Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl ja vubec nevim co mu koupit porad premyslim
vubec netusim malej toho ma tolik ze fakt nevim ![]()
Ahoj holky, jak se porad mate? U nas nic moc, Nikce se tlaci minimalne jedna ctyrka takze noci nic moc. Za chvili se odevzdavaji prihlasky do skolky a ja uz vim, ze Tom ma skoro nulovou sanci. Budou mu 4 roky a nikde ho nechteji. Budu doufat, ze nam skolka vyjde. Uz by potreboval mezi deti jako sul. Akorat nemame trvaly bydliste na Praze 11, tak nam ho tam nechteji vzit, ale my tu skolku zadnou nemame. Je to sileny.
@Gabca85 Ahojky
no tak to mátě samý radosti viď?? to je děsný s těma školkama, no u nás postavili novou a zvýšili kapacitu na 50 dětí ( jsme malá vesnice), takže tam ted dojíždí děti z okolních vesnic. Maxík je v pohodě a Mia má čas. To věřím, že už by tom potřeboval mezi děti..
a tobě by to taky pomohlo
no naše děti od včera nudlají zae, jak jsou ted ty změny teplot je to hrůza a Mia už sama chodí
přidávám pár foteček malé ![]()
@Gabca85 Dekujeme
dneska budu dodelavat dort tak jsem na to zvedava ![]()
@Liddka píše:
@Gabca85 Dekujemedneska budu dodelavat dort tak jsem na to zvedava
Jééé já taky přeju Sebíkovi vše jen to nej nej nej k 1. narozeninkám
ty pečeš sama? to jsi vážně dobrá
já už jsem jí ho objednala, páč já bych to nedala ![]()
@guesssgirl To je sikulka, ze uz chodi, ta nase lenoska jeste ne. A je to krasna kocka.
@Gabca85 píše:
@guesssgirl To je sikulka, ze uz chodi, ta nase lenoska jeste ne. A je to krasna kocka.
Děkujeme, vaše malá se za chvíli taky rozchodí
ted je to fakt mazec, už ani v kočárku být moc nechce, jen na zem a na zem ![]()
@guesssgirl Vsak ja nechvatam. Ona se jeste nabeha. Ale uz mate za sebou to desivy obdobi chozeni za ruce. Tom chtel porad za ruce, zada bolely jak cert a on se ne a ne pustit. Ani za jednu nechtel chodit, jenom za obe.
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Vsak ja nechvatam. Ona se jeste nabeha. Ale uz mate za sebou to desivy obdobi chozeni za ruce. Tom chtel porad za ruce, zada bolely jak cert a on se ne a ne pustit. Ani za jednu nechtel chodit, jenom za obe.
No ještě ho úplně za sebou nemáme, doma už chodí převážně sama, ale venku ještě honě za ruce a nejlíp po čtyřech potvora, samozřejmě sbírá kamínky a všelijakej bordel a to jde nejlíp ze země
takže venku jsem taky pořád ohnutá a je to opět náročný
do toho Maxe na kole a obě fenečky s sebou, tak je to docela mazec to všechno uhlídat
ale za chvilku už bude běhat sama úplně ![]()
@guesssgirl Kdyz uz doma chodi sama, tak to bude za chvilku behat i venku.
Ahoj holky, hlasim, ze Nikca dneska na rocni prohlidce ma 10,5 kg a 77 cm.
@Gabca85 píše:
Ahoj holky, hlasim, ze Nikca dneska na rocni prohlidce ma 10,5 kg a 77 cm.
Ahojky
no pěkná je holka
Mia bude mít tak kolem 9 kg ![]()