Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl jsem fakt rada protoze kdyz nekam chceme jet tak je to slozitejsi kvuli tomu cviceni. Takhle by to bylo lepsi kdyby sme uz nemuseeli cvicit ![]()
@Gabca85 To jo to je jsem fakt rada jen doufam ze nam primar rekne ze uz jezdit nebudeme muset ![]()
@Liddka Neboj, urcite to dobre dopadne a vy uz budete mit klid.
@Gabca85 to doufam
a to nam jeden cvik zrusila protoze malej ho proste necvicil nechtelo se mu
misto toho aby mi zvedal nozky nahoru tak posledni dobou mi snima kopal
a dr mi rikala ze ho to nebavi tak ze ho cvicit nemusime tak mame 2 cviky misto 3 ![]()
Ahoj holky, tak hlasim, ze Nikousovi se vcera prorezala spicicka prvniho zoubku. Dneska uz to bude mit urcite vic. Tak jsem zvedava kdy vykoukne ten druhej.
Ahojky hokly, tak do Itaálie jsme nakonec neodjeli, je tam polojasno a zima, jen 23st.
ale ja jsem celkem rada, mela jsem hruzu z toho baleni a z toho, jak to mala zvladne..malýho jsme dnes navečer odvezli k babičce, manžel teď odjel do prace, tak jsem tady sama jen s holkama (Mia a čivavy) a mám klídek, ale stýská se mi po malým
vždycky nadávám, jak si potřebuju odpočinout a pak když je pryč, tak se mi stýská ![]()
@guesssgirl Ahoj tak to je mi lito ale jak pises mela bys toho hodne a to baleni atd taky to nemam rada… A kdy si pro nej zase jedes? Tak si pust nejakou peknou muziku sedni si-lehni si na oblibeny misto postel-kreslo a udelej si neco dobreho k jidlu
a neco k piti a relaxuj a naber novy sily ![]()
@Liddka Jedem pro něj zítra na oběd
tak ještě ráno budu jen s malou, asi vyrazím na menší nákupy
užívám si klídek, pc a ticho
ale chybí tu lumpík ![]()
Holky už řešíte zimní kombinézu? já už mám na malou 2 zimní bundičky, ale kombinézu ještě ne, pořád nevím jestli nepočkat skrz velikost, ještě je asi čas ne?
@guesssgirl Uzivej klidu. S tou Italii je to asi takhle lepsi. Ja mam kombinezy po Tomovi a ty ji asi budou. Takze ja zatim neresim.