Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka Ja jsem se ptala a dr rikal, ze od roka. Ale kazdej rika neco jinyho. Nekdo rika az v 5ti letech. Tomovi budou v lete tri.
@Gabca85 Aha tak na to se zeptám taky dr je toho vždycky tolik na co se chci zeptat a na půlku zapomenu
asi si to začnu psát
dneska ve 4 jdu na gyndu po šestinedělí tak doufám že všechno bude v pohodě ![]()
@Liddka Ja jsem si to dneska normalne napsala. Minule jsem taky na pulku zapomnela. Ja uz jsem na gynde byla a vsechno v pohode. Delali mi rovnou prevenci a vysledky budou az 23. Tak drzim palce at to mas taky vsechno v pohode.
@Gabca85 TAky doufám
TAk to mi možná bude dělat taky.Tak snad nám to oběma dobře dopadne ![]()
@Liddka Jo jo urcite. Jeste ma mala flicek na brise, je to shluk zilek, tak to bude sledovat a kdyby se to zhorsilo tak nas posle na plastiku.
@Gabca85 Tak jsem byla včera na tý gyndě a taky mi dělal taky rovnou prevenci a že když mi do 3 týdnů nezavolá tak je všechno v pohodě
TAk snad se jí to nezhorší ![]()
@Liddka Ahoj, urcite ta gynda bude v pohode. A u nas to bude taky snad v pohode. Zatim ji to budu sledovat.
Ahojky holky, tak dlouho jsem tu nebyla
koukala jsem co jste tu psaly, Lidko co ta Vojtovka??? bude to nutný?
achjo, to je hruza vid? jsem rada, ze vam deticky krasne pribiraji
my jdeme na kontrolu zitra, tak jsem zvedava, kolik pribrala, uz má pekny faldiky
a kejticky
krom tech prdiku jsemzatim tuk tuk zdravy
nekdy spinka celej den a nekdy ma problem zabrat, nevim cim to je…davam si obcas kapucino z automatu na benzince, ale neprijde mi, ze zrovna toto ma na to vliv…manzel tvrdi ze jo, tak uz piju jen Caro, nebo cokoladu…jinak na gyndu ja jdu az za 2 tydny, ani se mi tam moc nechce ![]()
Gabco a vy tu klstovu budete davat?? u nas premyslime, ze by si ji nechal manzel a Maxik, tomu byly v unoru 4 roky. Taky se na to preptam Dr. a jak jste na tom s vahou?? Ja pribrala z 62 na 77,5kg. Ted mám 68,8kg, uz jsem zacala pomalu cvicit, na vychazky to doted mo nebylo porad u nas prselo
dnes je zase vitr jako blazen ![]()
Jo Gabco, co Tomik, nezarli na malou?? ja mam spatnej pocit z Maxika, zacal se nam pocuravat, proste spinka, z niceho nic rev jak blazen uplne hysterickej a u toho se pocura a nenecha se uklidnit. Nevim co s tim…cetla jsem o tom, ze to muze byt z toho, ze zarli, ze seciti ohrozenej..chudacek, nevim jak mu vysvetlit, ze se prichodem segry nic nezmeni
je mi ho lito…clovek na nej nechce rvat, ale dela naschvaly, urazi se, boucha s dverma atd. nekdy to jinak nejde, nez ze dostane na zadek, ale zase si pak rikam, ze si chudak jen vyzaduje pozornost na kterou byl doted zvyklej a najednou ji nema
nekdy je to fakt tezky, mozna kdyby byli s malou driv po sobe, nebylo by to az takovy
jakej na to mate nazor?? je treba v
Ahojky holky, tak dlouho jsem tu nebyla
koukala jsem co jste tu psaly, Lidko co ta Vojtovka??? bude to nutný?
achjo, to je hruza vid? jsem rada, ze vam deticky krasne pribiraji
my jdeme na kontrolu zitra, tak jsem zvedava, kolik pribrala, uz má pekny faldiky
a kejticky
krom tech prdiku jsemzatim tuk tuk zdravy
nekdy spinka celej den a nekdy ma problem zabrat, nevim cim to je…davam si obcas kapucino z automatu na benzince, ale neprijde mi, ze zrovna toto ma na to vliv…manzel tvrdi ze jo, tak uz piju jen Caro, nebo cokoladu…jinak na gyndu ja jdu az za 2 tydny, ani se mi tam moc nechce ![]()
Gabco a vy tu klstovu budete davat?? u nas premyslime, ze by si ji nechal manzel a Maxik, tomu byly v unoru 4 roky. Taky se na to preptam Dr. a jak jste na tom s vahou?? Ja pribrala z 62 na 77,5kg. Ted mám 68,8kg, uz jsem zacala pomalu cvicit, na vychazky to doted mo nebylo porad u nas prselo
dnes je zase vitr jako blazen ![]()
Jo Gabco, co Tomik, nezarli na malou?? ja mam spatnej pocit z Maxika, zacal se nam pocuravat, proste spinka, z niceho nic rev jak blazen uplne hysterickej a u toho se pocura a nenecha se uklidnit. Nevim co s tim…cetla jsem o tom, ze to muze byt z toho, ze zarli, ze seciti ohrozenej..chudacek, nevim jak mu vysvetlit, ze se prichodem segry nic nezmeni
je mi ho lito…clovek na nej nechce rvat, ale dela naschvaly, urazi se, boucha s dverma atd. nekdy to jinak nejde, nez ze dostane na zadek, ale zase si pak rikam, ze si chudak jen vyzaduje pozornost na kterou byl doted zvyklej a najednou ji nema
nekdy je to fakt tezky, mozna kdyby byli s malou driv po sobe, nebylo by to az takovy
jakej na to mate nazor?? je treba v
Vhodny vyhledat detskou poradnu?? aby to treba pak nemelo nejaky horsi nasledky, treba pry muzou byt tiky atd. nechci aby mu to nejak ublizilo, nebo z toho chudakmel trauma ![]()
@guesssgirl Ja tu klistovku urcite davat budu. Pichod mu ji 24 az bude maly pichat nausnice. Malej uz mel tenhle rok kliste. Okolo jsou lesy, na zahrade stromy a ja to nechci riskovat. Jinak Tomik ma nejaky blby obdobi, kdy hodne fnuka, ale zatim se nepocurava, i kdyz jsem to trochu cekala, bez pliny na noc neni az tak dlouho. Ale malou malou porad zboznuje. S tatkou ji koupe a pusinkuje, zapina monitor a chuvu. Rekla bych, ze s ni problem nema. S tou poradnou bych pockala. Myslim ze si to sedne. Ja jsem taky obcas na Toma hnusna a pak me to mrzi. Jo a holky dneska mi mala vydrzele bez jidla od 20,30 do 5,20. Sikula.
Jeste ta vaha. Ja pribrala 12kg a 14 dni po porodu jsem mela dole 13kg. Ted uz jsem dlouho nevazila. Ale po Tomovi jsem pak jnste nabrala 10kg, takze mam co davat dolu.
@Gabca85 AHOJKY, tak jsme dneska byly s malou u Dr. a přibrala 1kg!!! tak to je fkt buřtík
to říkám pořád, že mě sežere zaživa
jinak jsem se taky ptala na tu klíšťovku a Dr. říkala, že až od 5ti let, tak my radši ještě počkáme
no s tou váhou to mš teda super, že už jsi pod váhou
mě se to zastavilo na těch 68,8kg a ne a ne dolů. Ale musím ještě vydržet 2 týdny a zahajuju fitko, snad na to najdu ča a hlavně energii
chtěla bych aspoň 2× týdně…no úplně předdětma jsem chodila 6× týdně a každý den 2-3 koně odjezdit, tak to taky vypadalo jinak
joo holt už není ten čas no
Jinak jak dlouho máš malýho bez plíny na noc? my je odbourali loni začátkem července, byli jsme na dovče a hned první noc Maxík řekl, že ji nechce, tak jsme to zkusili, zezačátku jsem ho budila kolem půlnoci na čůrání a dobrý. Šlo mu to samo
samozřejmě občas nějaká nehoda proběhla, ale jinak paráda. Včera taky byl doma relativně klid, snažila jsem se Maxovi víc věnovat, před saním jsme si hráli a pak šel krásně spát bez odmlouvání, po hodině a půl začal opět nabírat ze spaní do pláče, tak jsem tam utíkala a už měl přičůrnutý kalhoty, tak jsem mu v klidu řekla, že se nic neděje, odnesla ho na záchod a tam se vyčůral, hlavně už byl v klidu, převlíkla jsem ho a zase v klidu usnul, tak z toho mám dobrej pocit. Dneska jsme si ho nechali doma a jeli jsme na výlet ráno, tak měl radost a byl hodnej. Taksnad se blýská na lepší časy
![]()
jinak Gabčo tvoje malinká je šikulka, že vydržela tak dlouho spát
to bych taky brala
a jen kojíš? jak často krmíš přes den? dáváš jí kdy chce, nebo už se jí snažíš udělat nějakej režim?
@guesssgirl Ahoj, tak to pekne papka. A uz jenom kojis? Ja zatim jo. Rezim zalezi na tom jak se probudi v noci, kdyby ji netrapilhy ty prdy tak spi hezky. Vetsinou krmime 7× denne. Snazim se nekojit driv nez za 2,5h. Ale zalezi jaky ma den. Vetsinou krmime ve 2,6,9,12,15,18 a ve 20,30. Ale je to +-hodina. Jinak Tom spi bez pliny tak 3-4 tydny. Pred tim plinu mel, pro jistotu, ale byla sucha. Taky pocitam s tim, ze bude nehoda, ale zatim se drzi. Ani nechodi curat. Vydrzi celou noc. Curat v noci byl jenom parkrat. Ja si myslim, ze se to s Maxem srovna. Tom je s nama doma a zatim bude, do skolky mi ho nevzali. Takze se snazim venovat se mu jak to jde. I kdyz je to nekdy dost narocny.
@guesssgirl Ahoj asi bude ta vojtovka nutná ten pupíček se mu nelepší uvidíme za necelých 14 dní jdeme na převážení kvůli tomu blinkání tak uvidíme
jinak náš malej už má 4400g
zatím přibírá pěkně ale abych to nezakřikla tuk, tuk, tuk. Jinak stou váhou já jsem začínala na 60kg a na konci jsem měla 83kg
ale dneska jsem se vážila a mám 70 takže ještě 10 kilo a pak bych chtěla aspon tak ještě 3 kg a budu spokojená
ale uvidíme jak to půjde když je hezky tak jsme třeba 2-3 hodinky venku tak je to fajn
Já nevím asi bych zašla za dr a zeptala se jí ohledně Maxíkovi aby vám poradila ![]()