Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
14.5.13 13:55

@Liddka Ja jsem se ptala a dr rikal, ze od roka. Ale kazdej rika neco jinyho. Nekdo rika az v 5ti letech. Tomovi budou v lete tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
14.5.13 13:59

@Gabca85 Aha tak na to se zeptám taky dr je toho vždycky tolik na co se chci zeptat a na půlku zapomenu :mrgreen: asi si to začnu psát :lol: dneska ve 4 jdu na gyndu po šestinedělí tak doufám že všechno bude v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
14.5.13 14:06

@Liddka Ja jsem si to dneska normalne napsala. Minule jsem taky na pulku zapomnela. Ja uz jsem na gynde byla a vsechno v pohode. Delali mi rovnou prevenci a vysledky budou az 23. Tak drzim palce at to mas taky vsechno v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
14.5.13 14:08

@Gabca85 TAky doufám :) TAk to mi možná bude dělat taky.Tak snad nám to oběma dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
14.5.13 14:17

@Liddka Jo jo urcite. Jeste ma mala flicek na brise, je to shluk zilek, tak to bude sledovat a kdyby se to zhorsilo tak nas posle na plastiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
15.5.13 12:46

@Gabca85 Tak jsem byla včera na tý gyndě a taky mi dělal taky rovnou prevenci a že když mi do 3 týdnů nezavolá tak je všechno v pohodě :) TAk snad se jí to nezhorší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
15.5.13 13:30

@Liddka Ahoj, urcite ta gynda bude v pohode. A u nas to bude taky snad v pohode. Zatim ji to budu sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.5.13 14:42

Ahojky holky, tak dlouho jsem tu nebyla :-( koukala jsem co jste tu psaly, Lidko co ta Vojtovka??? bude to nutný? 8o achjo, to je hruza vid? jsem rada, ze vam deticky krasne pribiraji :-) my jdeme na kontrolu zitra, tak jsem zvedava, kolik pribrala, uz má pekny faldiky :lol: :lol: a kejticky :-) krom tech prdiku jsemzatim tuk tuk zdravy :palec: nekdy spinka celej den a nekdy ma problem zabrat, nevim cim to je…davam si obcas kapucino z automatu na benzince, ale neprijde mi, ze zrovna toto ma na to vliv…manzel tvrdi ze jo, tak uz piju jen Caro, nebo cokoladu…jinak na gyndu ja jdu az za 2 tydny, ani se mi tam moc nechce :jazyk:
Gabco a vy tu klstovu budete davat?? u nas premyslime, ze by si ji nechal manzel a Maxik, tomu byly v unoru 4 roky. Taky se na to preptam Dr. a jak jste na tom s vahou?? Ja pribrala z 62 na 77,5kg. Ted mám 68,8kg, uz jsem zacala pomalu cvicit, na vychazky to doted mo nebylo porad u nas prselo :-( dnes je zase vitr jako blazen :roll:
Jo Gabco, co Tomik, nezarli na malou?? ja mam spatnej pocit z Maxika, zacal se nam pocuravat, proste spinka, z niceho nic rev jak blazen uplne hysterickej a u toho se pocura a nenecha se uklidnit. Nevim co s tim…cetla jsem o tom, ze to muze byt z toho, ze zarli, ze seciti ohrozenej..chudacek, nevim jak mu vysvetlit, ze se prichodem segry nic nezmeni :nevim: :nevim: je mi ho lito…clovek na nej nechce rvat, ale dela naschvaly, urazi se, boucha s dverma atd. nekdy to jinak nejde, nez ze dostane na zadek, ale zase si pak rikam, ze si chudak jen vyzaduje pozornost na kterou byl doted zvyklej a najednou ji nema :zed: :zed: :zed: nekdy je to fakt tezky, mozna kdyby byli s malou driv po sobe, nebylo by to az takovy :think: jakej na to mate nazor?? je treba v

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.5.13 14:42

Ahojky holky, tak dlouho jsem tu nebyla :-( koukala jsem co jste tu psaly, Lidko co ta Vojtovka??? bude to nutný? 8o achjo, to je hruza vid? jsem rada, ze vam deticky krasne pribiraji :-) my jdeme na kontrolu zitra, tak jsem zvedava, kolik pribrala, uz má pekny faldiky :lol: :lol: a kejticky :-) krom tech prdiku jsemzatim tuk tuk zdravy :palec: nekdy spinka celej den a nekdy ma problem zabrat, nevim cim to je…davam si obcas kapucino z automatu na benzince, ale neprijde mi, ze zrovna toto ma na to vliv…manzel tvrdi ze jo, tak uz piju jen Caro, nebo cokoladu…jinak na gyndu ja jdu az za 2 tydny, ani se mi tam moc nechce :jazyk:
Gabco a vy tu klstovu budete davat?? u nas premyslime, ze by si ji nechal manzel a Maxik, tomu byly v unoru 4 roky. Taky se na to preptam Dr. a jak jste na tom s vahou?? Ja pribrala z 62 na 77,5kg. Ted mám 68,8kg, uz jsem zacala pomalu cvicit, na vychazky to doted mo nebylo porad u nas prselo :-( dnes je zase vitr jako blazen :roll:
Jo Gabco, co Tomik, nezarli na malou?? ja mam spatnej pocit z Maxika, zacal se nam pocuravat, proste spinka, z niceho nic rev jak blazen uplne hysterickej a u toho se pocura a nenecha se uklidnit. Nevim co s tim…cetla jsem o tom, ze to muze byt z toho, ze zarli, ze seciti ohrozenej..chudacek, nevim jak mu vysvetlit, ze se prichodem segry nic nezmeni :nevim: :nevim: je mi ho lito…clovek na nej nechce rvat, ale dela naschvaly, urazi se, boucha s dverma atd. nekdy to jinak nejde, nez ze dostane na zadek, ale zase si pak rikam, ze si chudak jen vyzaduje pozornost na kterou byl doted zvyklej a najednou ji nema :zed: :zed: :zed: nekdy je to fakt tezky, mozna kdyby byli s malou driv po sobe, nebylo by to az takovy :think: jakej na to mate nazor?? je treba v

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.5.13 14:43

Vhodny vyhledat detskou poradnu?? aby to treba pak nemelo nejaky horsi nasledky, treba pry muzou byt tiky atd. nechci aby mu to nejak ublizilo, nebo z toho chudakmel trauma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
16.5.13 15:39

@guesssgirl Ja tu klistovku urcite davat budu. Pichod mu ji 24 az bude maly pichat nausnice. Malej uz mel tenhle rok kliste. Okolo jsou lesy, na zahrade stromy a ja to nechci riskovat. Jinak Tomik ma nejaky blby obdobi, kdy hodne fnuka, ale zatim se nepocurava, i kdyz jsem to trochu cekala, bez pliny na noc neni az tak dlouho. Ale malou malou porad zboznuje. S tatkou ji koupe a pusinkuje, zapina monitor a chuvu. Rekla bych, ze s ni problem nema. S tou poradnou bych pockala. Myslim ze si to sedne. Ja jsem taky obcas na Toma hnusna a pak me to mrzi. Jo a holky dneska mi mala vydrzele bez jidla od 20,30 do 5,20. Sikula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
16.5.13 15:42

Jeste ta vaha. Ja pribrala 12kg a 14 dni po porodu jsem mela dole 13kg. Ted uz jsem dlouho nevazila. Ale po Tomovi jsem pak jnste nabrala 10kg, takze mam co davat dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
17.5.13 13:57

@Gabca85 AHOJKY, tak jsme dneska byly s malou u Dr. a přibrala 1kg!!! tak to je fkt buřtík :lol: to říkám pořád, že mě sežere zaživa :lol: jinak jsem se taky ptala na tu klíšťovku a Dr. říkala, že až od 5ti let, tak my radši ještě počkáme :think: no s tou váhou to mš teda super, že už jsi pod váhou :palec: mě se to zastavilo na těch 68,8kg a ne a ne dolů. Ale musím ještě vydržet 2 týdny a zahajuju fitko, snad na to najdu ča a hlavně energii :lol: :lol: chtěla bych aspoň 2× týdně…no úplně předdětma jsem chodila 6× týdně a každý den 2-3 koně odjezdit, tak to taky vypadalo jinak :jazyk: joo holt už není ten čas no :? Jinak jak dlouho máš malýho bez plíny na noc? my je odbourali loni začátkem července, byli jsme na dovče a hned první noc Maxík řekl, že ji nechce, tak jsme to zkusili, zezačátku jsem ho budila kolem půlnoci na čůrání a dobrý. Šlo mu to samo :palec: samozřejmě občas nějaká nehoda proběhla, ale jinak paráda. Včera taky byl doma relativně klid, snažila jsem se Maxovi víc věnovat, před saním jsme si hráli a pak šel krásně spát bez odmlouvání, po hodině a půl začal opět nabírat ze spaní do pláče, tak jsem tam utíkala a už měl přičůrnutý kalhoty, tak jsem mu v klidu řekla, že se nic neděje, odnesla ho na záchod a tam se vyčůral, hlavně už byl v klidu, převlíkla jsem ho a zase v klidu usnul, tak z toho mám dobrej pocit. Dneska jsme si ho nechali doma a jeli jsme na výlet ráno, tak měl radost a byl hodnej. Taksnad se blýská na lepší časy :potlesk: :potlesk:
jinak Gabčo tvoje malinká je šikulka, že vydržela tak dlouho spát :palec: :palec: to bych taky brala 8) a jen kojíš? jak často krmíš přes den? dáváš jí kdy chce, nebo už se jí snažíš udělat nějakej režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
17.5.13 14:30

@guesssgirl Ahoj, tak to pekne papka. A uz jenom kojis? Ja zatim jo. Rezim zalezi na tom jak se probudi v noci, kdyby ji netrapilhy ty prdy tak spi hezky. Vetsinou krmime 7× denne. Snazim se nekojit driv nez za 2,5h. Ale zalezi jaky ma den. Vetsinou krmime ve 2,6,9,12,15,18 a ve 20,30. Ale je to +-hodina. Jinak Tom spi bez pliny tak 3-4 tydny. Pred tim plinu mel, pro jistotu, ale byla sucha. Taky pocitam s tim, ze bude nehoda, ale zatim se drzi. Ani nechodi curat. Vydrzi celou noc. Curat v noci byl jenom parkrat. Ja si myslim, ze se to s Maxem srovna. Tom je s nama doma a zatim bude, do skolky mi ho nevzali. Takze se snazim venovat se mu jak to jde. I kdyz je to nekdy dost narocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
17.5.13 18:03

@guesssgirl Ahoj asi bude ta vojtovka nutná ten pupíček se mu nelepší uvidíme za necelých 14 dní jdeme na převážení kvůli tomu blinkání tak uvidíme :nevim: jinak náš malej už má 4400g :mrgreen: zatím přibírá pěkně ale abych to nezakřikla tuk, tuk, tuk. Jinak stou váhou já jsem začínala na 60kg a na konci jsem měla 83kg :pocitac: :zed: ale dneska jsem se vážila a mám 70 takže ještě 10 kilo a pak bych chtěla aspon tak ještě 3 kg a budu spokojená :mrgreen: ale uvidíme jak to půjde když je hezky tak jsme třeba 2-3 hodinky venku tak je to fajn :) Já nevím asi bych zašla za dr a zeptala se jí ohledně Maxíkovi aby vám poradila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí