Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
29.7.13 13:24

@guesssgirl Tak to jsi mela dobry, ze manzel uspaval. Ja uz se tesim az dam malou k nasim. Kojit budu do 6.mesice, jestli si vezme UM a pak poputuje k nasim. A my si s manzelem dojdeme na veceri. Jo a mala se jeste neotaci. Zatim jenom na bok. Ani nevim kdy se otocil prvne Tom. Mam to nekde napsany. Musim se podivat. Ona jeste nevi co s ruckama, nozky dava dobre, ale ty rucicky. A uz se pritahuje z lehu do sedu za rucicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
29.7.13 20:37

@Gabca85 :-) uspával podruhý za celou dobu, poprvé mu to nešlo vůbec, ale teď dobrý, nakojila jsem před tím a pak usnula :-) taky chci kojit půl roku a pak ještě uvidím jestli budu kojit dál :-) Maxíka jsem kojila 8 měs., pak už nechtěl..tenkrát mě to hrozně mrzelo :-/ dneska jsem před ní jedla banán s jogurtema a chudinka se tak olizovala a slintala, že už se těším na příkrmy :-D začnu v září, aby na dovče už dostávala obídek :-)malá se už skoro přetočila, ale zatím taky neví, co s tou ručičkou a přitahuje se už hodně dlouho, je jak andulka :-) zvedá pořád hlavičku, aby viděla :-) dneska jsem šla na prochajdu a jak konečně bylo zataženo, tak jsem jí nechala stáhlou boudu a moc se jí to líbilo, pozorovala stromy a domy a byla v pohodě :palec: a mám takovej pocit, že nám začínají zuby :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
29.7.13 20:39

@Liddka Ahojky a co ty? jak se vám vede? co malej? jaký dělá pokroky?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
30.7.13 04:07

@guesssgirl Zuby? :-O No nestras. Z tech mam u tohodle rvouna panickou hruzu. Ja jsem Toma kojila plne do 7 tydnu. Pak zacal spat celou noc a ja prichazela o mliko. Nakonec prso nechtel. Odstrikavala jsem a davala ve flasce. Touhle dobou mel tak 50-100 ml MM denne. Zbytek Nutrilon. Taky me to hrozne mrzelo. A u tyhle se tesim az skoncim. Hlavne aby si vzala flasku a UM. Ja jsem ani necekala, ze mi to kojeni pujde. Tim jak jsem u Toma bojovala. Jo a taky kdyz neco jim tak se tak hladove kouka, ze by ji clovek skoro neco dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
30.7.13 07:06

@Gabca85 :-D zuby budou mazec, taky víc řve než Maxík…já na co těším až přestanu kojit, že už bubu moct jíst všechno, teď je lověk omezenej, občas něco s ním a malá pak bojuje s prdíkama a mě je jí líto…mě u Maxe kojení nešlo ze začátku, rozkojila jsem se vlastně plně až po 2 měsících :-( teď to bylo jednodušší, už v porodnici se mi udělalo mlíko, to s Maxíkem ne :-(Já myslím, že si malá veme flašku :-)) naše malá s tím problém nemá :-)teď už teda Nutrilon dlouho nedostala, ale když je potřeba, dá se jí a vypije to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
30.7.13 08:42

@guesssgirl Ja se taky tesim, ze budu jist na co mam chut. I kdyz mam pocit, ze uz jsou ty prdy lepsi. Uz ji nedavam ani kapky pred kazdym kojenim. A taky, ze na me nebude tolik vazana. Jsem na to UM zvedava. Kdyz jsme prisly z porodnice tak jsem ji Nutrilon tak 3 dny davala, nez se mi poradne spustilo mliko, a zadny problem s nim nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
30.7.13 12:12

@Gabca85 Já mu dávám jen pár lžiček a pak ho ještě nakojím víš :) Včera jsem o tom mluvila s jeho pani dr a ona říkala at pomaličku začnu a hlavní je že se mi malej po těch příkrmech sám vykakal vůbec jsem mu nemusela pomáhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
30.7.13 12:21

@guesssgirl Ahoj včera nám byly 4 měsíce to to letí je to fakt mazec jak to utíká už tak vyrostl… :* Jinak se mi už sám předevčírem vykakal a bude to nejspíš po těch příkrmech :) už si pěkně povídá skoro pořád přes den skoro vůbec nespí a nechápu odkud bere pořád tu energii já spát po každým jídle jen 10 minut tak enerii nemám vůbec. A malej se mi dneska v noci probouzel docela dost často a nevím čím by to mohlo být ale nevyspala jsem se ted asi 4 dny jinak mi spinkal pěkně :nevim: včera se pěkně přetočil ze zad na bříško jak cvičíme ted máme 3 cvik a ten je na to aby si tu ručičku co má ve spod dal tak jak má a jdou fakt vidět výsledky z toho cvičení tak jsem ráda :dance: Jinak jedeme 16.8 na Moravu za kamarádkou kterou jsem neviděla 13 let tak jsem zvědavá jak malej tu cestu zvládne…Musíme koupit nový auto to co máme už dosluhuje :cert: A co ty a co nového a co malá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
30.7.13 14:06

Jo holky koukala jsem se kdy se otocil prvne Tom a bylo to 3 dny pred tim nez mu bylo 6 mesicu. On byl vzdycky takovej trochu lenoch. Takze jsem zvedava kdy se to podari Nikousovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
30.7.13 14:09

@Liddka To je sikula, ze uz se pretocil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
30.7.13 14:56

@Gabca85 To jo je o šikula :) A jak se přitahuje a chtěl by už sedět tak jsem to říkala dr a že abych ho nechala aby se nepřitahoval že sedět má správně až tak v 7 měsíci co si o tom myslíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
30.7.13 15:13

@Liddka Ja ji obcas za rucky pritahuju. Vzdycky parkrat za den. Ona se snazi zvedat i v kresilku. Myslim, ze kdyz to nebudes delat furt, tak se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
30.7.13 20:12

@Gabca85 On to právě taky dělá v lehátku a když ho mám v ruce a jakoby mi leží na ruce tak se taky přitahuje :D Já mu to nedělám tak často jen párkrát za den jak ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
30.7.13 21:33

@Liddka Ahojky, co je to s těma dnešníma dětma?? mě taky přes den vůbec nespí? čím to je? Maxík spal skoro celý dny :-( v noci se většinou budí 2× na kojení, ale teď nám zřejmě rostou ty zuby, tak je co chvíli vzhůru… :nevim: no dneska teda to byl pernej den, řvala a řvala a řvala :zed: :zed: :zed: já už kolikrát nevím co s ní, kroutí se, prdí, strká všechno do pusiny a řve..prso nechce, chce opět jen čaj :nevim: tak jsem večer zase odstříkala do lahvičky, to v cuku letu vypila a pak jsem ji dala prso a nakojila se a konečně usnula :think: nechápu to…ale je to náročný…je mi jí líto a fakt jí v tu chvíli nejde nijak pomoct, dávám jí do různých poloh, houpu ji v houpačce, plácám po zadečku, ale jakmile ji položím do lehu, tak je to horor :roll: :,(
To je malinkej šikovnej, že už se přetočí, mě o tom cvičení říkala švagrová, dělala to s oběma dětma, přidží se jim ručička dole u těla a přetočí se jak nic viď? taky jsme to zkoušeli, ale sama to ještě neudělá ;) ale tak jsme o měsíc mladší :lol: jinak taky se přitahuje do sedu za ručičky, vždycky plně vykulí oči, to je sranda, ale taky jen párkrát za den :) my už za našima na Moravě byli a zvládla to krásně, taky to zvládnete uvidíš,, oni většinou ty děti v autě jsou zlatý, 1× nakojíš a na chvilku si ho vyndáš ať se protáhne zvládnete to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
31.7.13 01:06

@guesssgirl Me taky vcera spatne spala. Odpoledne vubec a tak byla vecer pretazena a rvala jako tur. Vecer usnula na chvili a pak usla asi brzo u kojeni, protoze uz krmime. To bude zase noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí