili zajeli jsme vzdy k tchanum a Sebik se koupal v bazenku a hral si na zahrade ja byla ve stinu a bylo mi fajn ;) tak ji nedavej moc pit pred spanim. Nebo ji dej vycurat nez pujdes spat ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
9.7.15 22:27

Tom mel taky vzdycky nacuranou plinu a pak jednoho rana prisel, ze chce curat a mel suchou. Bylo to ze dne na den. Nikdy jsem nebudila. Prej se to nema, oni si to nepamatuji a pak se pocuravaji. Vsak na to prijde. Vzdyt ma cas. U nas je zase dudlik. To bude teprve peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.7.15 06:54

@Gabca85 ono se to nema budit? Ja budila jen jednou pak jsem ho nechala at spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
10.7.15 07:24

@Liddka Ony se ty nazory ruzni, ale u Toma vidim, ze si to nepamatuje, takze je to zbytecny. Musi k tomu dozrat. U nas se Tom prakticky nikdy nebudil a Nika se probudi sama a chce curat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
11.7.15 23:14

Maxík byl taky nejmladší ve školce, první 2 měsíce plakal, když jsem ho dovedla, mě to rvalo srdce, ale řikaly učitelky, že jakmile jsem odešla, že se hned uklidnil :/ no a jeho jsem taky budila ze spaní, vždy vyčurat před spaním a pak kolem pulnoci jsem ho budila a fungovalo to hezky…no a malou samo davam pred spanim curat, jenze ona pije i v noci porad, to je tim no…dudlik taky mame sice jen na spani, ale bude to boj, uz jse zkusila sebrat a nezadarilo se to :/ no tak zatim ma taky jeste cas a nechci to delat nasilim :/ navic ted id čtvrtka zvracela a ma prujem, dnes jsme byli na pohotovosti, protože nejedla a nepila, ale už je malinko lepší, dikybohu…to je furt neco :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí