Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
5.12.14 23:47

@Gabca85 ahoj Gabčo, panejo co to čtu??? to je hrůza :( držím palečky at je malé co nejdřív líp :) to je šílený dyž dětem něco je… :zed: my to teda nemáme až takhle, ale taky pořád něco..malá už by potřebovala být bez plen (trénujem pomalu-zatím to moc nejde) mívá infekci na pipince s zplen :( takže děs a malej je te nastydlej, sice zatím zvládá bez ATB, ale kašle a má zas nějakyho nateklýho a bolavýho piňdu :( takže furt něco :roll:
@Liddka
ahojky i tobě :) vám přeju at se brzy zadaří druhé mimčo :srdce: musím říct, že ten pocit, že už tohle nezažiju je zvláštní, ale do třetího bych už nešla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
8.12.14 20:48

Ahoj holky, tak v nedeli nas pustili. Snad uz bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
12.12.14 19:44

@Gabca85 ahojky tak jak na tom je Nikolka? Snad uz dobre. Myslela jsem na vas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
12.12.14 21:19

@Liddka Ahoj, Nikous uz je v pohode. Akorat ma atb. V nemocnici ji vylezla teplota, tak ji delali dalsi krevni testy a mela zvysene crp tak ji dali atb. Takze treti za mesic. Toma nejspis poslu do skolky az po novem roce, aby neco nepritahnul a budu doufat, ze budeme mit klidne Vanoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
16.12.14 13:09

@Gabca85 Ahojky to je dobre ze je v poradku. Hlavne aby ste byly zdravy na Vanoce ;)

Holky tak od zitra za tyden uz je Stedry den. To to uteklo co? My mame uz darky nakoupeny jen je zabalit a bude to :) uz se tesim jak se bude Sebik tvarit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
16.12.14 13:49

@Liddka Ja ted radeji Toma nepustim ani do skolky. Me jeste musi prijit jeden balicek a uz to mam taky komplet. Zitra to zabalim. Cukrovi mam uz taky upeceny, akorat vosi hnizda musim dodelat. Ted jeste douklizet a bude. Taky uz se tesim na deticky a jejich reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
30.12.14 13:40

Ahoj holky, tak co jaký byly Vánoce??? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
4.1.15 12:28

Ahojky unas super :) bylo to krasny a co u vas?  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.1.15 13:37

Ahoj holky, u nas Vanoce taky super. Oba si to uzili. Dneska jsem Nikce merila teplotu a mela 37,6. Ale koukala jsem ji do pusy a dole se ji prorizly obe petky. Ale jeste nejsou cely venku. Snad to budou teda ty zuby. Mozna to i vysvetluje proc se v noci 2× budila na mliko. Jinak uz se budi jenom jednou na mliko a obcas dudlika. Uz se tesim, az bude spat celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
6.1.15 13:03

@Gabca85 Ahoj Sebik taky mel necelych 39 a ma rymu a dneska jsme byly u dr a ma i neco s ouskem. Tak kapeme kapky tak snad to bude v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
6.1.15 14:49

@Liddka Tak at je brzo fit. Ja zatim jeste vyckavam. Kdyz bude mit teplotu i zitra tak to budu nejak resit. Noc byla hrozna, stridali jsme nurofen a panadol po 4h. A pokazdy mela 38,5. Ted uz podruhe spi. Poprve mi usnula bez dudu a medi u me v posteli a ted chtela delat haji. Naposledy mela leky v 7h rano a ve 14h jsem jh merila a mela 38,2 tak snad uz to bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
6.1.15 15:07

@Gabca85 chuderka mala. Jestli na ni neco neleze ze i ti vickrat spinka. Sebik mi spinka casteji pres den kdyz je nemocnej. A oni ty teploty tem detickam davaji pekne zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
6.1.15 15:07

A at to brzy prejde. Ja bych si nejradeji ty jeho nemoci vzala navsebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
6.1.15 21:22

@Liddka To ja bych taky byla sama radeji nemocna. No vecer mela jenom 37,4 a to mela posledni cipek v 7h rano. Akorat ve 14 h jsem ji udelala octovy zabal na kotniky. Mela je hodinu a teplota ji hezky spadla skoro o stupen a pak uz tak zustala.Snad uz bude dobre. At je Sebik brzo v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.3.15 20:35

Ahoj holky jak se mate? :) u nas se odehralo a poread odehrava dost veci… Jsou mezi nima i smutne udalosti :,( tak cim zacit snazili jsme se o mimi coz asi vite a po 4rech mesicich se povedlo meli jsme radost proste byly jsme stastny. Do toho mamce volali v prosinci sanitku asi 2× nemohla se poradne nadechnout. V lednu ji volali sanitku jednou. Pak si radsi zasla k dr. Byla totiz vazne nemocna plice ji sli jen na 15% tak ji dr rekla ze pujde na kapacky do nemocnice ze ji to pomuze. Tak misto v pondeli tam jela ve stredu a ve ctvrtrk jsem slana prvni kontrolu tak jsem ji volala ze to mame potvrzene a ona mela takovou radost. A v pondeli ji museli dat do umelyho spanku nemohla sama dychat… :,( :,( a meli jsme se pripravit na to nejhorsi… A ve stredu ji selhalo srdicko takze nase mainka nam odesla 4.2 ale aspon se netrapila… :,( ale bylo a je to porad tezky… :,( clovek se sni nemohl rozloucit rict ji jak ji ma rad… Prostte nic. A to ji bylo jen 46let porad si rikam proc proc se to stalo proc snama nezustala. Je to tedy lepsi ale porad to boli a porad bude. Ale musim myslet na to malicke co nosim pod srdickem a s manzou jsme rikali kdyz to bude holcicka bude se jmenovat po mamce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí