Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
1.1.14 20:54

Ahoj holky, tak mi dneska byli s malou na pohotovosti. Mela 39,5 a zvracela, takze jsme radeji vyrazili. Dostala cipek proti zvraceni a jeste diazepan kdyby mela pres 39 tak ji mame kousek dat, aby nemela krece. V ordinaci uz mela jenom 37,5 tak snad uz bude lip. No moc dobre nam ten novy rok nezacal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.1.14 22:33

@Gabca85 Ahoj Gabčo, no to je hrůza, to je fakt pořád něco :-( tak hlavně ať je malinké co nejdřív líp bobečkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
2.1.14 07:40

@guesssgirl Diky snad jo. Ja ty jejich nemoci tak blbe snasim. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
2.1.14 10:33
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Diky snad jo. Ja ty jejich nemoci tak blbe snasim. :,(

To všichni blbě snášíme :-( já taky, radši bych to měla vždycky za ně :-( Miuška má pořád strašný nudle, ale pořád to zvládla nejlíp v celé rodině tu virozu, teploty neměla a je v pohodě :-) dneska už snad půjdem po týdnu ven, mě sice pořád bolí hlava a oči, ale to je asi od toho, že jsem zahleněná taky jak blázen :-( Maxík zase pořád strašně kašle, nalívám ho průduškovým čajem, mažu mastí od Justu tymiánovou, začal brát homeopatika…furt něco :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
2.1.14 13:46

@guesssgirl Ja jsem byla s Nikousem venku a hodinu spala v kocare. A ted uz zase spi. Je porad hodne unavena. Ale rano uz mela jenom zvysenou teplotu a po obede nemela vubec. Ale je teda protivna silene. Furt jeci, takze si myslim, ze to nakonec budou zase nejaky zuby. A ty se drz. Je to des, kdyz je ti spatne a nemuzes se vylezet. A na ty dutiny bacha, ven hlavne cepici, mama minulej rok z dutinama malem skoncila v nemocnici. Sinupret je dobrej na zadni rymu a dutiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
2.1.14 19:23

@Gabca85 To je dobře, že je jí líp :-) Mia je taky protivná, když jí lezou, kolikrát se tak prohýbá, div mi nevypadne z ruky blázen :-( a jak říkáš, nejhorší je, když ti něco je, ale musíš fungovat s dětma, vařit atd. to je fakt náročný…ten Sinupret je stříkadlo jo? to zkusím koupit, i když bych řekla, že právě procházka mi dost pomohla a čepici nosím, nesnáším, když mi fouká do uší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
2.1.14 20:03

@guesssgirl Sinupret je sirup, proste nejaky kapky. Zkus se poptat v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
3.1.14 17:40

@Gabca85 chudinka malinka hlavne aby ji bylo uz dobre a hlavne ze ji je lip :hug: a jak dlouho ty teploty mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
4.1.14 21:40

@Liddka Nakonec mela teplotu jenom 24h. Ted uz je pres den docela v klidu, ale ty vecery. To se da do postylky a rve a rve. Nebo chvili usne a za chvili zase rev. Takze kazdy vecer koncime tak, ze davame cipek. A chudak jak casto kaka, tak ma uplne cervenou prdku. A hrozne smrdi, uplne jinak nez normalne takze to podle nas jsou urco zuby. Ale na ty dvojky dole to nevypada. To jsem zvedava jestli a co ji vyroste. Jestli takhle vyvadi u dvojek co nas bude cekat pri stolickach a spicacich. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
4.1.14 21:54
@Gabca85 píše:
@Liddka Nakonec mela teplotu jenom 24h. Ted uz je pres den docela v klidu, ale ty vecery. To se da do postylky a rve a rve. Nebo chvili usne a za chvili zase rev. Takze kazdy vecer koncime tak, ze davame cipek. A chudak jak casto kaka, tak ma uplne cervenou prdku. A hrozne smrdi, uplne jinak nez normalne takze to podle nas jsou urco zuby. Ale na ty dvojky dole to nevypada. To jsem zvedava jestli a co ji vyroste. Jestli takhle vyvadi u dvojek co nas bude cekat pri stolickach a spicacich. :nevim:

To budou zuby, Mia to má úplně stejný :roll: a taky strašně smrdí, osvědčila se mi na zadeček Calciovka, lepší než Bepanthen, když hodně kaká, dávám jí tuhle a je fakt dobrá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
4.1.14 22:22

@guesssgirl Ja ji ted davam Imazol, ten byl taky dobrej. Ale jinak diky mozna vyzkousim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
4.1.14 23:24
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Ja ji ted davam Imazol, ten byl taky dobrej. Ale jinak diky mozna vyzkousim.

Imazol je i na opruzeniny?? vlastně jo, vzdyt my ho na to mely taky :lol: jak mela ty puchyřky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.1.14 13:18

@guesssgirl Jojo, ja ho kupovala, kdyz ji rostly ty prvni zuby a mela opruzenou prdku. Poradili na to v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.1.14 20:29

Ahojky holky, tak jak se vám vede??? :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
12.1.14 21:47

@guesssgirl Ahoj, no ja jsem nejaka nastydla. Od ctvrtka meli nasi deti. Dneska uz ma rymu i Tom a Nikce uz jsme taky odsavali nos. Takze se to zase nejak sere. Snad budou deticky v pohode. V patek maji jit zase k nasim. Manzel dostal v praci poukaz na vikend do Dětenic. Doufam, ze to vyjde. A jak se mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí