Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
25.4.13 08:04

@guesssgirl @Liddka Ahoj holky, tak jak vam to jde? Dneska jsou maly 4 tydny. Porad hodne place, ale to jsou ty prdy. Venku je krasne, tak ma clovek hned lepsi naladu. Jo jeste se vam trosku pochlubim vcera jsem krmila ve 20,40 pak ve 2,30 a nakonec jsem ji budila v 7,30. Takhle kdyby ji to vydrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.4.13 10:52

@Gabca85 No vidíš to to je pěkný :potlesk: kdyby jí to takhle zustalo to by bylo pěkný :) to jo venku je krásně konečně :) Nám to jde celkem dobře ale pořád nás trápí ta rýma :( už nevím jak se jí mám zbavit chudáček malinkej radši bych tu rýmu měla já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
25.4.13 12:41

@Liddka Jejda to jsem nevedela, ze ma prcek rymu. No tak se ji brzo zbavte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
26.4.13 11:43

@Gabca85 No moc se nám to nedaří :( Jestli ho to nepřejde tak v pondělí jdeme k doktorce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.4.13 14:53

Ahojky holky, tak jsem se konečně taky dostala k pc :-) je to honička, pořád doděláváme byt, 2 děti uuufff, ale malá je hodňoučká, takyhodně trpí na prdíky, piju kojící čaj, jím laktobacílky od Swissu to vše prý pomáhá na prdíky a dávám jí trošinku fenyklovýho čaje a Sabsimplex :-) a docela to zabírá, když je nejhůř, dávámjí trubičkú do zadečku, jinak kojím v noci se ztím budí 1-2× :-) takže dobrý :palec: :palec: za chvíli jdeme ven, už se těším :-) akorát furt bojuju s tím, jak jí vlastně oblíkat 8o jak oblíkáte teď vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
27.4.13 13:53

@guesssgirl To já malýmu dávám tílko, bodýčko, dupajdy, mikinku, ponožky, tepláčky a nebo kalhoty a čepičku a ještě ho přikreju dekou :) Tak to ti nezávidím ale zase rychle schodíš kilča co máš navíc ;) Tak já dávám taky sabsimplex a jak často jí to dáváš? A čajík začnu už taky dávat. Kojící čajík mám taky a už jsem měla i ten feniklovej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
30.4.13 19:28

@Liddka Ahojky, Sabsimplex dávám dle potřeby, může se při každým kojení, ale dávám jí to, když se durdí a vzteká, že jí to nejde…no jinak mám pocit, že ze mě snad vysaje duši :D :lol: pořád by baštila, někdy kojím hodinu v kuse, s tím, že samozřejmě u toho usíná, když ji chci položit začne zase hledat, tak ji zase přiložím, když mi to tak dělá po hodině, dám ji 60 ml Nutrilonu, protože to bych nedělala nic jinýho. A ten fenyklovej čajík mi už moc teda pít nechce :think: no a zatím je strašně hodná, v noci kojím tak 1×, tak by jí to mohlo vydržet :palec: co Sebastiánek?? jak přibývá? dávám fotečku malé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
2.5.13 16:34

@guesssgirl TAk to já v noci kojím tak 2-3× ale kdyby se budil mín nevadilo by mi to :) Malá je krásná :* Strašně roztomilá :hug: Jinak my máme pořád tu rýmu tak jsme dneska byly u pani doktorky a malej má pupeční kýlu :( tak snad se mu ztratí…Jinak mě doktorka potešila už máme 4kila :mrgreen: doktorka mi říká tak napapat se teda umí :mrgreen: Někdy to mám taky tak papá i hodinu a spinká u toho ale já se bojím mu ten nutrilon dát aby si nenavykl na flašku…Malá ti pak normálně tahá? A co vy jak prospíváte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
3.5.13 14:03

@Liddka NO to je koblížek krásnej :-) to je pěkný už má 4 kila :-) já teď úplnš myslím na Gabču, malá má prdíky jak blázen, 2 noci jsme skoro nespali, pořád se chudák kroutila v křečích a brečela :-( tak jsem včera koupila Espumisan a fenyklovej čaj pro sebe a dnešní noc bylo o 100% lepší, jenže zase už v noci začala pokašlávat a teď už má nudle jak švihadla, má rýmu a pšiká :-( se z toho zblázním, jsme teda nakřáplí všichni, protože ti dementi sprominutím tady prostě netopí!!! je tady hrozná kosa, tak topíme přímotopama 8o :evil: v tom minulým bytě jsme měli klimatizaci, kterou se dalo přitápět, ale tady nám to nepovolili :? je mi jí tak líto broučka malýho achjo, teplotu zatím nemá, tak doufám, že to přejde bez léků :think: jinak přibírá pěkně, když nás pouštěli z porodnice měla 3220 a o 3 dny později na vážení měla 3450, teď jsem ji teda nevážila, musím to napravit. Ale když má hlad a u mě už jaksi nic nevytahá, dám jí Nutrilon a pak zase normálně papá z prsa ;) jinak nechce dudlík ani vidět, vy máte?? včera jsem jí zase koupila jinej typ a v noci ho trošku podudala, ale už ho zase nechce potvůrka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
3.5.13 15:28

Ahoj holky. Krasne vam deticky rostou. S tema prdama je to boj. Ja taky davam Espumisan. A fenyklovy caj piju taky a to ho fakt nesnasim. U nas je to jak na houpacce. Obcas je den dobry a obcas desivy. Kdyz ji netrapi ty prdy tak je to docela hodny mimco. A dneska uz se na me tak 5× usmala. Sikula moje. My jdeme k dr az 14.5 tak jsem zvedava kolik bude mit, ale zacina mit faldiky, pekno druhou bradu a tvare jak sysel. Takze myslim, ze ji nic nechybi. Hlavne at se vam brouci brzo uzdravi. My jeste topime. To je vyhoda vlastniho kotle. Ted bydlime v baraku, ale pred tim jsme meli v byte taky vlastni kotel, coz je u malych deti fakt vyhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
3.5.13 15:31

@guesssgirl Jo a u nas taky dudlik nejde. Chyti se na nej tak 2× v tydnu, jinak ho plive. A to ma ten obyc kulatej z lekarny. To je jedinej, kterej vzala na milost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
4.5.13 22:10

@guesssgirl To malej dudlík vůbec nechce plive ho zkoušela jsem teda jen ten seřízlej ale prostě ho nechce a hned ho plive ani si ho nenechá pořádně dát do pusinky :) Tak to máme blbé že vám tam netopí :cert: A osáváš jí nosánek? A byla si s ní u pani dr? My bydlíme v baráku a máme kotel tak je to dobrý že si můžeme zatopit kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.5.13 21:28

U Dr. jsem nebyla, koupila jsem ji mořskou vodu do nosánku, může Mucosolvan a ještě jí udělám cibuli s cukrem :-) dnes už jeto lepší, ta mořská voda je fakt super. Nejhorší je, že jsme nachcípání všichni a hážem to jeden na druhýho :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
6.5.13 13:21

@guesssgirl Tu mořskou vodu mám taky a ještě mi dr předepsala Pamycon protože se to nelepšilo..Tak to je dobře že se to zlepšilo jen aby se to nezhoršilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.5.13 15:07

@Liddka Pamycon to je na co? na tu rýmu?? malá občas zakašle, ale teplotu nemá, baští normálně, dnes jsem jí odsávala nosánek a byla moc šikovna. Koupila jsem si dneska od Saloosu masážní olejíček na prdíky, hned jsem ho při přebalování vyzkoušela a moc se jí to líbilo a 3× si prdla :lol: tak to i funguje :potlesk: tak vám držím palečky, ať se to brzy zlepší, ono to počasí je úplně na houby :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí