Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak já mám akonec taky ATB, opet agína, my jsme snad zakletí nebo co
jinak MIa už chodí za 1 ruku a už se pouští, sama stojí třeba už 15 vteřin, už se musím podívat po nějakých botech na chození, ať může ťapat i venku
zubů máme stále 5, ten 6 nějak nechce vylézt..no v pátek jdeme na 10ti měsíční a s Maxíkem na 5ti letku ![]()
Tak to je Tomík šikulka
jak to pěkně zvládnul
A Sebastiankovi se chodítko určitš líbit bude, malá ho miluje a Maxík? ten tady s ním taky řádí ![]()
@guesssgirl Jejda, tak se hlavne brzo uzdravte. To je i tim pocasim. Az bude jaro tak bude urcite lip. To je Mia sikulka, za chvili uz bude behat. Vetsinou ty druhy jsou rychlejsi, protoze chteji dohnat ty starsi. Ale u nas teda nevim. Muj mladsi bracha chodil v 9ti mesicich.
@guesssgirl to jo hlavne at se uzdravite
to je Miuska sikovna to teda jo
to my meli jit dneska na detsky maskarni a bohuzel nejdeme Sebik v noci kaslal a ma rymu takzr mam smulu. Ale to nevadi hlavni je aby byl zdravej
Sebik taky porad ma rymu a nebo kasel na chvilku se toho zbavime a zachvilku to mame znova… ![]()
Ahojky holky jak se mate?
uz budeme slavit 1 narozeniny nasich mrnousku to to utika co ![]()
@Liddka Ahoj, no my se mame docela dobre. Tom ma teda nejakou rymu a kasel, tak doufam, ze to nechytne Nikca. Jinak pindu uz ma v pohode, akorat tam ma jeste asi dva stehy, tak snad vypadaji, jinak budeme muset jeste jednou na kontrolu do nemocnice a budou mu to nejak ustrihavat. A co vy? Uz jsi byla se Sebikem na tom vysetreni? Jo a cetla jsem denicek, moc hezky. ![]()
Ahojky holky, to teda jo, letí to, za chvíli roček za námi
to fakt letí
no jinak my nemáme dobrý období, nemůžeme se vymotat z nemocí…pořád marodíme, bud oba najednou nebo postupně, Max dneska dobral ATB a Mia už má dneska zase teplotu a ucpanej nos, už jsem byla s oběma na rentgenu plic kvůli tomu dlouhýmu kašli a nic, malýmu udělali odběry na imunologii a vše v pořádku, Mia CRP v pořádku, všechno v pořádku, ale nemocný jsou furt, tak já už nevím
jinak Miušce už vykouknul 7mej zub, tak nevím jestli je teplota od vitozy nebo od zubů
ale kašle děsně
achjo holky, já už jsem z toho úplně otrávená, kolikrát už doma brečím bezmocí, že to snad není možný…
@guesssgirl Drz se! Ono je to tezky, kdyz nemuzes brouckum pomoct. Myslim, ze je to tou zimou. Bacily nevymrzly. Snad uz bude za chvili teplo a nemoce budou pryc.
@Gabca85 dekuju
jo jo byly jsme jen mu prohmatala brisko ale jelikoz uz kaka tak prej dobry a 27.3 jdeme na kontrolu a budou mu brat krev. Tak to je dobre ze to ma uz dobry a ty stehy snad vypadnou.
budes male delat sama dortik nebo nechas delat?
@guesssgirl Ahojky to me mrzi je to na pytel
to je jak zacarovanej kruh je to hrozny. Kdyby byla poradna zima tak by to urcite bylo jinak
to musi byt pekne vysilujici co ![]()
@Liddka Ja necham dort delat. Nejakej potahovanej. Ale spis kvuli Tomovi, on je ma rad. Nikce to bude jedno. Ja jinak obcas dosty pecu normalne, tak at je nejaka zmena.
@Liddka píše:
@guesssgirl Ahojky to me mrzi je to na pytelto je jak zacarovanej kruh je to hrozny. Kdyby byla poradna zima tak by to urcite bylo jinak
to musi byt pekne vysilujici co
Vysilující to je, je to přímo na palici
ale musíme doufat, že bude líp…
to je dobře, že Sebík už normálně kaká
jinak já asi malé taky nechám udělat dort, chtěla bych to spojit s focením, aby tam měla dort a pak odpoledne oslava malá
holky co budete kupovat broučkům???
@guesssgirl My jsme premysleli a asi koupime stolecek od Fisher Price. Ten interaktivni. Jinak ma hodne veci po Tomovi, ale tohle Tomik nemel.
@Gabca85 píše:
@guesssgirl My jsme premysleli a asi koupime stolecek od Fisher Price. Ten interaktivni. Jinak ma hodne veci po Tomovi, ale tohle Tomik nemel.
Tak ten mám epo Maxíkovi, celkově má po Maxovi spoustu hraček, asi jako vy
my asi koupíme malej kočárek a panenku Chou chou co dává pusinky, ta se mi moc líbí ![]()
@guesssgirl No tim, ze Nika nechodi, nema u nas cenu kupovat kocarek a panenky ji zatim nic nerikaji. ![]()
@Gabca85 píše:
@guesssgirl No tim, ze Nika nechodi, nema u nas cenu kupovat kocarek a panenky ji zatim nic nerikaji.
Tak to ju, Mia videla tuhle panenku u kamarádky a líbilo se ji, že dává ty pusinky
a ještě se mi líbí tohle ![]()
http://www.detskydum.cz/…utek-469601/