Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 fakt jo? To je jako kdyby to ty prsa vycitili vid
je to mazec ![]()
@Liddka Jo je to fakt zajimavy. Uz jsem myslela, ze budu muset zase odstrikavat. Nastesti uz se to docela srovnalo a prsa uz jsou docela v pohode. Je my meli hroznou noc na dnesek, mala musela mit porad dudana, az jsem si ji vzala k nam do postele. Delam to hrozne nerada, ale tohle se jinak nedalo. Nevim jestli se ji netlaci dalsi zuby, ale bylo to desny.
Ahoj holky
já už taky začínám pomali nakupovat na Vánoce, balení taky miluju, letos péct nebudu, nechám si napéct
s tím mlíkem to je fakt, když jsme ještě kojily, bylo to jak na povel, jen jsem na to pomyslela, mlíko se spustilo samo
jinak ode dneška už nebudu kojit ani v noci, včera se pořád budila, takže jsem nakonec ve 4h dávala Nutrilon a usnula jak baryk, takže já už mám vegeeet
ale bude mi to chybět, už to nikdy nezažiju
třetí dítě už teda neplánujem ![]()
@guesssgirl Ja se na peceni uz tesim. Tomik mi bude pomahat. Pripravu mame. Pernicky peceme kazdej mesic.
@guesssgirl ono to treti muze prijit ani nebudes vedet jak
to ja budu pect asi jen llinecky a pernicky a jeste nejaky cokoladovy cukrovi ale jeste nevim jaky… Nemate nejakej dobrej recept? ![]()
Ahoj holky tak mame povylezlej jeden zoubek a druhej nam zachvilku vyleze taky ![]()
@Liddka Tak gratulujeme k zoubku
nám se tlačí horní jedničky
no to je mazec, je protivna chudák jak blázen…jo a holky, zkoušela jsem přejít teď z Nutrilonu na Sunar a nějak jí to nevyhovuje, ublinkávala a přijde mi, že ji bolí bříško, může to z toho být, nebo je to k těm zubům? tak jsem zase koupila Nutrilon, je to o něco lepší no..
@guesssgirl Já jsem jí naučila na Sunar a ráda bych jí to změnila na Nutrilon a když jsem to zkoušela, tak jí zase bolelo bříško po Nutrilonu. A stejně mi ho nechtěla, on je ten Sunar chuťově lepší, ale já bych stejně raději Nutrilon. No už to nebudu zkoušet.
@guesssgirl dekuji
tak brisko ji bud bolet asi z toho mlicka stejne je to zajimavy vid z jednoho je v pohode a z druhyho ji boli brisko. A proc ji ho chces menit? Jinak my uz mame nakoupeny vsechny darky k vanocum krome malyho ![]()
@Liddka Ty jo to jste rychlici. My zatim mame akorat par darku pro Toma. Jinak zatim nic.
@Gabca85 To ja jsem rekla manzelovi ze to chci mit letos drriv pak vsude bude hodne lidi a on nema rad preplneny obchody
je pak nastvanej uz kvuli tem frontam ![]()
@Liddka No ja doufam, ze si nasi vezmou pak deti a ja si v klidu nakoupim.
@Gabca85 Ahojky, taky budu muset udat malou ke tchýni a zajet nakoupit v klidu, Maxík chodí do školky, to je v pohodě. Myslela jsem, že pokoupíme něco včera, ale s malou to fakt nejde, i když byla hodná v Tescu, pak už se jí chtělo spát a kupovat něco narychlo, to je na houby. Dneska budu Maxíkovi objednávat z netu lego apod. Miušce jsem včera koupila panenku Lamaze
u té to přehánět nebudem, musíme využít, že z toho ještě nemá rozum. Radši jí koupím teplej fusak
a co si přeje Tomík? Maxík už poslal dopis Ježíškovi
ještěže tak, pořád tam chtěl něco dopisovat
![]()