Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
24.8.13 18:18

@Liddka tak to jsem rada, ze je ti lip. :hug: Ja jsem ji dneska asi ve 4,45 jeste na hodinu oblbla dudlikem. Nastesti uz se na nej chyta. Pak jsem v 6 krmila a pak jsem jeste asi 4× musela dat dudu aby usla. A to se mi pred tim budila jenom mezi 4-5h. Obcas az v 6h. Uz mi v noci u kojeni padaji oci jako na zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.8.13 20:31

Ahojky holky, tak my se vrátili z Moravy, byli jsme tam týden. Zajezdila jsem si na koníkovi a změna prostředí - super. Akorát malá pořád odmítá přes den prso, kojím naposledy v 7h a pak už celý den jen Nutrilon po 3-4hod. Dřív nemá hlad :-( a v noci se budí po 2h, jak je málo mlíka, protože přes den nepije, tak v noci tahá jak zběsilá a k ránu už skoro neteče :,( :roll: achjo, tohle s Maxem vůbec neznám. Vypadá to, že za chvíli kojit nebudem vůbec… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
24.8.13 20:47

@guesssgirl Ahoj tak to je mi lito :hug: ale tak hlavni je ze si kojila jeji prvni mesice zivota a dala ji vsechno co potrebovala v tom mlicku. Hlavne se nestresuj akorad si to jeste pohorsis. To je dobre ze ste si uzili dovcu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
24.8.13 20:50

@Gabca85 tak aspon ze ty dudliky jsou vid :) malej mi ho teda vubec nechce ale kdyz byl malinkej tak jsem ho taky parkrat dala a vzal si ho ale to bylo malokdy a ted ho nechce vubec. takze kdyz se mu chce spinkat tak bud do kocaru a nebo zabavit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
24.8.13 21:33
@Liddka píše:
@guesssgirl Ahoj tak to je mi lito :hug: ale tak hlavni je ze si kojila jeji prvni mesice zivota a dala ji vsechno co potrebovala v tom mlicku. Hlavne se nestresuj akorad si to jeste pohorsis. To je dobre ze ste si uzili dovcu :hug:

No ze začátku jsem se kvůli tomu stresovala hodně, pak jsem si říkala, uklidni se, třeba to cítí ze mě, že už čekám že nebude chtít, ale i když jsem v klidu, tak ten samej scénář..nejdřív si jakoby cucne, ale hned odvrátí hlavu a začne se strašně kroutit…no tak přesně jsem si řekla, má 4 měsíce a dokud to půjde, budu kojit alepsoň večer a přes den holt Nutrilon, v 5měsíci začnu s příkrmama a bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
25.8.13 06:35

@Liddka Ja jsem hrozne rada, ze si ten dudlik nakonec bere. Vzdyt jsme ji to ucili od narozeni. Hlavne aby ji to vydrzelo a nezacala si cucat prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
25.8.13 06:41

@guesssgirl Hlavne bud v klidu, delas maximum. Ja byt na tvym miste tak uz jsem to vzdala. Kazdy dite je hold jiny. Ja jsem si u Toma myslela, ze delam neco spatne a u druhyho jsem ani neverila, ze kojit budu a hele. Kdyz jsem kojila Toma uz jenom 1× denne, tak mi rikala mama, ze ji nejaka doktorka rikala, ze mimcu staci na imunitu 20ml MM denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.8.13 14:36

@Gabca85 Víš kolikrát denně to říkám? :lol: že přestanu kojit a bude prd? minimálně 5× denně určitě, mrzí mě to, ale co se dá dělat, tak během večera vypije určitě víc než 20ml, tak aspoň že tak :-) vidíš ty jsi měla problémy s prvním a já zase s druhým :nevim: fakt je každý dítě jiný, ale stejně nad tím pořád přemýšlím, jako proč to tak je…no tak ale malá je spokojená, přibírá, tak co viď? ty chceš v 6ti měsících přestat úplně? já už si nepamatuju, co se dělá, aby se přestalo tvořit mlíko a nezatvrdlo? už ani nevím, jak to bylo u Maxíka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
25.8.13 16:00

@guesssgirl Ja zkusim dneska na noc nakojit a pak dat Nutrilon. Jo chci prestat uplne. Ze zacatku asi budu stridat kojeni a Nutrilon a kdyz se pak postupne budu odstrikavat do ulevy. Jeste by snad na to mely byt nejaky homeopatika, tak se zkusim poptat. Je mi jasny, ze to nepujde ze dne na den. Ale snad behem 14 dnu by se mi to mohlo podarit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
28.8.13 18:48

Ahoj holky, tak mala mi odmita nutrilon HA, takze jsme koupili obyc. Uz 2 dny se ji ho snazim dat vecer po kojeni, ale ona vzdycky usne. Dneska jsem ji ho zkusila dat pres den a chvili bojovala, ale vypila to. Dneska se mi v noci budila po necelych 3 hodinach, takze vecer dam rovnou nutrilon a mliko odstrikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
28.8.13 19:43
@Gabca85 píše:
Ahoj holky, tak mala mi odmita nutrilon HA, takze jsme koupili obyc. Uz 2 dny se ji ho snazim dat vecer po kojeni, ale ona vzdycky usne. Dneska jsem ji ho zkusila dat pres den a chvili bojovala, ale vypila to. Dneska se mi v noci budila po necelych 3 hodinach, takze vecer dam rovnou nutrilon a mliko odstrikam.

A kdy večer kojíš a za jak dlouho po kojení jí ho dáváš? zato u nás žádná změna, přes den prso ani vidět, jen Nutrilon (mám taky obyč jedničku), jinak dneska se mi vzbudila ve 2:30 a pak v 5:00 a od 6 hod. už se mrcasila 8o 8o no včera jsem byla vv poradně, tak váží 6,670 kg, měří 67cm, a doktorka říkala, že se to stává, že mám po dovče začít s příkrmama a nemám se tím stresovat. Akorát ty prsa mám večer, nalitý, taky budu muset odstříkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
29.8.13 06:19

@guesssgirl ja kojim po 21h a nutrilon jsem davala hned potom. Vcera jsem ale kojeni nedala, dala jsem rovnou flasku, tak vypila skoro 200ml. Pak se pred 2h probudila, ale oblbla jsem ji dudlikem a kojim az ted. Snad to nebyla nahoda. No kazdopadne vecer to zopakujeme. Ja myslim, ze mliko mam, ale ona u toho usne a je to, nechce se poradne snazit. Kojim pres kloboucky, takze je to pro ni vic namahavy. I u ty flasky vcera spala, ale ta proste tece, takze staci polykat a nemusi tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
30.8.13 12:28

Ahoj holky tak malymu vcera bylo 5 mesicu uz je to velkej kluk;-)zrovna jsem koukala na fotky jak byl malinkatej kdyz se narodil to tak utika to je mazec co? Taky vam to tak rychle utika? Vcera jsem delala tchanovi slanej dort ve tvaru piva. U toho jsem se tak nasra.. Ze ani nevite jak :x koupila jsem totiz spatnej syr na potazeni ale doslo mi to asi az po dvou hodinach( asi jsem fakt blba) :roll: pak jsem ho vzteky vyhodila do kose a sla se ven projit a uklidnit koupit novej syr a prijdu domu rozehreju ho rozvalim a co se nestalo ze hned na poprve se mi to povedlo no mazec tak jsem tam pak dala etiketu udelala ucho, penu dozdobila a byla jsem rada ze to mam hotovy do toho vseho malej se dozadoval pozornosti takze to byl fakt mazec :roll: ale zvladla jsem to to je hlavni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
30.8.13 12:29

Jo a moc se libil;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
30.8.13 13:56

@Liddka Jo jo utika a to je dobre. Uz se tesim az bude aspon sedet a lezt. Na ten dort uz jsem taky koukala. A chtela jsem ho zkusit, pak uz jsem na nej zapomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí