Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 Dekuju
utika to ani se nestacim divit porad vidim jak jsem na nej porad koukala kdyz jsem ho mohla uz mit u sebe byl a je to nadhernej pocit
![]()
@Gabca85 Nutrilon extra jsem nezkoušela, ona toho nevypije moc, da max 150ml, malokdy vypije 180ml, nevim jestli by ji pomohl tady ten
zase aby jsem jí nepřekrmovala, už teď je teda pěkná, jsem zvědavá kolik má kg, 15.10. jdeme na půlroční
holky a co ty vlasy??? mě pořád strašně padají
já už jsem fakt skoro plešatá, mám kouty, ani culík nemůžu nosit..
@guesssgirl Ja uz mam ty vlasy trochu lepsi. Vcera jsem byla u kamaradky kadernice, takze jsem ostrihana a mam melir. Hura, po pul roce. My jdeme na pul rocini 1.10.
@guesssgirl a byla jsi s tim u dr? Te posle na kozni a ten se na tebe koukne a jeste kdyz to mas v takovym stadiu to si tam dojdi co nejdriv. Me teda taky jeste padaj ale ted mi zase neco predepsal tak by to melo byt lepsi ![]()
@Liddka Nebyla jsem s tim nikde, tobe to pomaha, co ti predepsal?
@guesssgirl jo jo pomaha
fakt si tam zajdi nez budes bez vlasu to neni sranda fakt si tam dojdi co nejdriv ![]()
@Liddka píše:
@guesssgirl jo jo pomahafakt si tam zajdi nez budes bez vlasu to neni sranda fakt si tam dojdi co nejdriv
bez vlasů??? neee
a co teda ty používáš?
@guesssgirl mam sampon nizoral ten koupis bez predpisu ale fakt si tam zajdi ![]()
Ahoj holky, tak Nika ma v 6ti mesicich 67cm a 7,26kg. A jak jsem si myslela, ze ji odstavim tak nastal problem. Nechce flasku. A pritom jeste pred 14 dny z ni pila. Uz fakt nevim jak na ni. Jo a taky uz davam mrkvicku a zatim dobry.
@Gabca85 píše:
Ahoj holky, tak Nika ma v 6ti mesicich 67cm a 7,26kg. A jak jsem si myslela, ze ji odstavim tak nastal problem. Nechce flasku. A pritom jeste pred 14 dny z ni pila. Uz fakt nevim jak na ni. Jo a taky uz davam mrkvicku a zatim dobry.
Ahojky, tak to je pěknej macík
já jsem dneska vážila Miu u švagrovéa, ale měla na sobě plínu a bodynko a měla taky 7,260, takže bude mít kolem 7 kg
hmm, to je divný že najednou nechce flašku
si ty naše mimča pěkně vymýšlí, Mia normálně papala zeleninku a najednou nechce a to jsem ji to i uvařila doma a )plně se jí zvedal žaludek ![]()
@guesssgirl No macik byl Tom, ten mel touhle dobou skoro o 2 kg vic, ale taky byl o 4 cm vetsi. Jinak dneska jsem nekojila. Vzala si flasku, hura. Snad ji to vydrzi.