Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
7.9.13 06:16

@guesssgirl Ja jsem taky koukala na zuby, rekla bych, ze se to pripravuje ale zatim nic. Ale Mie gratuluju. Uzijte si Italii a pak dej vedet jaky to bylo. Taky jsme premysleli, ale az pristi rok. S takhle malym mimcem bych nejela. A co se tyce spani pres den, tak to se mi s Nikou nikdy nepovedlo. To jeji spani po 20-30 minutach, to ani nema cenu si lehat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.9.13 07:54
@Gabca85 píše:
@guesssgirl Ja jsem taky koukala na zuby, rekla bych, ze se to pripravuje ale zatim nic. Ale Mie gratuluju. Uzijte si Italii a pak dej vedet jaky to bylo. Taky jsme premysleli, ale az pristi rok. S takhle malym mimcem bych nejela. A co se tyce spani pres den, tak to se mi s Nikou nikdy nepovedlo. To jeji spani po 20-30 minutach, to ani nema cenu si lehat.

No taky se mi moc nechce, ale Maxík se strašně těší…já bych raději někam na Šumavu do lesa :think: no snad to zvládnem, ptala jsem se Dr. jestli můžem jet a říkala, že v září nevidí problém, že tam nejsou takový vedra, moře nevadí..tak snad to dáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
7.9.13 15:40

@guesssgirl Tak mala to asi zvladne. Ja bych hlavne nejela kvuli sobe protoze bych si to vubec neuzila. A taky Nika kdyz spi v autosedacce tak je cela ohnuta a na zada asi nic moc. Ja bych nekam moc rada jela, ale bud bez deti a nebo jenom s Tomem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.9.13 22:03

@Gabca85 Tak já kdybych mohla, tak bych jela taky bez dětí, ale malou ještě neopustím :-( já vím, že si to neužiju, proto se mi ani moc nechce, ale nechci zase zůstat doma :-( s Maxem jsme byli poprvé, když mu byl rok a půl v Tunisu a masakr, to jsem si fakt nelehla ani na chvíli, takže si nedělám iluze, že to teď bude jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
7.9.13 23:12

@guesssgirl Tak snad bude hodna a ty si i trosku odpocines. Ale ja bych treba nasemu Nikousovi neverila. Tom byl zlatej, s tim by se to snad i zvladlo, ale s touhle potvorou fakt ne. To jsem nejradsi doma ve svym, kde uz docela vim co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.9.13 13:33

@guesssgirl ahoj nevim nic tam nevidim :nevim: ale uz ty horecky nastesti nema( tuk, tuk). a jsem rada:-) my vcera byly u nas v parku jsou tady lovecky slavnosti a bylo tam spusta stanku a nejaky atrakce ale me spis zajimali ty stanky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.9.13 13:34

@guesssgirl ahoj nevim nic tam nevidim :nevim: ale uz ty horecky nastesti nema( tuk, tuk). a jsem rada:-) my vcera byly u nas v parku jsou tady lovecky slavnosti a bylo tam spusta stanku a nejaky atrakce ale me spis zajimali ty stanky :P ale kkolik tam bylo vos ale jako fakt masakr jeste ze jsou ty sitky na kocary…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.9.13 13:36

Ahoj holky tak malej se mi od vcera zacal stavet na ctyri ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
8.9.13 15:34

@Liddka Ahoj, to je sikula. U nas to vypada, ze budou brzo zuby. Uz to ma dole otekly a vidim tam 2 maly bily carky. Tak snad brzo vykouknou a nebude ji to moc trapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.9.13 16:35

@Gabca85 tak hlavne aby ji to nejak moc nebolelo a porad ti breci? Nebo uz je to lepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.9.13 20:17
@Liddka píše:
Ahoj holky tak malej se mi od vcera zacal stavet na ctyri ;)

Ahojky tak to je šikulka :potlesk: :potlesk: a jsem ráda, že už je bez teplot :palec: ty vosy jsou letos snad úplně všude :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.9.13 20:20
@Gabca85 píše:
@Liddka Ahoj, to je sikula. U nas to vypada, ze budou brzo zuby. Uz to ma dole otekly a vidim tam 2 maly bily carky. Tak snad brzo vykouknou a nebude ji to moc trapit.

Tak za chvíli budem taky gratulovat, Miuška má už obě venku a dneska to teda bylo výživný ráno, poprvé jsem ji dala čípek na bolest, měla to tam i krvavý u toho zoubku :roll: takže ráno kníkání, nespaní chudinka moje..ale po obědě už zabrala na 2 hoďky, tak dobrý. Ale zato zase teď večer teda nemohla zabrat 8o musela jsem jí dnes výjimečně držet za ručičku :srdce: tak snad na tom budete líp než my :think: jo a taky se dnes chudinka kousla do rtíku, jak hryzala kousátko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
8.9.13 22:03

@guesssgirl to jo ty vosy jsou strasny :zed: dneska jsme byly u manzelovo babicky a dedy na chate a malymu na ruku priletela vosa rychle jsem ji odehnala a sla s nim jinam :roll: je to fakt strasny :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.9.13 12:07

Ahoj holky tak jsme dneska byly na cviceni a dr rikala ze malej je moc sikovnej a ze by nas uz propustila tak 30.9 jdeme nejspis naposled koukne se jeste na Sebika primar a kdyz to bude v pohode tak uz tam jezdit nebudeme muset :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
10.9.13 14:02
@Liddka píše:
Ahoj holky tak jsme dneska byly na cviceni a dr rikala ze malej je moc sikovnej a ze by nas uz propustila tak 30.9 jdeme nejspis naposled koukne se jeste na Sebika primar a kdyz to bude v pohode tak uz tam jezdit nebudeme muset :dance:

Ahojky, tak to je skvělá zpráva :potlesk: :potlesk: :potlesk:  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital