Těhulky září 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7965
28.1.13 19:37

tehulky zari 2013

Ahojky tehulky v podstatě jsme hodně na začátku takže kdo by se chtěl podelit o své pocity, dojmy a prožít své tehulkovani společně přidejte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
28.1.13 19:54

Ahojky, gratujuji k miminku :potlesk: My se s přítelem snažíme asi 3 měsíce, je to naše první.. v tomto týdnu si už začnu dělat testy, tak tam // snad budou :oops: Jsem hrozně nedočkavá, ale vím, že to chce čas :roll: Je to vaše první miminko? A příznaky nějaké byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.1.13 19:58

Ahoj, tak se přidávám poprvé do diskuze, od té doby, co jsem našla dvě čárky :) Pořád mám strach, abych to tím nějak nezakřikla, ale už nemůžu sama se sebou vydržet to čekání na první ultrazvuk :think: Čeká mě ve čtvrtek ráno, kdybych měla být 6+1tt… A co Ty? jak jsi daleko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.1.13 20:01

@Dolorez Ahoj, tak to moc držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
28.1.13 20:04

@Yayay no je to naše první po 2 letech čekání a marného snažení byli jsme i na inseminaci a úplně náhodou se nám za dařilo o vánocích samovolně. jinak na UT jsem byla odpovídalo 5tydnu a na další jdu příští čtvrtek ted jsem 5+6 a neboj taky se bojím aby bylo vše OK a hlavně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
28.1.13 20:06

@Dolorez tak to držím palce já mela snad všechny příznaky nejvíc mi vyskocily žily na prsou.taky držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
28.1.13 20:13

Holky já byla září 2010 a září 2012 a tak strašně to letí:)Držím vám palečky. :srdce: :srdce: :srdce: Jen vám vůbec nezávidím že ten největší pupíček budete nosit v těch největších vedrech:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.1.13 20:14

Děkuji moc, snad se brzy zadaří :) S přitelem jsme poměrně mladí 23 a 24 let, ale miminko si moc přejeme :srdce: Tento týden jsem ale měla divný pocit po každém jídlo, nevolno.. a někdy mě i píchá v podbřišku, ale taky nevím, jestli jsem si jen něco nevsugerovala :lol: kdy jste zjistili na testu, že jste těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.1.13 20:15

Ahoj :-)
Sice jsem si říkala, že se nepřidám, dokud nebudu mít nejhorší období za sebou, ale tím snad nic nezkazím ;) A sdílet to s někým je stejně lepší :D
Já jsem dnes 6+4 tt, mám to už potvrzené od dr., ale byl vidět jen gestační váček. Na další ko jdu za týden, tak snad bude vidět srdíčko a do třetice se zadaří miminko donosit. Jsem po dvou ZT :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
28.1.13 20:18

@Zandula taky jsem nechtěla nikomu nic říkat tak jsem se alespoň rozhodla založit diskuzi a vypovídat se tady zatím to ví jen manžel. a vy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.1.13 20:19

U mě to ví manžel, kamarádka s manželem a ségra. Hlavně to chceme co nejdýl utajit před rodičema, protože ti byli už po druhém neúspěchu hodně špatní…

A co nějaké příznaky máte?? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
28.1.13 20:20

@Dolorez já si to vsugerovavala 2 roky ale ted to bylo něco jiného věděla jsem to už tak4dny před MS vůbec jsem nemohla spat některé noci to bylo max2hodinky a ted bych spala zase non stop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
28.1.13 20:22

@Zandula dneska jsem byla docela rada ze od ledna nemám práci a nemusím vydávat bylo mi strašně špatně a jediné co mi pomáhá je kofola vim ze by se neměla ale stačí mi Řecka a hned je mi lip.co ty a priznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.1.13 20:23

@Dolorez Hele já to pokaždé věděla na testu tak dva nebo tři dny před ms, už byl slabý dušík…Dva dny po ms už krásné čáry! Tak moc držím palečky!!
Já vždy když jsem si to tak nějak vsugerovala, tak to bylo jiné, když to bylo skutečné, tak jsem to prostě věděla :pankac:
A my jsme na tuty počali na štědrý den :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
28.1.13 20:24

@Dolorez a trhu test 3dny povynechane MS ale slabé pozitivní tak jsem se za řekla ze nebudu dal testovat a sledovat jak sílí nebo nesilí čárka a šla hned k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí