Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 @guesssgirl Prý jsem někde nachladla a tím pádem se může ta děloha zvětšit ![]()
Ahoj holky tak včera mi malej večer tak brečel
od 6 večer do půl 2 rána mi nepapal vůbec nechtěl
dneska jsme byly u dr a je to těma antibiotikama změnila se mu chut mlíčka tak proto mi brečel a i dneska ráno a moc mi nechce papat ![]()
Ahojky holky, tak jako by toho nebylo málo, já jsem dnes taky byla na pohotovosti, od včera jsem měla děsný křeče, srovnatelný s bolestma u porodu, na wc jsem skoro omdlela, polil mě pot a motala se mi z toho hlava, potom průjem a poté pokaždé krev ve wc
v noci jsem se pořád budila a tak jsem dnes jela na pohotovost. Tam mi řekli, že jde zžejmě o střevní koliku po dietní chybě (i když teda nevím po jaké, nic zvlásštního jsem nejedla) no že mi praskla nějaká cévka, proto ta krev…no hlavně jsem se bála, aby si mě tam nenechali…ale jsem doma, takže už pohoda..
@guesssgirl To je taky des. Hlavne, ze jsi doma. Drzim palce at se z toho brzo dostanes.
@guesssgirl ahoj to je teda strasny:( chudacku hlavne ze jsi doma. Hlavne odpocivej to je mi te lito
a co mala normalne ti papka? Myslim na tebe ![]()
@Liddka píše:
@guesssgirl ahoj to je teda strasny:( chudacku hlavne ze jsi doma. Hlavne odpocivej to je mi te litoa co mala normalne ti papka? Myslim na tebe
Děkuju
dneska je to už o hodně lepší, nejhorší byl ten debilní doktor, přišla jsem si tam, jako že tam otravuju
a že jsem snad úplný debil..
malá jí pořád stejně, v noci dobře, dnes se po dlouhé době nebudila po 2 hod. v noci, tak jsem se i vyspala. Jinak přes den, pořád bojujem, jsou lepší a horší dny, dneska jsem zatím naposledy kojila v 7h a pak jen Nutrilon, prso opět nechce
![]()
@guesssgirl A nebereš něco?
Co to teda bylo za doktora?
Měli by být v pohodě
Tak to je hlavní že už je ti líp
To jsem moc ráda ![]()
@Liddka píše:
@guesssgirl A nebereš něco?Co to teda bylo za doktora?
Měli by být v pohodě
Tak to je hlavní že už je ti líp
To jsem moc ráda
Neberu nic, ani vitamíny
doktor zřejmě naštvanej, že někdo otravuje o víkendu
jinak je mi líp, ale mám pořád nafouklý břicho a bolí, ale už aspoň nemám ty šílený křeče
a co ty a břicho? už je to lepší? a malinkej už papká?
@guesssgirl
Jo jo je to trosku lepsi ale bricho me boli porad ne teda tak jak bolelo ale porad boli v utery budu volat dr na vysledky tak mu reknu ze me to porad boli uvidim co mi na to rekne
jinak uz mi zase malej papa( tuk, tuk, tuk)tak jsem rada
tak mi rekni od ceho tam ti doktori jsou?
![]()
@Liddka píše:
@guesssgirl
Jo jo je to trosku lepsi ale bricho me boli porad ne teda tak jak bolelo ale porad boli v utery budu volat dr na vysledky tak mu reknu ze me to porad boli uvidim co mi na to reknejinak uz mi zase malej papa( tuk, tuk, tuk)tak jsem rada
tak mi rekni od ceho tam ti doktori jsou?
![]()
tak to je dobře, že aspon malinkej papká
no to teda nevím, od čeho tam jsou!! poslední dobou máme my teda fakt pech na doktory
nevím o co jim jde, nevím proč to povolání dělají, když je to tak obtěžuje
![]()
@guesssgirl Přesně proč to povolání dělají
nechápu
tybláho mě začalo zase víc bolet břicho ach jo ![]()