Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky musím vám něco napsat…Jsem z toho ještě ted nesvá. Máme 2 psy teda tchánovci jeden je bígl to je flegmatik a pak druhej to je jack russell a musí nosit náhubek je agresivní a ve středu jsme grilovali a všechno bylo v pohodě jack si malýho už nevšímal a já byla s malým na houpačce byl tam pěkně rozvalnej moc se mu tam líbilo a najednou jack po malým vystartoval byla to taková rychlost
a šel mu po ručičce kdyby neměl náhubek tak má malej po ručičce je mi ještě dneska z toho špatně ![]()
@Liddka Ähojky,
noo tak to se vůbec nedivím!!! tohle je strašně nebezpečný
to už bych mu vůbec nevěřila a v přítomnosti malýho bych ho vždycky zavřela
nesnáším agresivná psy…nevychovaný
a jak jste to řešili?? dostal aspoň??
Jinak teď tady krásně prsší, jenže malej má opět angínu díky tchánovi, bych ho nakopala do
, teď to zase chytnem všichni, se z toho pominu fakt, oni jsou tak neohleduplní a jak jsou staří, tak jsou úplně blbí
![]()
@Liddka No to je sileny. Taky bych ho zavirala. Tohle prece nejde.
@guesssgirl To je taky na zabiti. Hlavne kvuli maly by nemeli delat blbosti. Vzdyt je prtava a kdyby to chytla chudina. Snad to nebude ta angina a vam se to vyhne.
@Gabca85 Malej angínu má, má ode dneška antibiotika
měli jsme to předtím my s manželem a naše děti to ustáli v pohodě, my brali ATB, pak onemocněl tchán a mu prostě okousal ledňáka a a dal mu to a pak mu dal od sebe napít!!! a když manžel zareagoval ať to nedělá a nedává mu to, tak jen mávnul rukou a řekl, že už je mu dobře!!!
fakt demence a to se ještě tchýně urazila, když jí to dne manžel řekl, že ho děda nakazil tady tím…prostě na kopanec do p… s prominutím
a malá má zase kapky Tobrex do očička
už podruhé, zase jí vytíká takovej ten žlutej sajrajt
![]()
@guesssgirl Aha, tak to me mrzi. Snad to uz nikdo nechytnete a mala bude taky brzo v pohode. Takhle to vypada kdyz nekdo premejsli pr… Tak ja jsem si sla dneska dyl lehnout a mala uz se probudila uz po 1h na krmeni. A to tenhle tyden 2× vstavala prvne az v 6h. To je vzdycky, kdyz je malej pryc tak misto toho abych mela klid tak takhle blbne. Ach jo.
@Gabca85 No to je na prd viď? mě se teď malá začala budit poprvé tak kolem půlnoci a pak po 2 hodinách
do toho vstávám k malýmu s ATB, takže parádní noci
jinak malá pořád zlobí s tím kojením, už druhý večer po sobě jsem jí musela udělat Nutrilon, protože nechtěla prso, přitom na těch horách tak krásně baštila
já to nechápu fakt…už aby se ty zoubky prořezaly, pořád rve vše co jde do pusinky a kolikrát je tak vzteklá, že se celá prohýbá a brečí ![]()
@guesssgirl A to ti takhle vstava i po Nutrilonu? Ja doufam, ze az ji ho dam tak bude spat jeste lip. Treba ma jenom rustovy spur. A brzo se to urovna.
@Gabca85 No dam ji ho treba v tech pul osmy, nebo v osum a stejne se kolem pulnoci vzbudi
dneska uz od rana od 9ti zase nechce prso, co to sakra je???
@guesssgirl Tak to fakt nevim, proc prso. Leky neberes? A jeste me napadlo jestli jsi to nedostala. To taky muze menit chut mlicka.
@guesssgirl Jo jo on je tchýně a dostal od ní a hned ho odvedla. A jak píše Gabča jestli si to náhodou nedostala mění se chut mlíčka mě to malej taky udělal když jsem to poprvé po porodu dostala tak mi od 9 rána nejedl až do 3 rána byla jsem z toho uplně na nervy
a dr mi řekla že to je tim že jsem to dostala…
ale oni si zvyknou
Jo a to že ti nakazily malou to je blbé a od nich dost nezodpovědný oni by měli vědět že když jsou nachlazený tak by k malej vůbec neměli chodit
to ví i moje 9ti letá ségra ![]()
@Liddka Tak aspon, ze takhle. To by totiz mohlo spatne dopanout.
@Gabca85 Léky neberu a měsíčky nemám…nevím, dnes zase normálně jedla z prsa, fakt mi to hlava nebere, jestli to třeba není tím, že už se dopředu bojím, jestli se zase nebude vzpírat a možná cítí, že jsem svým způsobem nervozni…nevim ale to asi ne, kdyz to zacala delat z niceho nic..zitra s ni musim na oční, od utery kapeme Tobrex a pořád jí z toho očička teče a už jí tam nechci kapat ATB…
to je furt něco
![]()