Poradna duly
Jana Čurdová
Holky malej ma od patka teploty uz je to teda lepsi ale porad na nem je videt ze mu neni nejlip… Vcera mel 38,6.
@Liddka No a nebyla jsi u doktora? Jestli mu to trva uz od patku a neni to reakce na ockovani, tak bych tam aspon zavolala, jestli by se na nej nemel nekdo kouknout.
@Gabca85 rano jsem volala dr on byl ockovanej ale pred 10ti dnama vis ale rikala mi re by to melo behem zitrka a nebo stredy odeznit a rikala mi jestli chci abych zasla ale me to stacilo takhle rict dneska mu uz je lip uz ma teplotu jen 37,1:-) tak snad se mu to nevrati. A kdyby se to nezlepsilo abych prisla.
@Liddka Tak to jo. Snad uz mu bude brzo dobre. Ja taky vetsinou nejdriv volam co a jak. Abych neplasila zbytecne.
@Gabca85 ja to taky tak delam prvne zavolam a podle toho co mi rekne tak udelam. Uz mu je lip uz radi a blbne
jsem rada ![]()
@Liddka Tn je dobre, ze uz mu je lip. Ja jdu do poradny s Nikousem dneska, tak jsem zvedava co mi rekne.
@Gabca85 tak malej dneska po ranu uz kricel tsk uz mu je fakt lip
a co to rekla dr?
@Liddka To bezva, ze uz je mu lip. My byly u doktora a mala ma rovnych 7 kg. Takze v pohode. Ptala jsem se na to buzeni a nektery deti to tak maji.
@Gabca85 tak to ma peknou vahu to my jak byly ted naposled pred 14 dnama tak mel 6640g to my jdeme do poradny na konci mesice az bude malemu pul roku. To je mazec uz mu jde na pul roku porad mi prijde jako kdybych si ho nedavno privezla domu ![]()
@Liddka Ahoj, jojo je krasne. V sobotu pojedeme na chatu a budeme tam do utery, manzel si vzal dovolenou. Ted je fakt krasne, mam rada slunicko. Az bude prset a bude zatazeno tak nebudu mit zadnou energii. Jediny co me bude snad uklidnovat je, ze na jare bude maly rok a to uz snad bude vic v pohode. Jsem rada, ze se narodila na jare, ze nejhorsi obdobi mame do podzima za sebou. Narodit se treba v rijnu tak bych mela pekny depky. Me slunicko hrozne dodava energii a hlavne jak je brzo a dlouho videt, to je super. Snad bude hezkej podzim, kdyz je teplo a slunicko tak mi podzim taky nevadi. Ale jestli bude prset tyden v kuse tak si to s nima doma asi hodim.
@Gabca85 ja taky miluju slunicko a kdyz prasi nebo je zatazeno tak to neni ono… Hlavne si dovolenou uzijte je to potreba. To jo podzim je krasnej me se libi jak vsechno hraje barvama ![]()
@Gabca85 píše:
@Liddka Ahoj, jojo je krasne. V sobotu pojedeme na chatu a budeme tam do utery, manzel si vzal dovolenou. Ted je fakt krasne, mam rada slunicko. Az bude prset a bude zatazeno tak nebudu mit zadnou energii. Jediny co me bude snad uklidnovat je, ze na jare bude maly rok a to uz snad bude vic v pohode. Jsem rada, ze se narodila na jare, ze nejhorsi obdobi mame do podzima za sebou. Narodit se treba v rijnu tak bych mela pekny depky. Me slunicko hrozne dodava energii a hlavne jak je brzo a dlouho videt, to je super. Snad bude hezkej podzim, kdyz je teplo a slunicko tak mi podzim taky nevadi. Ale jestli bude prset tyden v kuse tak si to s nima doma asi hodim.
Ahojky, plně s tebou souhlasím
já taky čerpám energii ze sluníčka, když je hnusně, jsem protivná jak vřed
jinak malá už má venku obě spodní jedničky, takže je teď chudinka taky ubrečená a protivná jak ji to bolí
je mi jí líto…jinak ve středu odjíždíme do Itálie na 10 dní, tak snad nám vyjde počasí…pořád se to tam teď mění
taky bych jela na chatu, miluju to v přírodě a procházky i pejsci by se vyblbli
tak si to hezky užijte a načerpej energii, od středy má pršet
![]()
@Liddka Ahojky, jak je malýmu?? četla jsem, že měl horečky? nerostou mu třeba taky zoubky? jinak tady je teď taky nádherně, ale já jsem nějaká úplně vyčerpaná, chodím denně min. na 3 hoďky ven s dětma, někdy 2hoďky ráno, 3h odpoledne i s Maxulou a večer teď malá je pořád vzhůru asi kvůli těm zubům
no a přes den už si ani netroufám s ní lehnout, páč sotva zaberu tak ona řve a to jsem pak fakt vyřízená, takže toho mám teď fakt dost…snad jste na tom líp ![]()