Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6444
9.8.13 13:55

Ahoj holky musím vám něco napsat…Jsem z toho ještě ted nesvá. Máme 2 psy teda tchánovci jeden je bígl to je flegmatik a pak druhej to je jack russell a musí nosit náhubek je agresivní a ve středu jsme grilovali a všechno bylo v pohodě jack si malýho už nevšímal a já byla s malým na houpačce byl tam pěkně rozvalnej moc se mu tam líbilo a najednou jack po malým vystartoval byla to taková rychlost :( a šel mu po ručičce kdyby neměl náhubek tak má malej po ručičce je mi ještě dneska z toho špatně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.8.13 17:52

@Liddka Ähojky, :think: 8o noo tak to se vůbec nedivím!!! tohle je strašně nebezpečný :( to už bych mu vůbec nevěřila a v přítomnosti malýho bych ho vždycky zavřela :nevim: :nevim: nesnáším agresivná psy…nevychovaný :cert: a jak jste to řešili?? dostal aspoň??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.8.13 17:54

Jinak teď tady krásně prsší, jenže malej má opět angínu díky tchánovi, bych ho nakopala do :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:, teď to zase chytnem všichni, se z toho pominu fakt, oni jsou tak neohleduplní a jak jsou staří, tak jsou úplně blbí :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
9.8.13 20:55

@Liddka No to je sileny. Taky bych ho zavirala. Tohle prece nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
9.8.13 20:58

@guesssgirl To je taky na zabiti. Hlavne kvuli maly by nemeli delat blbosti. Vzdyt je prtava a kdyby to chytla chudina. Snad to nebude ta angina a vam se to vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
9.8.13 21:31

@Gabca85 Malej angínu má, má ode dneška antibiotika :zed: měli jsme to předtím my s manželem a naše děti to ustáli v pohodě, my brali ATB, pak onemocněl tchán a mu prostě okousal ledňáka a a dal mu to a pak mu dal od sebe napít!!! a když manžel zareagoval ať to nedělá a nedává mu to, tak jen mávnul rukou a řekl, že už je mu dobře!!! :evil: :evil: :evil: :evil: fakt demence a to se ještě tchýně urazila, když jí to dne manžel řekl, že ho děda nakazil tady tím…prostě na kopanec do p… s prominutím :,( :zed: :zed: :zed: a malá má zase kapky Tobrex do očička :? už podruhé, zase jí vytíká takovej ten žlutej sajrajt :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
10.8.13 01:25

@guesssgirl Aha, tak to me mrzi. Snad to uz nikdo nechytnete a mala bude taky brzo v pohode. Takhle to vypada kdyz nekdo premejsli pr… Tak ja jsem si sla dneska dyl lehnout a mala uz se probudila uz po 1h na krmeni. A to tenhle tyden 2× vstavala prvne az v 6h. To je vzdycky, kdyz je malej pryc tak misto toho abych mela klid tak takhle blbne. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
10.8.13 07:42

@Gabca85 No to je na prd viď? mě se teď malá začala budit poprvé tak kolem půlnoci a pak po 2 hodinách :-( do toho vstávám k malýmu s ATB, takže parádní noci :zed: :zed: jinak malá pořád zlobí s tím kojením, už druhý večer po sobě jsem jí musela udělat Nutrilon, protože nechtěla prso, přitom na těch horách tak krásně baštila :nevim: :nevim: já to nechápu fakt…už aby se ty zoubky prořezaly, pořád rve vše co jde do pusinky a kolikrát je tak vzteklá, že se celá prohýbá a brečí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
10.8.13 12:35

@guesssgirl A to ti takhle vstava i po Nutrilonu? Ja doufam, ze az ji ho dam tak bude spat jeste lip. Treba ma jenom rustovy spur. A brzo se to urovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
10.8.13 14:29

@Gabca85 No dam ji ho treba v tech pul osmy, nebo v osum a stejne se kolem pulnoci vzbudi :roll: :roll: dneska uz od rana od 9ti zase nechce prso, co to sakra je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
10.8.13 18:55

@guesssgirl Tak to fakt nevim, proc prso. Leky neberes? A jeste me napadlo jestli jsi to nedostala. To taky muze menit chut mlicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.8.13 22:23

@guesssgirl Jo jo on je tchýně a dostal od ní a hned ho odvedla. A jak píše Gabča jestli si to náhodou nedostala mění se chut mlíčka mě to malej taky udělal když jsem to poprvé po porodu dostala tak mi od 9 rána nejedl až do 3 rána byla jsem z toho uplně na nervy :roll: a dr mi řekla že to je tim že jsem to dostala… :) ale oni si zvyknou :D Jo a to že ti nakazily malou to je blbé a od nich dost nezodpovědný oni by měli vědět že když jsou nachlazený tak by k malej vůbec neměli chodit :zed: :zed: to ví i moje 9ti letá ségra :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
10.8.13 22:25

@Gabca85 To jo už s malym v kontaktu nebude :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
11.8.13 06:26

@Liddka Tak aspon, ze takhle. To by totiz mohlo spatne dopanout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
11.8.13 21:30

@Gabca85 Léky neberu a měsíčky nemám…nevím, dnes zase normálně jedla z prsa, fakt mi to hlava nebere, jestli to třeba není tím, že už se dopředu bojím, jestli se zase nebude vzpírat a možná cítí, že jsem svým způsobem nervozni…nevim ale to asi ne, kdyz to zacala delat z niceho nic..zitra s ni musim na oční, od utery kapeme Tobrex a pořád jí z toho očička teče a už jí tam nechci kapat ATB… :roll: to je furt něco :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí