Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka Me taky pres den moc nespi. Aspon, ze ty noci jdou. Akorat kdybych mohla rano dospavat s ni tak dorazi Tom. Minuly tyden dorazil 2× v 6,10. A to je na me fakt brzo.
Jeste me napadlo, a to ho boli brisko, ze mu pomahas trubicko. Jinak kojeny deti nemusi kakat i 10dni. Jestli teda jenom kojis.
@Gabca85 Když mi brečí tak mu pomáhám tou trubičkou ale ted naposled nekakal 11 dní tak nás dr poslala na utz a jakmile jsme přijeli slíkla jsem ho a strčila mu tu trubičku do zadečku a kolik toho bylo
jsem si říkala jak se to do něj mohlo vejít
A jsme si dělali srandu že se chtěl podívat na pani dr a sestřičku
Já vím dr mi to říkala že kojený děti nemají skoro žádný zbytky. A zatím jen kojím nic jiného nedávám.
@Liddka To kolik se toho vejde se divim vzdycky u Toma. Kam se na nej hrabe dospelej. Dneska ma Nika hroznej den. Hodne rue, u kojeni se porad pousti a vsteka. Uz jsem na mrtvici.
@Gabca85 To sme měli taky takovou krizi malej furt řval hlavně u jídla vztekal se U nás to trvalo asi 3 týdny než se to srovnalo.Taky jsem z toho byla na mrtvici bylop to fakt hrozný a pořád se bojím aby se to nevrátilo…
@Liddka To u nas to trva tak den dva a pak je zase klid. Uz byva i hodna. Zitra nas ceka ten doktor, tak jsem zvedava kolik budde vazit. Myslim, ze bude mit kolem 6kg. Kdyz ji vazim tak ma necelych 6kg.
@Gabca85 Tak to malej má 5410g a to jsou vlastě asi jen den po sobě né?
@Liddka Jo jo jsou, Nikouš je 28.3. ale Sebík vážil méně když se narodil ne? Nika měla 3,29kg.
@Liddka Ahoj tak Nikous ma rovnych 6kg. Tom ma rovnych 17kg a 100cm.
@Gabca85 Jo jo Sebík měl 2705g to má pěknou váhu
17kg Tak to je pěkná váha a kolik mu je? Že má už 100cm ![]()
@Gabca85 Tak to má pěknou váhu ve 3 letech
Taky u vás pořád prší? ![]()
@Liddka Taky sestricka rikala, ze je ho peknej kousek. Jo taky furt prsi, uz dva dny jsme nebyli venku.
@Gabca85 My taky ne je to na prd jak prší proč nemůže být tak 20-25°C a aby bylo akorát a ani žádná zima ani horko ![]()