Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak mi dneska byli s malou na pohotovosti. Mela 39,5 a zvracela, takze jsme radeji vyrazili. Dostala cipek proti zvraceni a jeste diazepan kdyby mela pres 39 tak ji mame kousek dat, aby nemela krece. V ordinaci uz mela jenom 37,5 tak snad uz bude lip. No moc dobre nam ten novy rok nezacal.
@Gabca85 Ahoj Gabčo, no to je hrůza, to je fakt pořád něco
tak hlavně ať je malinké co nejdřív líp bobečkovi ![]()
@guesssgirl Diky snad jo. Ja ty jejich nemoci tak blbe snasim. ![]()
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Diky snad jo. Ja ty jejich nemoci tak blbe snasim.
To všichni blbě snášíme
já taky, radši bych to měla vždycky za ně
Miuška má pořád strašný nudle, ale pořád to zvládla nejlíp v celé rodině tu virozu, teploty neměla a je v pohodě
dneska už snad půjdem po týdnu ven, mě sice pořád bolí hlava a oči, ale to je asi od toho, že jsem zahleněná taky jak blázen
Maxík zase pořád strašně kašle, nalívám ho průduškovým čajem, mažu mastí od Justu tymiánovou, začal brát homeopatika…furt něco ![]()
@guesssgirl Ja jsem byla s Nikousem venku a hodinu spala v kocare. A ted uz zase spi. Je porad hodne unavena. Ale rano uz mela jenom zvysenou teplotu a po obede nemela vubec. Ale je teda protivna silene. Furt jeci, takze si myslim, ze to nakonec budou zase nejaky zuby. A ty se drz. Je to des, kdyz je ti spatne a nemuzes se vylezet. A na ty dutiny bacha, ven hlavne cepici, mama minulej rok z dutinama malem skoncila v nemocnici. Sinupret je dobrej na zadni rymu a dutiny.
@Gabca85 To je dobře, že je jí líp
Mia je taky protivná, když jí lezou, kolikrát se tak prohýbá, div mi nevypadne z ruky blázen
a jak říkáš, nejhorší je, když ti něco je, ale musíš fungovat s dětma, vařit atd. to je fakt náročný…ten Sinupret je stříkadlo jo? to zkusím koupit, i když bych řekla, že právě procházka mi dost pomohla a čepici nosím, nesnáším, když mi fouká do uší ![]()
@guesssgirl Sinupret je sirup, proste nejaky kapky. Zkus se poptat v lekarne.
@Gabca85 chudinka malinka hlavne aby ji bylo uz dobre a hlavne ze ji je lip
a jak dlouho ty teploty mela?
@Liddka Nakonec mela teplotu jenom 24h. Ted uz je pres den docela v klidu, ale ty vecery. To se da do postylky a rve a rve. Nebo chvili usne a za chvili zase rev. Takze kazdy vecer koncime tak, ze davame cipek. A chudak jak casto kaka, tak ma uplne cervenou prdku. A hrozne smrdi, uplne jinak nez normalne takze to podle nas jsou urco zuby. Ale na ty dvojky dole to nevypada. To jsem zvedava jestli a co ji vyroste. Jestli takhle vyvadi u dvojek co nas bude cekat pri stolickach a spicacich. ![]()
@Gabca85 píše:
@Liddka Nakonec mela teplotu jenom 24h. Ted uz je pres den docela v klidu, ale ty vecery. To se da do postylky a rve a rve. Nebo chvili usne a za chvili zase rev. Takze kazdy vecer koncime tak, ze davame cipek. A chudak jak casto kaka, tak ma uplne cervenou prdku. A hrozne smrdi, uplne jinak nez normalne takze to podle nas jsou urco zuby. Ale na ty dvojky dole to nevypada. To jsem zvedava jestli a co ji vyroste. Jestli takhle vyvadi u dvojek co nas bude cekat pri stolickach a spicacich.
To budou zuby, Mia to má úplně stejný
a taky strašně smrdí, osvědčila se mi na zadeček Calciovka, lepší než Bepanthen, když hodně kaká, dávám jí tuhle a je fakt dobrá ![]()
@guesssgirl Ja ji ted davam Imazol, ten byl taky dobrej. Ale jinak diky mozna vyzkousim.
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Ja ji ted davam Imazol, ten byl taky dobrej. Ale jinak diky mozna vyzkousim.
Imazol je i na opruzeniny?? vlastně jo, vzdyt my ho na to mely taky
jak mela ty puchyřky…
@guesssgirl Jojo, ja ho kupovala, kdyz ji rostly ty prvni zuby a mela opruzenou prdku. Poradili na to v lekarne.
@guesssgirl Ahoj, no ja jsem nejaka nastydla. Od ctvrtka meli nasi deti. Dneska uz ma rymu i Tom a Nikce uz jsme taky odsavali nos. Takze se to zase nejak sere. Snad budou deticky v pohode. V patek maji jit zase k nasim. Manzel dostal v praci poukaz na vikend do Dětenic. Doufam, ze to vyjde. A jak se mate vy?