Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 tak o tom jsem neslysela dneska az tam pujdu tsk se na to optam. Dekuji za tip
a jak ti je? Tak to je supr ze ma dalsi zoubek to je sikulka ![]()
@Liddka Meli by je mit v lekarne. Vim, ze o tom holky mluvily. Pak dej vedet jak se ti to podarilo.
@Gabca85 tak ten sacek pouzit nemuzu musi to byt sterilni a to ten sacek pry neni tak se budu muset snazit ![]()
@Liddka To ti budu drzet palce. U takhle malych deti je to teda des.
@Gabca85 to mi povidej jak to mam chytit kdyz furt kope nozkama ale tak snad to nejak zvladnu:-) a jak ti je? Je to uz lepsi? ![]()
@Gabca85 to je dobre ze uz je vam lip
a co mala ta to taky chytla nebo ne? Tak at se ty rymi brzo zbavite ![]()
@Liddka Jo rymujeme cela rodina, ale Nika asi nejmin. Odsavam, neco odsaju, chrochta, ale docela je dobra.
Ahojky, tak koukám, že to řádí všude, u nás Maxík na Atb., mě dneska začalo škrábat v krku a bolet hlava
a to jsem chtěla jít zítra konečně cvičit…jinak dneska máme tř. schůzku ve školce. A malá je zatím dobrá, trošku pšiká…ale to její nespaní přes den mě zabije, spí vždy po půl hodině.-/
@guesssgirl U nas je to se spanim stejny. I kdyz ted se ji obcas podari hodka obcas i dve. To jsem pak hodne prekvapena.
@guesssgirl me taky dneska zacalo bolet v krku a hlava me boli tak doufam ze to Sebik nedostane a vyhne se mu to… U nas je to to samy spi treba jen 10 minut a pak je treba 3 hodiny vzhuru a pak treba spi pul hodiny a talhle to mame celej den..
Holky stejně je to nějaký divný, Maxík spal krásně, klidně i 4 hodiny v kuse a Mia?? to je děs…občas se teda zadaří 2 hoďky ale jen v kočárku venku…ale doma ani nahodou a to usne přes den jen v autosedačcce
![]()
Holky stejně je to nějaký divný, Maxík spal krásně, klidně i 4 hodiny v kuse a Mia?? to je děs…občas se teda zadaří 2 hoďky ale jen v kočárku venku…ale doma ani nahodou a to usne přes den jen v autosedačcce
![]()
@guesssgirl Me driv doma usinala jenom v kresilku. Ale chtela jsem ji naucit na postylku. No poprvy asi 10 rvala, podruhy uz min a ted jenom obcas fnuka. Sice tam obcas letim tak 15× nez usne davat dudu, uz jsi na nej zvykla, ale usne i v postylce. Bala jsem se, ze ji budu uhoupavat jeste v roce.
@Gabca85 No já jsem z toho teda nešťastná
v křesílku mi neusla nikdy, nemá ráda vibrace…v postýlce usne jen večer, to je zajímavý, to usíná sama, ale přes den to kolikrát zkouším, odnesu ji do postýlky a ona hned začne nabírat, sotva ji položím, zkoušela jsem ji nechat „uřvat“,ale nevydržím to a rozhodně by to bylo dýl než 10 min
jenže v tý autosedačce se bojím, že jí křivím záda, i když tam fakt nespí dýl jak hodinu, ani se nedivím, vždyť se nemůže uvelebit a otočit
stáhla jsem si na ulozto.cz Každé dítě může umět spát, nebo tak nějak, tak to musím prostudovat
![]()