Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 Fakt?
to jo vezmu mu nejakou hracku a snad to zvladnem
prosimte jak si odstavila malou? Chci Sebika odstavit tak unoru nebo v breznu a nevim jak na to flasku mi odmita…
@Liddka Ja jsem s tim odstavovanim docela bojovala. Taky nechtela flasku. Nakonec jsem ji nechala vyhladovet a nakonec si tu flasku vzala. Nevim jestli budes odstavovat postupne a nebo najednou, ale ja jak uz si jednou vzala flasku prso nedala. Abych ji zbytecne nematla hlavu. A za 2 dny uz nebyl problem, o prso uz nestala. Ale ona byla mala. U Sebika to mozna bude slozitejsi, prece jenom je vetsi a uz ma vic rozum. Jeste doporucuju nechat mimco tatinkum a jit pryc. Zalezi jestli to prso hodne vyzaduje.
Ahoj holky, tak Tomik uz je po operaci. Uz jsou spolu s tatkou na pokoji. Akorat chudacek place, ze ho boli kanyla.
@Gabca85 píše:
Ahoj holky, tak Tomik uz je po operaci. Uz jsou spolu s tatkou na pokoji. Akorat chudacek place, ze ho boli kanyla.
Ahojky, chuďátko malý
posílám mu pusu a ať se mu to co nejdřív zahojí
jak dlouho tam bude??
@guesssgirl Diky, kdyz mu to neotece a nebudou nejake problemy tak by je mohli zitra pustit.
@guesssgirl Dekuju. Ja jsem dneska gruntovala, abych porad nehlidala hodiny a telefon. Uz byka prcek podruhy curat a tentokrat uz bez place. Akorat kdyz mu to sestra prevazovala a zkousela mu to ohrnout, jde mu to jenom kousek ma tam velkej otok, tak se malem rozplakal. Ale jinak je v pohode.
Ahojky holky, tak jak to jde? co dětičky, zdraví??? my jsme si dnes s Miuš odnesli Tobrex mast na oči a Panamycin do nosu ![]()
@Gabca85 ahojky tak jak je Tomikovi? Doufam ze uz dobre
chudacek malej ![]()
Ahoj holky tak my se mame dobre
do tydne nam ma prijit pro Sebika aktivni choditko tak jsem zvedava jak se mu bude libit
ma to k narozeninam ale dostane ho uz ted
kdyz je na ctyrech tak si soupne na nohy a dela most uz by si nejradeji stoupnul i jinak
jinak nam jde 6ty zoubek zachvilku se mu prorizne
a je to velkej mazel a smisek prdelka nase ![]()
Ahoj holky, Nika ma porad 8 zubu a hezky se plazi. Tomik uz v pohode. Tak tyden to bylo des, ale dneska je 14 dni od operace a pohoda. Pindu pretahujeme uz jenom 3× denne, uz neplace a zacinaji mu vypadavat stehy. Na kontrole v pohode a jeste nas ceka jedna. Ale nakonec to az tak hrozny nebylo. Bala jsem se, ze bude jecet dyl.