Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl Nikous taky nerada vibrace, ja ji jenom houpala. Jsem rada, ze si na postylku pres den zvykla. Za chvili bude hnusne a treba se ani nedostaneme ven, tak muze spat doma. Je divny, ze na noc usne. Jestli je tak hodne unavena.
@Gabca85 No i když třeba usne v kočárku mezi 5-6h, tak pak po te sedme, nejpozdeji v 8h spi v postylce bez reci
je to divny, tak premyslim, jestli nemam zkusit ji dneska dat spat, az na ni fakt uvidim velkou unavu, tak vstavala dnes v 7h, tak treba v 10 jestli to pujde udrzet
no a konecne nam ti blbci zacali TOPIT!! to brzo fakt, kdyz uz mam v krku knedlik jak blázen.. ![]()
@guesssgirl me malej taky pres den moc nechce spat v postylce tak ho necham u nas na postely aby se trosku prospal
ja bych to taky dlouho nevydrzela ho nechat rvat.
Ahoj holky, tak dneska teda úspěch!!! jak dopoledne, tak ted odpo spala v postylce!!!
já mám takovou radost
ráno jsem ji dala až před desatou, chvili brecela, tak jsem tam chodila, pak jsem ji nechala asi 5 min byt a pak jsem prisla, dala dudu a pritulila se k ni a hladila hlavičku a najednou spala jak dřevo a hodinu a půl!!! no já padám
pak se vzbudila, dlaa jsem ji obed (uz cca 14 dní dáváme příkrm) a pak jeli ke tchyni na obed a pak zase usnula po mlicku v postylce, tak jen doufam, ze to dnes nebyla vyjimka
vcera dostala k odpoledni svace presnidavku (jablko s mrkvi) a pred tim kousinek bananu a dnes je na tvarickach osypana, muze to byt z toho?
@guesssgirl tak to je parada
to je dobre to mam radost ze ti tam spinkala hlavne aby uz tak spinkala i dal
hele me se malej osypal z jablecny presnidavky takze tu nedavam ale zkus treba dat tu presnidavku jeden den pockej jestli se osype a kdyz ne tak by to byli z toho bananu ale to se mi nezda ze by to bylo z toho bananu spis to bude jako u nas z ty presnidavky ![]()
@Liddka No vecer uz byla celkem cista, dneska jsem ji ji nedala, tak asi to bylo fakt tim..no uvidime, zitra ji dam jinou a uvidime
no presne, hlavne aby tak spinkala i dal
a ty jeste kojis vid? mi uz jen v noci a uz asi i to odbourame, mam toho mlika cim dal min ![]()
@guesssgirl Ahoj, tak gratuluju. Super, ze se to povedlo. Ja zatim jenom kojim. Zadnou zeleninku ani ovoce jsem nedavala. Ale ta vyrazl byla urcite z toho. Jinak ty nasi potvurce je dneska pul roku. Toto leti. Jinak s tim kojenim bych chtela vydrzet do konce mesice a pak ji chci odstavit. Ale nevim jestli se na to nevykaslu driv. Posledni dobou se u toho hodne vzteka, asi ji to malo tece a musim kojit z obou prsou. Hlavne z tech par dni se nezblaznim. Vydrzela jsem pul roku plne kojit a to je pro me hroznej uspech a ted je na case taky trochu zit a snad se i vic vyspat.
@Gabca85 Tak to vám gratulujeme k půl roku života a kojení
to tak strašně uteklo viď? já včera dala ve 23h Nutrilona myslela jsem si jak se nevyspím, takže ve 2 byla zase vzhuru, tak jsem ji dala prso a pak zase ve 4h, to si jen cucla a byla od 4 vzhuru do 5:30
ale jako byla hodna, nebrecela nebo tak, ale vrtela se s smatrala po postylce a ja jsem nespala, mam lehky spani a porad posloucham co dela, tak v tech 5:30 jsem ji dala Nutrilon a vypila jen 70ml a spala do 7. No ale nevim teda kdy se vyspim, asi ji uz zacnu v noci davat misto prsa vodu…
@guesssgirl Ja jsem zvedava jak bude spat po Nutrilonu. Ale je fakt, ze poslednich par dni spi lepsi. Vcera jsem kojila v 19,15 pak ve 0,40 a pak az v 6,15. Takze super. Dokonce jak se mi vzteka u kojeni tak jsem ji dala vecer jeste po kojeni Nutrilon, ale ona ho nechtela. A nezkousela jsi ten Nutrilon Extra. Ten by mel ty deti vic zasytit.
@guesssgirl jo jo jeste kojim tak to me mrzi ze uz mas malo mlika ale hlavne ze se jeste snazis kojit
jinak malej mi vcera usnul v pul 9 a vzbudil se ve trictvrte na 3 a povidal si
asi byl vyspalej
a usnul v pul 4 pak se napapal v 7 a vzbudil se v 8 ![]()
Diky holky, tak jsem po obede koukala na hodiny a rikala si, ted jsem si myslela, ze se roztrhnu. A ted uz jsi byla prdelko na svete.
@Liddka A Sebikovi k zitrejsim polovicnim narozeninam taky vsechno nej.