Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
22.11.13 22:16

A ještě pár foteček z venku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
23.11.13 11:07

@guesssgirl Krasny fotecky. Uzasny deticky a tobe to taky moc slusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
23.11.13 11:11

Nikous uz ma od vcerejska zvysenou teplotu, snad to budou jenom zuby. Tlaci se ji obe horni jednicky. Ja jsem koukala, ze Tomovi rostly ty ctyri zuby nahore az okolo roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.11.13 11:54
@Gabca85 píše:
Nikous uz ma od vcerejska zvysenou teplotu, snad to budou jenom zuby. Tlaci se ji obe horni jednicky. Ja jsem koukala, ze Tomovi rostly ty ctyri zuby nahore az okolo roku.

Děkuju :oops: :) no Miuška ráno vypila v 6hod. mlíko a hned to zase vyhodila, takže jsem prala celou postýlku :roll: chudinka, pak jsem jí naměřila 38,7st., tak jsem jí dala zase čípek a octový ponožky a podařilo se to srazit…ale pořád po každým jídle kaká :nevim: do toho Maxíka bolí v krku a manžel bere ATB., taky ho bolí v krku, já zatím držím, ale nevím jak dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.11.13 11:55
@Gabca85 píše:
Nikous uz ma od vcerejska zvysenou teplotu, snad to budou jenom zuby. Tlaci se ji obe horni jednicky. Ja jsem koukala, ze Tomovi rostly ty ctyri zuby nahore az okolo roku.

Jinak já jsem taky koukala a Maxula měl kolem roku už 4 dole a 2 nahoře :lol: Mia zatím nevypadá, že by něco dalšího rostlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
23.11.13 16:43

@guesssgirl Jak se delaji octovy ponozky. Ja jsem ted Nikce namerila 38,4 v zadecku. S cipkem chci pockat az na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
23.11.13 16:48

@guesssgirl U nas ma manzel ted rymu a kasel a Toma taky pekne bolelo v krku a ted ma rymu a trochu kasle. Ja jsem s Nikou zjtim v pohode. Tak se drzte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.11.13 17:05
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Jak se delaji octovy ponozky. Ja jsem ted Nikce namerila 38,4 v zadecku. S cipkem chci pockat az na noc.

Já jsem napustila do hrnce studenou vodu a nalila jsem tam trošku octa, abych ji ty nožky nespálila, tak 1 pol. lžíci řekla bych a namočit ponožky a dát na nožky, dala jsem jí to 3× po sobě po cca 5 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
23.11.13 21:13

@guesssgirl Diky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
23.11.13 21:19

@guesssgirl mala je krasna a i ty a Maxik moc vam to tam slusi ;) tak vitani bylo moc pekny vedle nas sedela pani s chlapeckem tak tam na sebe sahali a porad na sebe koukali a malymu se hlavne libila jeho maminka :D a starosta mel proslov a jakmile do dorekl tak mu neco rekl nas malej bylo to docela komicky :lol: a dostali jsme ruzi, pametni list a krasnej detskej porcelanovej set s krteckem- hrnecek, hlubokej a melkej talir fakt je to krasny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.11.13 16:05

Ahojky, holky, tak jsme byli od soboty v nemocnici na JIP s Miuškou :-( průjmy neustaly a vysoký horečky a zvracení :-( ale dneska nás pustili a už je dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.11.13 17:16

@guesssgirl ahoj chudinka malinka :hug: :( a uz je to dobry? Chudinka malinka takhle si uz odmala vytrpet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.11.13 19:44
@Liddka píše:
@guesssgirl ahoj chudinka malinka :hug: :( a uz je to dobry? Chudinka malinka takhle si uz odmala vytrpet :(

Jo naštěstí jo, nešla jim napíchnout kanyla, praskalo jí to, nakonec ji nepotřebovala, hezky bumbala čajíček s kulíškem (ten obsahuje nějaký ionty, který ztrácí z těla při průjmu a upravuje vnitřní prostředí) + musela pít 2× denně smectu s probiotiky. Dělali jí výtěr a brali vzorek stolice, ale tytop výsledky ještě nemají. Naštěstí se dala rychle dohromady a byla tam strašně statečná. Akorát mě štvalo, že jsem u ní nemohla spát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
25.11.13 20:23

@guesssgirl Jejda chudinka mala. Kdyz mel Tom strevni chripku, v nejakym 8 mesici tak jsem mu taky davala kuliska. No hlavne, ze uz je ji lip. Ja jdu zitra s Nikousem na 8 mesicni prohlidku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
28.11.13 17:42
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Jejda chudinka mala. Kdyz mel Tom strevni chripku, v nejakym 8 mesici tak jsem mu taky davala kuliska. No hlavne, ze uz je ji lip. Ja jdu zitra s Nikousem na 8 mesicni prohlidku.

Ahojky, tak co 8mi měsíční poradna? kolik vážíte a měříte?? Miuška už je úplně v pohodě a na 8měs. poradnu jdeme 20.12 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí