Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
18.2.14 13:48

Ahojky, tak já mám akonec taky ATB, opet agína, my jsme snad zakletí nebo co :-( jinak MIa už chodí za 1 ruku a už se pouští, sama stojí třeba už 15 vteřin, už se musím podívat po nějakých botech na chození, ať může ťapat i venku :-) zubů máme stále 5, ten 6 nějak nechce vylézt..no v pátek jdeme na 10ti měsíční a s Maxíkem na 5ti letku :-)
Tak to je Tomík šikulka :-) jak to pěkně zvládnul :-) A Sebastiankovi se chodítko určitš líbit bude, malá ho miluje a Maxík? ten tady s ním taky řádí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
19.2.14 09:33

@guesssgirl Jejda, tak se hlavne brzo uzdravte. To je i tim pocasim. Az bude jaro tak bude urcite lip. To je Mia sikulka, za chvili uz bude behat. Vetsinou ty druhy jsou rychlejsi, protoze chteji dohnat ty starsi. Ale u nas teda nevim. Muj mladsi bracha chodil v 9ti mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.2.14 12:23

@guesssgirl to jo hlavne at se uzdravite :) to je Miuska sikovna to teda jo :potlesk: to my meli jit dneska na detsky maskarni a bohuzel nejdeme Sebik v noci kaslal a ma rymu takzr mam smulu. Ale to nevadi hlavni je aby byl zdravej :) Sebik taky porad ma rymu a nebo kasel na chvilku se toho zbavime a zachvilku to mame znova… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
4.3.14 13:40

Ahojky holky jak se mate? :) uz budeme slavit 1 narozeniny nasich mrnousku to to utika co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
4.3.14 17:28

@Liddka Ahoj, no my se mame docela dobre. Tom ma teda nejakou rymu a kasel, tak doufam, ze to nechytne Nikca. Jinak pindu uz ma v pohode, akorat tam ma jeste asi dva stehy, tak snad vypadaji, jinak budeme muset jeste jednou na kontrolu do nemocnice a budou mu to nejak ustrihavat. A co vy? Uz jsi byla se Sebikem na tom vysetreni? Jo a cetla jsem denicek, moc hezky. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
4.3.14 22:36

Ahojky holky, to teda jo, letí to, za chvíli roček za námi :* to fakt letí 8o no jinak my nemáme dobrý období, nemůžeme se vymotat z nemocí…pořád marodíme, bud oba najednou nebo postupně, Max dneska dobral ATB a Mia už má dneska zase teplotu a ucpanej nos, už jsem byla s oběma na rentgenu plic kvůli tomu dlouhýmu kašli a nic, malýmu udělali odběry na imunologii a vše v pořádku, Mia CRP v pořádku, všechno v pořádku, ale nemocný jsou furt, tak já už nevím :nevim: :nevim: jinak Miušce už vykouknul 7mej zub, tak nevím jestli je teplota od vitozy nebo od zubů :think: ale kašle děsně :? achjo holky, já už jsem z toho úplně otrávená, kolikrát už doma brečím bezmocí, že to snad není možný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.3.14 10:06

@guesssgirl Drz se! Ono je to tezky, kdyz nemuzes brouckum pomoct. Myslim, ze je to tou zimou. Bacily nevymrzly. Snad uz bude za chvili teplo a nemoce budou pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.3.14 13:35

@Gabca85 dekuju ;) jo jo byly jsme jen mu prohmatala brisko ale jelikoz uz kaka tak prej dobry a 27.3 jdeme na kontrolu a budou mu brat krev. Tak to je dobre ze to ma uz dobry a ty stehy snad vypadnou. :) budes male delat sama dortik nebo nechas delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
5.3.14 13:37

@guesssgirl Ahojky to me mrzi je to na pytel :( to je jak zacarovanej kruh je to hrozny. Kdyby byla poradna zima tak by to urcite bylo jinak :hug: to musi byt pekne vysilujici co :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.3.14 14:25

@Liddka Ja necham dort delat. Nejakej potahovanej. Ale spis kvuli Tomovi, on je ma rad. Nikce to bude jedno. Ja jinak obcas dosty pecu normalne, tak at je nejaka zmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.3.14 14:58
@Liddka píše:
@guesssgirl Ahojky to me mrzi je to na pytel :( to je jak zacarovanej kruh je to hrozny. Kdyby byla poradna zima tak by to urcite bylo jinak :hug: to musi byt pekne vysilujici co :(

Vysilující to je, je to přímo na palici :-( ale musíme doufat, že bude líp… :roll: to je dobře, že Sebík už normálně kaká :-) jinak já asi malé taky nechám udělat dort, chtěla bych to spojit s focením, aby tam měla dort a pak odpoledne oslava malá :-) holky co budete kupovat broučkům???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
6.3.14 08:22

@guesssgirl My jsme premysleli a asi koupime stolecek od Fisher Price. Ten interaktivni. Jinak ma hodne veci po Tomovi, ale tohle Tomik nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.3.14 22:08
@Gabca85 píše:
@guesssgirl My jsme premysleli a asi koupime stolecek od Fisher Price. Ten interaktivni. Jinak ma hodne veci po Tomovi, ale tohle Tomik nemel.

Tak ten mám epo Maxíkovi, celkově má po Maxovi spoustu hraček, asi jako vy :lol: my asi koupíme malej kočárek a panenku Chou chou co dává pusinky, ta se mi moc líbí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
7.3.14 07:56

@guesssgirl No tim, ze Nika nechodi, nema u nas cenu kupovat kocarek a panenky ji zatim nic nerikaji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.3.14 09:27
@Gabca85 píše:
@guesssgirl No tim, ze Nika nechodi, nema u nas cenu kupovat kocarek a panenky ji zatim nic nerikaji. :nevim:

Tak to ju, Mia videla tuhle panenku u kamarádky a líbilo se ji, že dává ty pusinky :-) a ještě se mi líbí tohle :-)
 http://www.detskydum.cz/…utek-469601/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital