Poradna duly
Jana Čurdová
Jeste pro srovnani. Jestli ji ty dvojky vylezou do mesice, tak bude mit 8 zubu a Tom mel skoro do roka jenom 2. ![]()
@Gabca85 to je stejne zajimavy jak kazdymu rostou jinak
my mame 4 zuby a 5ty am leze. Mel docela vysoky teploty a ja se divila z ceho to bylo nic jsem mu tam nevidela a pak asi za dva dny jsem koukala a prosvital mu tam ![]()
Ahoj holky, vcera jsme byli na 10 mesicni prohlidce s Nikou a na predoperacnim s Tomem. Tomik v nedeli nastupuje do ty nemocnice. V pondeli mu budou operovat toho pindu. A Nikca ma 9,45 kg a uz ma 8 zubu.
@Gabca85 Ahoj my byly taky vcera Sebik ma 8110g a mame zadanku na vysetreni kvuli tomu kakani… Tak snad to bude v poradku. Tak Tomik at se drzi
a my mame 5 zubu ![]()
@Gabca85 od 2mesicu se mi poradne sam nevykakal… Musim mu pomahat. A ja ho kolikrat necham az bude potrebovat takk aby se sam snazil jenze on se pak zacne kroutit a brecet tak musim pommoct nenecham ho aby ho to bolelo.
Jejda chudera. A jak mu pomahas? A zkousela jsi laktobacily? A kam vas doktorka poslala? Treba uz se mu to zlepsi.
@Gabca85 Ahojky, tyjo, to je Nikča kus
a zubatá
my jdeme na 10ti měsíční až 21.2., ale včera jsem ji vážila doma a má 8kg, leze nám 6 zub, teď jsou teda noci úplně děsný, snad každou hodinu stojí v postýlce a kňourá…je to děsný, já už bych se tak potřebovala vyspat v kuse, aspoň třeba 5 hodin…jinak držím Tomíkovi palečky, ať mu ti dobře dopadne a bolí to co nejmíň ![]()
@Liddka Ahojky, taky jste pěkně poporostli
kolik měříte? to kakání je nepříjemný, ale snad se mu to upraví…taky bych zkusila ty laktobacílky, čajík na trávení a tak ![]()
Jo a holky, po sad asi 5 letech rozhodování jsem shodila svoji dlouhou „hřívu“ a mám delší mikádo
dneska to jdu ještě nechat trošku zkrátit vzadu, aby vynikl te střih, to je úleva
už jsem ty vlasy měla šílený, teď se ozdravily a vypadají daleko líp ![]()
@Gabca85 @guesssgirl zkouseli jsme ale nepomahalo. My meli biogaia, pak nejakej sirup a ted nejaky tabletky nutrolin jinak nic jineho poslali nas do C. Budejovic a budou mu delat komplet vysetreni sestry dcera kdyz byla mala na tom byla taky a strkali ji hadicku do zadecku a tak zjistili co ji bylo tak to nejspis bude i u nas. Jen nevim jak to malej vydrzi nedokaze byt chvilku v klidu… ![]()
@Liddka Tak oni budou vedet co a jak. A asi to mate v rodine. Treba ho necit utlumi, aby ho moc nestresovali. V Budejcich dela sestricku na plicni moje kamaradka ze zakladky.
@guesssgirl No u nas jsou noci taky des. Mala ma porad rymu. Jak jsme byli na ty prohlidce tak ji rovnou udelal vyter z nosu a dal ji atb kapky do nosu. Dneska odpo nebo zitra rano budou vysledky tak jsem zvedava.