Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
6.12.13 13:22

@guesssgirl JSou to fakt hnusný masky čertů a většinou to bývá v Rakousku už minulej rok tady u nás byly ještě že jsme to nevěděli já bych teda nešla když jsem byla těhotná měla bych z toho asi trauma tam se lekneš a je to :) jsou to čerti zadej si ny youtube krampus a uvidíš co to je :) tak se pořád rozhoduju jestli půjdu :D jinak Sebíkovi je už líp tak jsem ráda tak snad už mu bude jen líp a příští týden až půjdem na kontrolu s ouškama tak už to bude mít dobrý :) já používám už od mala Sebíka Sudokrém a nemůžu si stěžovat(tuk, tuk, tuk) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.12.13 22:42

Tak už jsme se taky přivítali :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.12.13 07:23

@guesssgirl Moc krassssny fotky moc vam to tam vsem slusi :* nam prijdou fotky pristi tyden tak je sem pak taky hodim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
8.12.13 12:02

@guesssgirl Moc vam to slusi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.12.13 14:54

Děkujeme :-) no taky bych ocenila, kdyby nás někdo fotil, kdo to umí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.12.13 11:28

Tak holky, dneska jsme opět byly s malou u Dr. má od soboty teploty, tlačí se jí jedničky nahoře, do toho má brutálně opruzelou prdcinku a pupínky, tak dostala Primafukort (vědět, že to může, tak už jsem jí s tím namazala dávno :roll: ), no je chudák protivná a uplakaná, teď jsem jí uspala tak, že jsem jí musela uhoupat na ruce achji chudinka moje malá :roll: :,( :?

A co vy, jak válčíte??? aspoń jsem včera konečně umyla okna a dala ozdoby…no ale na pečení to fakt nevidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.12.13 13:02

@guesssgirl chudinka malinka :hug: nam se prorizla leva jednicka predevcirem a jeste ta prava a zase bude chvilkicku klid :) a proc ti to dr nerekla hned? Nemusela se mala trapit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.12.13 13:14
@Liddka píše:
@guesssgirl chudinka malinka :hug: nam se prorizla leva jednicka predevcirem a jeste ta prava a zase bude chvilkicku klid :) a proc ti to dr nerekla hned? Nemusela se mala trapit :zed:

Já jsem u ní nebyla, ptala jsem se v lékárně a dali mi ten Imazol, ono se to spravilo, ale zase se to vrátilo :-( chudě moje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.12.13 13:36

@guesssgirl malinka tak hlavne aby to bylo co nejdriv v pohode :hug: to ja zrovna vykrajuju linecky testo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
9.12.13 14:54

@guesssgirl Tak at je mala brzo v pohode, nas ty jednicky nahore taky potrapily. Ted uz ma otekly dvojky dole a zase vic kaka a jinak smrdi, takze je to jasny. Ja jsem dneska delala vanilkovy rohlicky a zitra udelam linecky a pak uz mi budou chybet jenom vosaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.12.13 20:29

Holky kde berete chuť a energi na pečení??? :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
9.12.13 21:25

@guesssgirl Me to bavi, sice letos neni moc cas, ale kvuli Tomovi se snazim. Bavi ho to se mnou delat a snad to taky bude jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
9.12.13 21:44

@guesssgirl Me to bavi ;) a delam to hlavne kvuli manzovi ;) a ja miluju linecky :) a ketos budu delat i rafaelo tak jsem zvedava jak se mi to povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.12.13 22:42

No mě teda baví ho jíst, miluju perníčky a linecký, ale dělat mě to nebaví :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.12.13 08:52

@guesssgirl ja delala letos pernicky poprve tak jsem zvedava jak se mi povedli a jestli zmeknou delala jsem je na konci listopadu vcera jsem na ne sahala a byly jeste tvrdy tak nevim :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí