Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 ahoj Gabčo, panejo co to čtu??? to je hrůza
držím palečky at je malé co nejdřív líp
to je šílený dyž dětem něco je…
my to teda nemáme až takhle, ale taky pořád něco..malá už by potřebovala být bez plen (trénujem pomalu-zatím to moc nejde) mívá infekci na pipince s zplen
takže děs a malej je te nastydlej, sice zatím zvládá bez ATB, ale kašle a má zas nějakyho nateklýho a bolavýho piňdu
takže furt něco ![]()
@Liddka
ahojky i tobě
vám přeju at se brzy zadaří druhé mimčo
musím říct, že ten pocit, že už tohle nezažiju je zvláštní, ale do třetího bych už nešla ![]()
@Gabca85 ahojky tak jak na tom je Nikolka? Snad uz dobre. Myslela jsem na vas ![]()
@Liddka Ahoj, Nikous uz je v pohode. Akorat ma atb. V nemocnici ji vylezla teplota, tak ji delali dalsi krevni testy a mela zvysene crp tak ji dali atb. Takze treti za mesic. Toma nejspis poslu do skolky az po novem roce, aby neco nepritahnul a budu doufat, ze budeme mit klidne Vanoce.
@Gabca85 Ahojky to je dobre ze je v poradku. Hlavne aby ste byly zdravy na Vanoce ![]()
Holky tak od zitra za tyden uz je Stedry den. To to uteklo co? My mame uz darky nakoupeny jen je zabalit a bude to
uz se tesim jak se bude Sebik tvarit ![]()
@Liddka Ja ted radeji Toma nepustim ani do skolky. Me jeste musi prijit jeden balicek a uz to mam taky komplet. Zitra to zabalim. Cukrovi mam uz taky upeceny, akorat vosi hnizda musim dodelat. Ted jeste douklizet a bude. Taky uz se tesim na deticky a jejich reakce.
Ahoj holky, u nas Vanoce taky super. Oba si to uzili. Dneska jsem Nikce merila teplotu a mela 37,6. Ale koukala jsem ji do pusy a dole se ji prorizly obe petky. Ale jeste nejsou cely venku. Snad to budou teda ty zuby. Mozna to i vysvetluje proc se v noci 2× budila na mliko. Jinak uz se budi jenom jednou na mliko a obcas dudlika. Uz se tesim, az bude spat celou noc.
@Gabca85 Ahoj Sebik taky mel necelych 39 a ma rymu a dneska jsme byly u dr a ma i neco s ouskem. Tak kapeme kapky tak snad to bude v pohode.
@Liddka Tak at je brzo fit. Ja zatim jeste vyckavam. Kdyz bude mit teplotu i zitra tak to budu nejak resit. Noc byla hrozna, stridali jsme nurofen a panadol po 4h. A pokazdy mela 38,5. Ted uz podruhe spi. Poprve mi usnula bez dudu a medi u me v posteli a ted chtela delat haji. Naposledy mela leky v 7h rano a ve 14h jsem jh merila a mela 38,2 tak snad uz to bude lepsi.
@Gabca85 chuderka mala. Jestli na ni neco neleze ze i ti vickrat spinka. Sebik mi spinka casteji pres den kdyz je nemocnej. A oni ty teploty tem detickam davaji pekne zabrat.
A at to brzy prejde. Ja bych si nejradeji ty jeho nemoci vzala navsebe
@Liddka To ja bych taky byla sama radeji nemocna. No vecer mela jenom 37,4 a to mela posledni cipek v 7h rano. Akorat ve 14 h jsem ji udelala octovy zabal na kotniky. Mela je hodinu a teplota ji hezky spadla skoro o stupen a pak uz tak zustala.Snad uz bude dobre. At je Sebik brzo v pohode.
Ahoj holky jak se mate?
u nas se odehralo a poread odehrava dost veci… Jsou mezi nima i smutne udalosti
tak cim zacit snazili jsme se o mimi coz asi vite a po 4rech mesicich se povedlo meli jsme radost proste byly jsme stastny. Do toho mamce volali v prosinci sanitku asi 2× nemohla se poradne nadechnout. V lednu ji volali sanitku jednou. Pak si radsi zasla k dr. Byla totiz vazne nemocna plice ji sli jen na 15% tak ji dr rekla ze pujde na kapacky do nemocnice ze ji to pomuze. Tak misto v pondeli tam jela ve stredu a ve ctvrtrk jsem slana prvni kontrolu tak jsem ji volala ze to mame potvrzene a ona mela takovou radost. A v pondeli ji museli dat do umelyho spanku nemohla sama dychat…
a meli jsme se pripravit na to nejhorsi… A ve stredu ji selhalo srdicko takze nase mainka nam odesla 4.2 ale aspon se netrapila…
ale bylo a je to porad tezky…
clovek se sni nemohl rozloucit rict ji jak ji ma rad… Prostte nic. A to ji bylo jen 46let porad si rikam proc proc se to stalo proc snama nezustala. Je to tedy lepsi ale porad to boli a porad bude. Ale musim myslet na to malicke co nosim pod srdickem a s manzou jsme rikali kdyz to bude holcicka bude se jmenovat po mamce ![]()