Poradna duly
Jana Čurdová
@Gabca85 Děkujeme
a jinak není zač, je krásný se takhle nechat vyfotit a mít vzpomínku viď?
@guesssgirl Urcite je to bezva. Tohle bylo nase prvni foceni. Jeste musim z nahledu vybrat fotky, ktere budeme chtit. Uzivej volna, my za chvili vyrazime ven. Aspon na chvili. My slavili s tchanovcema vcera. Ale jenom na chvili, upekla jsem medovy rezy a udelala chlebicky.
@Gabca85 No naše taky první, krom focení Maxíka, když mu byly necelý 2 roky
já taky dělala chlebíčky a dort a našim buchtičky s krémem a kuřecí vývar a jak mlaskali
no venku dneska nic moc, já teda asi ani nevylezu, přitulím se ke psovi a budu odpočívat ![]()
@guesssgirl Tady taky neni nic moc pocasi, ale aspon na chvili pujdeme. Ae kdybych nemela Toma taky bych nevylezla. Zitra rano budu vstavat brzo, musim na krev a veze me tam manzel a chce stihnout byt normalne na sedmou v praci. To bude desivy. On je ted porad se mnou po doktorech. No a ve stredu nas ceka rizikova poradna. Doufam, ze se mi ta krev nezhorsi.
@Gabca85 No to ti nezávidím
držím palce ať to máš v pořádku!! Já jdu do poradny ve čtvrtek a už nastupuju na mateřskou. Musím pak hned poslat žádost do práce o nastoupení mateřsk-tj. furt nějaký papírování…jinak mi bude Dr. znovu dělat UTZ
teďtam zase uvidí kluka a mě už klepne ![]()
@guesssgirl Snad uz vam ta holka vydrzi. Ja uz jsem na matersky od pulky unora. A s tim porodem, me se zdalo uz tak pred jakou dobou, ze jsem porodila. A rano jsem presne vedela, ze to bylo 16.3. a byla to holka.
@Gabca85 Noo to je pěkný, ještě kdyby jsi rodila fakt 16.3.
já jsem taky teď našim říkala, že si myslím, že budu rodit dřív, i když Maxíka jsem týden přenášela. No uvidíme
já se jen furt modlím, ať se stihnem přestěhovat, jenže ještě se ani nezačala vrábět kuchyň ![]()
@guesssgirl Ja si taky myslim, ze porodim driv. Ale abych nakonec neprenasela. I kdyz cim driv tim lip. Abych se tolik nenadre5a pri porodu koncem panevnim. A taky uz zacinam pekne otejkat. Snad se na konci vejdu jeste do bot.
Ahoj holky tak jsem vyfasovala sádru na pravou ruku
a to jsem samozdřejmě pravák
mám zánět šlach a mám to na 14 dní ![]()
@guesssgirl Ahoj jinak jsem celej víkend odpočívala ale už mě to nebavilo tak jsme včera jeli k tátovi na oběd ale jak já jsem pak byla unavená ![]()
@Liddka To je taky dobrý. Hlavně, ať jsi brzo v pohodě, při představě, že bys měla už mimčo… Snad už to bude pak dobrý.
@Gabca85 No právě pak bych to vůbec nezvládala
Já už to měla jednou v roce 2011 a do ted byl klid ale najednou se to zase vrátilo
jinak at ti ta poradna ve středu dopadne dobře budu na tebe mysleet ![]()
@Liddka Děkuju. Snad to bude v pohodě. Bylo by docela dobrý už porodit, dokud je prcek malej.