Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
19.6.14 17:07

Ahoj holky jak se mate? :) my dobre :) malej se asi jeste boji chodit protoze on jeden den udela par kroku a druhej den vubec.. Ale tak ma pry jeste cas do 18ti mesicu tak snad se rozchodi nerada bych zase chodila na vojtovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
19.6.14 19:28

@Liddka Ahoj, mala jeste nechodi vubec. Dneska u nasich udelala od kocaru k moji mamce 2 kroky, ale jinak chce furt tapi, tapi za ruce. Ale naucila se stoupat v prostoru. Uz kdyz reknu udelej stoupa tak si stoupne. Jinak jsme dneska byli na pohrbu, v pondeli umrela manzelovi babicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
19.6.14 21:17

Ahoj holky, mě umřel táta v neděli v 9:15h mě před očima :,( :,( :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
20.6.14 07:58

@guesssgirl To je mi hrozne lito. Uprimnou soustrast. Drz se a posilam hodne sily. Bylo to nejaky rychly, nedavno si psala, ze je nemocnej. I kdyz je to hrozny, bud rada, ze se netrapil dlouho a ze jsi mela moznost se s nim rozloucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
20.6.14 08:07

Jinak holky, Nice vylezly 2 horni ctyrky. Jeste nejsou cely venku, ale kousek uz je videt. Takze uz ma vsechny ctyri. Zubejda nase uz ma 12 zoubku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.6.14 12:45

@Gabca85 Díky…no bylo to strašně rychlý, tohle nikdo nečekal :-( Dr. muřekl, že pokud nepodstoupí léčbu, bude tady maximálně do září a pokud nastoupí, může si to prodloužit. My jsme tam týden byli, byl v pohodě, sice hodně spal, ale v pohdoě, v úterý jsme odjeli domů a v pátek dostal horečku, průjem atd. a v sobotu volala máma, že je to s ním hodně zlé, tak jsme okamžitě s bráchou jeli za ním..nemohl chudák už vůbec nic :-( ani chodit, mluvit, nejedl, nepil a v neděli ráno jsme ho nechali odvézt rychlou i přes jeho nesouhlas a já byla celou dobu s ním a na vyšetření EKG mi v 9:15 umřel před očima…hrozný, tenhle obrázek budu mít nadosmrti před očima :,( chudáček můj :-( ale aspoň, že jsem s ním byla až do konce, že tam nebyl sám :-( ale je to tak těžký, pořád tomu nevěřím, že už ho nikdy neuvidím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
24.6.14 13:27

@guesssgirl Je mi to tak hrozne lito. Ani nevim co ti napsat. Cas tomu trochu pomuze. Hlavne musis byt silna, mas 2 krasny deti a pro ty tu musis byt. Bud rada, ze jsi mohla byt s nim, co by za to jini dali. A rekli vam na co nakonec umrel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.7.14 17:10

@guesssgirl Ahoj je mi to lito a to moc :,( uprimnou soustrast. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.7.14 17:12

Ahoj holky jak se mate? A jak si uzivate prazdniny? My porad delame bytecek ale uz to zachvilku bude hotovy a budeme se stehovat :) jo a holky Sebik uz 5 dni chodi :dance: je to sranda jak se jeste koliba jak to vyvazuje :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.7.14 22:34

Ahojky, děkuji za projevení lítosti…je to naprd,..ale bohužel život jde dál :-( přidávám foto našich lumpíků, ten čas tak neúprosně letí…ještě, že je mám :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
7.7.14 20:11

@guesssgirl Krasny deticky, kazdy ma jinou barvu ocek. Ja ma oba jak pres kopirak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.7.14 20:16
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Krasny deticky, kazdy ma jinou barvu ocek. Ja ma oba jak pres kopirak.

No to máš dobrý, já mám každýho úplně jinýho, Maxík je po mě a Mia má barvu očí po manželovi a vzhledově je to celá tchýně když byla malá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
7.7.14 20:18

@Liddka Gratuluju ke chozeni. U nas furt nic. Uz chce vetsinou chodit za jednu ruku, ale sama ne, to radsi leze. Nema problem si sama v prostoru stoupnout a vydrzi stat peknou dobu, dokonce si drepne na bobek a zase stoupne, ale krucky ne. Snad uz brzo zacne, v kocare je furt protivna a doma je to porad samy tapi, tapi a nebo po (pochovat). Aspon se potvora zacina rozpovidavat. A taky to bude modelka, porad se snazi neco oblikat, minule si oblikla sama ponozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
7.7.14 20:27

@guesssgirl To ty nase jsou fakt stejny. Az budu na pocitaci dam fotky. Ale povahove je kazdej uplne jinej. Takovej rozdil, ze je to az k neuvereni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
10.7.14 16:50

Dětičky

Dětičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...