Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 tak to ma peknou vahu. Tak hlavne aby ji ta flaska vydrzela
me malej taky flasku nechce. A to si ji vzala jen tak? Nebo si ji musela premlouvat?
@Liddka Ona uz z ty flasky pred nejakou dobou normalne pila. Ted ji vubec nechtela, ja to porad zkousela, druhej den uz si ji vzala do pusy a okusovala a vecer uz se trochu napila. No a dalsi den uz zacala trochu pit a pak uz to bylo lepsi. A prso uz jsem ji nedala. Odstrikavam a davam ve flasce, abych ji nemotala hlavu. A od zitra chci mliko zacit stavet. Prsa se mi nalejvaj a boli, musim to nejak utnout. Uz jsem si koupila homeopatika na zastaveni. Snad to brzo zabere.
@Gabca85 a jak se to vubec zastavuje?
a proc uz nechces kojit?
@Liddka Já nejsem moc kojící matka. Mě to od začátku nebaví. Vím, že je to pro dítě nejlepší, tak jsem na začátku řekla, že když to půjde budu kojit do půlroka. Mě to nikdy extra nebavilo. Taky chci občas někam vyrazit a ne mít dítě pořád za zadkem. Občas je o víkendu dám k našim a trochu si odpočinu. Hlavně i v noci už lepší spí. A flašku může dát každý. Zastavit to jde, jsou na to homeopatika, pak ještě odstříkávát jenom do úlevy a další věci. Snad se mi to brzo podaří, protože prsa mě bolí jako čert.
@Gabca85 tak to jo
tak at se ti to podari co nejdriv
a at te to brzo prejde ![]()
@Liddka Diky, dneska uz je to lepsi. Jeste jsem si koupila salvejovy caj. Ten by mel taky pomoct.
Tak s nekojením já problém nemám
kojíme už jen 2× v noci a divím se, že ještě něco vytáhne, ale je to pohodlný, než jít připravit Nutrilon, ten dávám ve 23hod a pak kojím ve 3 a v 6.
@guesssgirl Ja jsem ji vcera udelala kasi do flasky. Vypila v 19h 240 ml a pak jsem krmila az ve 4h.
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Ja jsem ji vcera udelala kasi do flasky. Vypila v 19h 240 ml a pak jsem krmila az ve 4h.
No tak to je super!!!
a pak jsi ji dala Nutrilon? a tu kasi pouzivas taky Nutrilon? ja ji davam nekdy vecer, tu ryzovou, kdyz chci do flasky, mam ji udelat ridsi a taky to pujde vid? Maxikovi jsem to nedavala, tak nevim ![]()
@Gabca85 Tak to je super
to já malýmu dávala taky několikrát kaši ale vztává mi pořád stejně ![]()
Ahoj holky tak manžel byl včera na služebce a měl přijet až dneska ale přijel ještě včera v 11 večer aby byl s náma
tak jsem byla ráda že nebudu sama v posteli
dávám sem fotečky Sebíka
tu plínku a bryndák si takhle udělal on když jsem ho viděla musela jsem se smát
![]()
@Liddka Je ten je sladouckej, ja kdyz dam Nikousovi plinu tak si hned prikryje oci a musim rikat bububu a ona ji sunda z ocek a ja na ni kuk. To ji bavi, hrajeme to casto.
@Liddka Je ten je sladouckej, ja kdyz dam Nikousovi plinu tak si hned prikryje oci a musim rikat bububu a ona ji sunda z ocek a ja na ni kuk. To ji bavi, hrajeme to casto.
@guesssgirl Ja mam Moje prvni kase, normalne ji to vic naredim vodou. A v pohode.
@Liddka To je slaďoušek
Miuška to taky dělá a usíná zásadně s dekou přes celou hlavu
vždycky se do ní zabubá a usne a já jí až usne tu deku zadši sundám, aby mphla dýchat koza ![]()