Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3997
24.3.13 14:44

@Liddka Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
24.3.13 16:44

@Liddka A jak jsi vůbec dopadla u dr. Řekla ti třeba ten váhový odhad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
24.3.13 16:48

@Gabca85 U dr všechno v pořádku koukal jen jesli se neotvírám a malého mi ani neměřil utz mi vůbec nedělal. A v pátek mi začala odcházet ta zátka myslíš že to na to mohlo mít vliv jak do mě šahal? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
24.3.13 16:49

@Liddka Tak to fakt netušim, mě zatím zátka neodešla, nebo aspoň nevim. A ani u prvního myslím, že mi neodešla. Asi bych to nějak zaznamenala. U Tomáše mi prostě praskla voda a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
24.3.13 16:52

@Gabca85 Já právě taky vůbec nevím ale asi snad ne.To už by mi musela odejít kdy kolikrát mě prohlížel takhle.Tak snad ne.Ve čtvrtek mu to řeknu že mi odchází at se na to mrkne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
24.3.13 16:53

@Gabca85 Taky bych chtěla aby mi praskla voda abych to tak poznala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
24.3.13 16:54

@Liddka Já si myslím, že jestliže mimčo a tělo není připravený, tak by to určitě vadit nemělo, nějaká prohlídka. Mě taky prohlíží pokaždý a nikdy nic takovýho. Teď do mě šahá ještě víc, aby zjistil jak na tom ten čípek je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
24.3.13 16:56

@Liddka Jo tak to já bych chtěla taky, abych nečekala do poslední chvíle, že jsou to jenom poslíčky a pak aby jsme to stihli. Když jsi vzpomenu na minule. :-) No i když u mě teď hrozí to vyvolávání takže možná dopadnu zase jinak, než jsem si myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.3.13 09:17

Ahojky holky, taky si nemyslím, že by ta prohlídka na to měla vliv, mě taky tak prohlíží, šahá do mě, přeměřuje, pak UTZ (ne pokaždé), teď jdu v pátek poprvé na monitor, tak jsem zvědavá. Jinak taky bych chtěla, aby mipraskla voda, u Maxíka mi ji museli prdnout až na sále, měla jsem bolesti od 3 h od rána a jela jsem do porodnice až ve 12h, nevěděla jsem, že je to ono. tam mi řekli, že už mám půl porodu za sebou a ve 13h mě vzali na sál, no a malej se ale narodil až v 17:15h. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
25.3.13 10:35

Ja jsem u Toma skoncila v nemocnici na zatezovym testu. Pred jednou mi praskla voda a v 5.21 byl Tom na svete. Takze docela rychly. Kdyz jsem byla za sestrou ze mam kontrakce po 4 minutach tak rekla, ze nal to jeste nejni pak jsem tam byla, ze mam kontrakce po 2 minutach tak me dala na monitor, pak prisla doktorka a fofr, fofr na sal. Volala jsem manzele ze jdu na sal aby prijel to bylo 5,05 pak jsem jeste poslala mame smsku to bylo 5,07. Pak nez me prevezli o patro niz na sal, nez mi pichli kanilu, pak uz jenom az budete mit kontrakci tlacte. Takze manzel to nestihnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
25.3.13 10:46

Jinak dnesni kontrola v pohode a ve stredu mam nastup. Udelal mi asi Hamiltna, rikal, ze to zkusi postouchnout. A v tu stredu mam prijit normalne na prijem a uvidime jestli to budou hned vyvolavat nebo co a jak. Ale myslim, ze jo. Takze kdyz to pujde dobre ve stredu uz budeme mit miminko. Nasi si vezmou malyho uz zitra vecer, aby to bylo vsechno v klidu. Mamka sice pujde jeste ve stredu na chvili do prace, je tam sama a Toma bude hlidat muj tatka s brachou, tak to urcite nejak zvladnou. Jo a jeste mam lezet na levym boku, aby mimco trochu rotovalo, nema idealni polohu. Snad se do stredy posune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.3.13 12:14

@Gabca85 Teda, treba už se ve středu dočkáte :-) mě dělal doktor taky Hamiltna v den termínu, jenže mě to vůbec nepomohlo, jen mě strašně bolelo břicho a krvácela jsem a porodila až za týden :-( teď už bych si ho asi nenechala udělat. A jen doufám, že se malá nepřetočila, protože mě vždycky kopala na levé straně a teď kope napravo :think: Gabčo, tobě přeju hodně štěstí, ať to ve středu zvládneš a hlavně ať vše dobře dopadne :palec: až budeš moct, dej nám vědět, budu na tebe myslet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
25.3.13 12:15

@Gabca85 Joo a jsem moc zvědavá, co to bude  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.3.13 12:17

@Gabca85 Taky přeju hodně štěstí a at to všechno dobře dopadne.Bude na tebe myslet a až budeš mít pak čas tak nám dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
25.3.13 12:32

Ahoj holky tak už mám sádru dole :dance: Ale za 14 dní musím opět na kontrolu doktorovi se ta ruka nějak nelíbí prej se to nezahojilo tak jak by mělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí