Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl Ja jsem taky koukala na zuby, rekla bych, ze se to pripravuje ale zatim nic. Ale Mie gratuluju. Uzijte si Italii a pak dej vedet jaky to bylo. Taky jsme premysleli, ale az pristi rok. S takhle malym mimcem bych nejela. A co se tyce spani pres den, tak to se mi s Nikou nikdy nepovedlo. To jeji spani po 20-30 minutach, to ani nema cenu si lehat.
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Ja jsem taky koukala na zuby, rekla bych, ze se to pripravuje ale zatim nic. Ale Mie gratuluju. Uzijte si Italii a pak dej vedet jaky to bylo. Taky jsme premysleli, ale az pristi rok. S takhle malym mimcem bych nejela. A co se tyce spani pres den, tak to se mi s Nikou nikdy nepovedlo. To jeji spani po 20-30 minutach, to ani nema cenu si lehat.
No taky se mi moc nechce, ale Maxík se strašně těší…já bych raději někam na Šumavu do lesa
no snad to zvládnem, ptala jsem se Dr. jestli můžem jet a říkala, že v září nevidí problém, že tam nejsou takový vedra, moře nevadí..tak snad to dáme ![]()
@guesssgirl Tak mala to asi zvladne. Ja bych hlavne nejela kvuli sobe protoze bych si to vubec neuzila. A taky Nika kdyz spi v autosedacce tak je cela ohnuta a na zada asi nic moc. Ja bych nekam moc rada jela, ale bud bez deti a nebo jenom s Tomem.
@Gabca85 Tak já kdybych mohla, tak bych jela taky bez dětí, ale malou ještě neopustím
já vím, že si to neužiju, proto se mi ani moc nechce, ale nechci zase zůstat doma
s Maxem jsme byli poprvé, když mu byl rok a půl v Tunisu a masakr, to jsem si fakt nelehla ani na chvíli, takže si nedělám iluze, že to teď bude jinak…
@guesssgirl Tak snad bude hodna a ty si i trosku odpocines. Ale ja bych treba nasemu Nikousovi neverila. Tom byl zlatej, s tim by se to snad i zvladlo, ale s touhle potvorou fakt ne. To jsem nejradsi doma ve svym, kde uz docela vim co a jak.
@guesssgirl ahoj nevim nic tam nevidim
ale uz ty horecky nastesti nema( tuk, tuk). a jsem rada:-) my vcera byly u nas v parku jsou tady lovecky slavnosti a bylo tam spusta stanku a nejaky atrakce ale me spis zajimali ty stanky ![]()
@guesssgirl ahoj nevim nic tam nevidim
ale uz ty horecky nastesti nema( tuk, tuk). a jsem rada:-) my vcera byly u nas v parku jsou tady lovecky slavnosti a bylo tam spusta stanku a nejaky atrakce ale me spis zajimali ty stanky
ale kkolik tam bylo vos ale jako fakt masakr jeste ze jsou ty sitky na kocary…
@Liddka Ahoj, to je sikula. U nas to vypada, ze budou brzo zuby. Uz to ma dole otekly a vidim tam 2 maly bily carky. Tak snad brzo vykouknou a nebude ji to moc trapit.
@Gabca85 tak hlavne aby ji to nejak moc nebolelo a porad ti breci? Nebo uz je to lepsi?
@Liddka píše:
Ahoj holky tak malej se mi od vcera zacal stavet na ctyri
Ahojky tak to je šikulka
a jsem ráda, že už je bez teplot
ty vosy jsou letos snad úplně všude
![]()
@Gabca85 píše:
@Liddka Ahoj, to je sikula. U nas to vypada, ze budou brzo zuby. Uz to ma dole otekly a vidim tam 2 maly bily carky. Tak snad brzo vykouknou a nebude ji to moc trapit.
Tak za chvíli budem taky gratulovat, Miuška má už obě venku a dneska to teda bylo výživný ráno, poprvé jsem ji dala čípek na bolest, měla to tam i krvavý u toho zoubku
takže ráno kníkání, nespaní chudinka moje..ale po obědě už zabrala na 2 hoďky, tak dobrý. Ale zato zase teď večer teda nemohla zabrat
musela jsem jí dnes výjimečně držet za ručičku
tak snad na tom budete líp než my
jo a taky se dnes chudinka kousla do rtíku, jak hryzala kousátko ![]()
@guesssgirl to jo ty vosy jsou strasny
dneska jsme byly u manzelovo babicky a dedy na chate a malymu na ruku priletela vosa rychle jsem ji odehnala a sla s nim jinam
je to fakt strasny ![]()
Ahoj holky tak jsme dneska byly na cviceni a dr rikala ze malej je moc sikovnej a ze by nas uz propustila tak 30.9 jdeme nejspis naposled koukne se jeste na Sebika primar a kdyz to bude v pohode tak uz tam jezdit nebudeme muset ![]()
@Liddka píše:
Ahoj holky tak jsme dneska byly na cviceni a dr rikala ze malej je moc sikovnej a ze by nas uz propustila tak 30.9 jdeme nejspis naposled koukne se jeste na Sebika primar a kdyz to bude v pohode tak uz tam jezdit nebudeme muset
Ahojky, tak to je skvělá zpráva
![]()