Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl JSou to fakt hnusný masky čertů a většinou to bývá v Rakousku už minulej rok tady u nás byly ještě že jsme to nevěděli já bych teda nešla když jsem byla těhotná měla bych z toho asi trauma tam se lekneš a je to
jsou to čerti zadej si ny youtube krampus a uvidíš co to je
tak se pořád rozhoduju jestli půjdu
jinak Sebíkovi je už líp tak jsem ráda tak snad už mu bude jen líp a příští týden až půjdem na kontrolu s ouškama tak už to bude mít dobrý
já používám už od mala Sebíka Sudokrém a nemůžu si stěžovat(tuk, tuk, tuk) ![]()
@guesssgirl Moc krassssny fotky moc vam to tam vsem slusi
nam prijdou fotky pristi tyden tak je sem pak taky hodim ![]()
Děkujeme
no taky bych ocenila, kdyby nás někdo fotil, kdo to umí ![]()
Tak holky, dneska jsme opět byly s malou u Dr. má od soboty teploty, tlačí se jí jedničky nahoře, do toho má brutálně opruzelou prdcinku a pupínky, tak dostala Primafukort (vědět, že to může, tak už jsem jí s tím namazala dávno
), no je chudák protivná a uplakaná, teď jsem jí uspala tak, že jsem jí musela uhoupat na ruce achji chudinka moje malá
![]()
A co vy, jak válčíte??? aspoń jsem včera konečně umyla okna a dala ozdoby…no ale na pečení to fakt nevidím ![]()
@guesssgirl chudinka malinka
nam se prorizla leva jednicka predevcirem a jeste ta prava a zase bude chvilkicku klid
a proc ti to dr nerekla hned? Nemusela se mala trapit ![]()
@Liddka píše:
@guesssgirl chudinka malinkanam se prorizla leva jednicka predevcirem a jeste ta prava a zase bude chvilkicku klid
a proc ti to dr nerekla hned? Nemusela se mala trapit
Já jsem u ní nebyla, ptala jsem se v lékárně a dali mi ten Imazol, ono se to spravilo, ale zase se to vrátilo
chudě moje…
@guesssgirl malinka tak hlavne aby to bylo co nejdriv v pohode
to ja zrovna vykrajuju linecky testo ![]()
@guesssgirl Tak at je mala brzo v pohode, nas ty jednicky nahore taky potrapily. Ted uz ma otekly dvojky dole a zase vic kaka a jinak smrdi, takze je to jasny. Ja jsem dneska delala vanilkovy rohlicky a zitra udelam linecky a pak uz mi budou chybet jenom vosaky.
@guesssgirl Me to bavi, sice letos neni moc cas, ale kvuli Tomovi se snazim. Bavi ho to se mnou delat a snad to taky bude jist.
@guesssgirl Me to bavi
a delam to hlavne kvuli manzovi
a ja miluju linecky
a ketos budu delat i rafaelo tak jsem zvedava jak se mi to povede ![]()
No mě teda baví ho jíst, miluju perníčky a linecký, ale dělat mě to nebaví
![]()
@guesssgirl ja delala letos pernicky poprve tak jsem zvedava jak se mi povedli a jestli zmeknou delala jsem je na konci listopadu vcera jsem na ne sahala a byly jeste tvrdy tak nevim
![]()