Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 píše:
Ja chci taky fotku. Ja jsem dneska byla s Tomem na detsky chirurgii. Nejde mu pretahovat pinda. Takze ho dr prohlidla a ze v tomhle pripade by konzervativni lecba nepomohla. Ma tu predkozku hodne dlouho a zuzenou, takze 2.2. ma nastup na operaci. Kus ji uriznou a pak udelaji nejakou plastiku. Prdola malej to bude bolet az hruza. Hlavne se to bude muset hned pretahovat, aby nemel srusty. Pujde to spatne, bude to mit otekly a jeste tam bude mit stehy. No uz ted je mi z toho spatne.
No tak to vám nezávidím, ale bud rdáa, že mu to udělají takhle, že ho uspí
víš co udělala naše Dr. Maxíkovi?? bez varování a přípravy a hlavně ZAŽIVA!!! mu to strhla a přetáhla, to bylo strašný, když si na to vzpomenu, chce se mi brečet, jak ho to bolelo a jak ho zradila (do té doby tam chodil rád..) a potom ten týden byl šílenej, chudák chodil s nožkama od sebe a museli jsme 3× denně přetahovat, no to bylo hrozný, malýmu se chtělo strašně čůrat ale bolelo ho to, tak čůrání držel celý den!!!
fakt zatím nejhorší zážitek… zkoušeli jsme to i ve vodě, ale nechtěl nijak…no tak hlavně hodně sil a nervů a malýho ať to co nejmíň bolí ![]()
@guesssgirl jezis chudacek to muselo byt hrozny…
doufam ze nam se podari to pretahnout protoze ma tu kuzicku uzkou a porad se nam to nedari
a kdy se to resi? V kolika letech? ![]()
@Liddka píše:
@guesssgirl jezis chudacek to muselo byt hrozny…doufam ze nam se podari to pretahnout protoze ma tu kuzicku uzkou a porad se nam to nedari
a kdy se to resi? V kolika letech?
No to bych ti přála, nám pořád Dr, říkala, že má čas, má čas a pak tohle
nejdřív říkala, že mu to přetáhne v půli roce, nic se nedělo, tak prej to necháme až na 1 rok a nakonec mu to udělala až ve 3 letech na 3leté prohlídce, když jsem se zeptala, co teda s tím, že nám to přetahovat nejde
fakt to bylo hrozný..tohle si pohlídej!!
@guesssgirl Toho jsem se bala taky. Toma sice uspi, ale uz ten vecer to musi pretahnout. Pak tyden 5× denne a dalsich 14 dni 2×-3×. A jeste tam bude mit stehy. Ale to co vam udelala to bych ji fakt kopla. Oni to takhle delaji. Ale je to sileny. Chudak malej.
Ahoj holky tak vám sem dávám slíbené foto jak jsem vypadala před stříháním a po
mě se to líbí a neni to moc náročný na údržbu
A dávám pár fotek Sebíka
v tom kočáru to bylo když ještě nebylo tak chladno aby ste si nemysleli že ho takhle oblíkám ven ![]()
@Liddka Teda Sebik je fesak. A tobe ten sestrih fakt slusi. Vypada to podle me lip nez predtim. Fakt super. Koukala jsem, ze uz mate sportak. Ja mam zatim porad hlubokej. Moc se mi ji nechce stehovat, prece jenom je tam vic chranena. Ale moc dlouho se mi tam asi uz nevejde.
@Gabca85 dekujeme pro me je ten strih lepsi a je to i lepsi jak mi hodne padali tak je to o dost lepsi uz mi tolik nepadaji
jo jo mam ho tam necelej mesic uz se mi skoro vubec nevesel do korbicky ale on uplne nesedi mam ho teda trosku vys ale aby videl
a i pro nej je to lepsi kouka vsechno si prohlizi ![]()
@Liddka Ahojky, Sebulka je krásnej, hehe s tou lžičkou to dělají všichni, to je sranda
jinak ten střih, za mě ti sluší víc ty delší vlasy, ale jsi odvážná, já bych to nedala tak nakrátko
ale zase jsi prokoukla
jinak já mám malou taky ve sporťáku, v korbě pořád jen brečela, tak ji tam mám plně v lehu a je spokojená, že vidí ![]()
Jo a holky, od neděle měla malá průjem, měli jsme všichni nějaou střevní virozu, Maxík i zvracel…no a malá to chytla taky, včera jsem s ní už byla u Dr. a říkala, že je to katar, tak dáváme Nutrilon bez laktozy a probiotika. Hned to zabralo, ráno už kakala normálně, ale zase má od rána teplotu 38st
chudinka…teď se pořád budí, spinká už od 18:15 a je strašně spocená..tak nevím, mám s ní zítra zase jížt k Dr?? celkem jí a pije hodně..
@guesssgirl Ahoj, uvidis jak ji bude zitra. Ja bych ji klidne nechala, ale tim, ze je zitra patek tak bych mozna sla, aby jste nemuseli na pohotovost.
Jinak holky mala uz ma 4 zuby a dalsi 2 se ji tlaci. Akorat vcera nechtela usnout. Usinala hodinu. Za dalsi hodinu se probudila a rvala. Dali jsme ji nurofen, porad si na ty zoubky saha. Po nurofenu jsme si ji chvili nechali u sebe a pak hned usla. Okolo pul druhy zase rev. Vzala jsem ji k sobe do postele. Delam to hrozne nerada, ale tohle se jinak nedalo. Jo a me se v kocare uklidnila. Chodime dopoledne a odpoledne a ona vzdycky spi. Vetsinou usina tak do 10ti minut. A kdyz se probudi tak je docela hodna. Maximalne ji naklopim aby videla a je to. Aspon je vic chranena.
@Gabca85 Teeda, už 4 zuby??
tak to je super, my máme pořád ty 2 dole
jsem koukala na zápisky u Maxe a už v 5ti měsících seděl a v 7 už stál, v 10 chodil
Miuška má 7m a zatím jen leze, ale je i na 4 a péruje
jinak pořád má teploty, dneska 2× blinkala, je to nejspíš ještě dozvuk toho kataru
tak snad už zítra bude líp, ani ven nemůžeme
![]()
@guesssgirl me malej pak uz taky v korbe brecel tak jsme presli na sportak a je klid
jinak at je male dobre chudinka malinka
to malej je na 4rech ale neleze trosku si popoleze a zo je vsechno a hodne se sponuje na nozky.:)
A jinak holky zitra mame to vitani obcanku
tak jsem na to zvedava tesim se ale mam i takovej divnej pocit tak snad to bude v pohode ![]()
@Gabca85 uz 4? Tak to je mazec my taky mame porad jen ty dva dole ale je to krasny je to roztomily ![]()
@Liddka píše:
@guesssgirl me malej pak uz taky v korbe brecel tak jsme presli na sportak a je klidjinak at je male dobre chudinka malinka
to malej je na 4rech ale neleze trosku si popoleze a zo je vsechno a hodne se sponuje na nozky.:)
A jinak holky zitra mame to vitani obcankutak jsem na to zvedava tesim se ale mam i takovej divnej pocit tak snad to bude v pohode
No malá má super styl, já ji říám malej predátor, leze stylem levej loket a pravá ruka a strašně u toho mrčí
ale už je rychlá jak blázen, což nejsem nadšená, utíká mi pořád z koberce na dlažbu
potvůrka, už mě minule pronásledovala když jsem vysávala
jinak my máme vítání 7.12., proč máš z toho divnej pocit??? na to se máš těšit
já už mám kompletek pro Miu, pak hodím foto až to stáhnu do pc
a dávám pár foteček z podzimního focení ![]()