Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
17.10.13 16:46

@Gabca85 fakt jo? To je jako kdyby to ty prsa vycitili vid 8o je to mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
17.10.13 20:46

@Liddka Jo je to fakt zajimavy. Uz jsem myslela, ze budu muset zase odstrikavat. Nastesti uz se to docela srovnalo a prsa uz jsou docela v pohode. Je my meli hroznou noc na dnesek, mala musela mit porad dudana, az jsem si ji vzala k nam do postele. Delam to hrozne nerada, ale tohle se jinak nedalo. Nevim jestli se ji netlaci dalsi zuby, ale bylo to desny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
18.10.13 21:46

Ahoj holky :-) já už taky začínám pomali nakupovat na Vánoce, balení taky miluju, letos péct nebudu, nechám si napéct :jazyk: s tím mlíkem to je fakt, když jsme ještě kojily, bylo to jak na povel, jen jsem na to pomyslela, mlíko se spustilo samo :lol: jinak ode dneška už nebudu kojit ani v noci, včera se pořád budila, takže jsem nakonec ve 4h dávala Nutrilon a usnula jak baryk, takže já už mám vegeeet :P ale bude mi to chybět, už to nikdy nezažiju :roll: třetí dítě už teda neplánujem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
19.10.13 14:55

@guesssgirl Ja se na peceni uz tesim. Tomik mi bude pomahat. Pripravu mame. Pernicky peceme kazdej mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
21.10.13 09:08

@guesssgirl ono to treti muze prijit ani nebudes vedet jak ;) to ja budu pect asi jen llinecky a pernicky a jeste nejaky cokoladovy cukrovi ale jeste nevim jaky… Nemate nejakej dobrej recept? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
21.10.13 09:10

Ahoj holky tak mame povylezlej jeden zoubek a druhej nam zachvilku vyleze taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
22.10.13 07:54

@Liddka Tak gratulujeme k zoubku :-) nám se tlačí horní jedničky :roll: no to je mazec, je protivna chudák jak blázen…jo a holky, zkoušela jsem přejít teď z Nutrilonu na Sunar a nějak jí to nevyhovuje, ublinkávala a přijde mi, že ji bolí bříško, může to z toho být, nebo je to k těm zubům? tak jsem zase koupila Nutrilon, je to o něco lepší no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
22.10.13 14:23

@Liddka Gratulace k zoubku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
22.10.13 14:25

@guesssgirl Já jsem jí naučila na Sunar a ráda bych jí to změnila na Nutrilon a když jsem to zkoušela, tak jí zase bolelo bříško po Nutrilonu. A stejně mi ho nechtěla, on je ten Sunar chuťově lepší, ale já bych stejně raději Nutrilon. No už to nebudu zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
29.10.13 07:08

@guesssgirl dekuji :) tak brisko ji bud bolet asi z toho mlicka stejne je to zajimavy vid z jednoho je v pohode a z druhyho ji boli brisko. A proc ji ho chces menit? Jinak my uz mame nakoupeny vsechny darky k vanocum krome malyho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
29.10.13 07:09

@Gabca85 dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
29.10.13 14:14

@Liddka Ty jo to jste rychlici. My zatim mame akorat par darku pro Toma. Jinak zatim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
30.10.13 09:09

@Gabca85 To ja jsem rekla manzelovi ze to chci mit letos drriv pak vsude bude hodne lidi a on nema rad preplneny obchody :) je pak nastvanej uz kvuli tem frontam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
30.10.13 20:39

@Liddka No ja doufam, ze si nasi vezmou pak deti a ja si v klidu nakoupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
31.10.13 10:52

@Gabca85 Ahojky, taky budu muset udat malou ke tchýni a zajet nakoupit v klidu, Maxík chodí do školky, to je v pohodě. Myslela jsem, že pokoupíme něco včera, ale s malou to fakt nejde, i když byla hodná v Tescu, pak už se jí chtělo spát a kupovat něco narychlo, to je na houby. Dneska budu Maxíkovi objednávat z netu lego apod. Miušce jsem včera koupila panenku Lamaze :-) u té to přehánět nebudem, musíme využít, že z toho ještě nemá rozum. Radši jí koupím teplej fusak :-D :jazyk: :jazyk: a co si přeje Tomík? Maxík už poslal dopis Ježíškovi :jazyk: ještěže tak, pořád tam chtěl něco dopisovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí