Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl To u nas to na plazeni zatim nevypada. Zatim ji staci kutaleni. Otocit se taky umi tak se dostane kam chce.
@guesssgirl u nas to bylo v kvetnu ale malinky miminka nezvou az kdyz jsou trochu vetsi tak jsem na to zvedava
to Sebik se porad jen zveda na ctyri a houpe se jeste nevi co ma delat ale uz pekne stoji na 4rech a libi se mu to ![]()
@Gabca85 jakto ze u vas ho nedelaji? Malej sr taky otaci vali sudy a dostan se kam chce a to se mu moc libi ![]()
@Liddka Malá na čtyřech ještě není, krásně se zvedá na ručičkách, ale nožky ještě k tomu nahoru nedá, ale už leze a hodně jí baví že je na boku ruku a nohu ve vzduchu a jakoby si chce sednout
to je sranda, a taky se dostane kam chce a to je šťastná ![]()
@guesssgirl tak malej je na ctyrech asi mesic a je to roztomyli jak se houpe ![]()
@Gabca85 to jo. A co mala je v pohode? Place ti porad nebo se to uz srovnalo?
@Liddka Ne už je docela klid. Srovnalo se to okolo 5 měsíce. Teď už máme režim a vím co kdy potřebuje a už se to spokojený mimčo. A já taky. Akorát teď v noci dávám hodně dudana, kňourá kvůli zubům. Ale jídlo dostává okolo 5,30. Dneska jsem třeba krmila v 5,45. Takže super.
Chtěla jsem vložit fotky, ale nejde mi to. Tak snad někdy příště.
@Gabca85 To malej dudlík nechce. Tak kdy sem dáš ty fotečky? ![]()
@Liddka Az budu zase na pocitaci. Vetsinou sem chodim pres mobil. No me trvalo 4 mesice nez si na dudlik zvykla. Ale ona si cpala do pusy ruce a to jsem nechtela.
Ja sem taky chodim vetsinou pres mobil
je to lepsi, pohodovejsi
tak co kolik uz mate zoubku?
my mame porad dva ![]()