Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka Aha, tak hlavně, že už je ti líp
a to ti ta ruka natekla z ničeho nic? to je divný viď? kdyby ti otekly kotníky, tak neřeknu
Jinak já jsem nezvracela, ale bylo mi na zvraení, proto ten kýbl
no a měla jsem jen kousek dortíku od malýho a kousek indiánka a latte, v postatě všechno zbodl malej
tak nevím z čeho to bylo. No včera jsem šla nakoupit pár věcí na buchtu, vzala jsem ještě blbec psa, zpátky jsem táhla 2 těžký tašky, malej se coural, pes se motal a ještě to máme domů do kopečka, jsem myslela, že v tom kopci porodím ![]()
Ahoj holky. My mame konecne po roce a kus co tu bydlime mame hotovy obyvak, tak konecne koukame na televizku a valime se na velika sedacce. Tak jsme pekne ted makali a ja jsem uplne mrtva. Nejradeji bych spala. Me se udela obcas spatne kdyz dlouho stojim na jednom miste. A jinak me hrozne boli stydky kosti. To jsem u Tomase nezazila. Ted nemuzu skoro vubec lezet na boku. Pak me to tak silene boli, ze se nemuzu otocit. Snad uz budeme vsechny v pohode. Ja bych potrebovala klid a lezet, aby se mi to zlepsilo. Kdyz jsem byla nemocna a nasi meli malyho a ja dva dny lezela mela jsem pak docela klid.
@guesssgirl Jo jo z ničeho nic mi natekla a docela dost bolela
KOtníky jsem ráno měla taky oteklý ale dala jsem si vanu a pak už mi to spalsklo tak nevím
A nemohlo být to mlíko špatný? To si mohla mít s toho kafe třeba ti nesedlo
Tak to muselo být strašný to já jít pro tak těžkej nákup tak asi porodím. A manžel neměl čas aby šel s tebou? ![]()
@Gabca85 Ahoj to já dneska taky nemohla spát pořád jsem se vzbouzela vrtěla se no hrůza
jinak mě bolí kyčle, záda, pánev no snad všechno už aby sme to měli zasebou a neměli takové problémy už se na to moc těším
a hlavně až si budu moct lehnout na břicho
![]()
Tak holky jsem nějaká nervozní opět jsem našla na intimce červenej flíček
měla jsem jet k dr až v pátek ale pojedu tam radši už zítra jsem z toho pěkně na nervy ![]()
@Liddka Tak drzim palce at je vse v pohode. A pro klid urcite jet.
@Liddka Tak drzim palce at je vse v pohode. A pro klid urcite vyraz.
Ahojky holky, tak jsem se konečně dostala k pc
tak nám včera na 3D řekla doktorka, že je to na 99% holčička
viděli jsme krásně čárku a pytlík tam fakt nebyl
takže dneska už jsem pokoupila nějaký věcičky a ještě něco nakoupím. Modré raději ale prodám až pak ![]()
@Liddka Ahojky, no to se nedivím, že jsi nervozni, je dobře, že jsi jela k Dr.!! člověk nikdy neví, i kyž já věřím, že bude vše v pořádku
napiš jak jsi dopadla.
Jo a jinak, já už se teda necejtím 2× v pohodě, pořád mi tvrdne břicho, včera jsem vyrazila s malým do města a myslela jsem, že nedojdu, už se začínám bát s ním chodit ven, co kdyby mě to někde chytlo ![]()
@guesssgirl No to jsme na tom stejně, jednou se mi zdálo, že rodim už 16.3. tak jsem zvědavá. My jsme dneska byli na větším nákupu, ale jinak už taky budeme spíš chodit jenom tady okolo. Příští víkend si malýho budou brát naši, chceme nakoupit nějaký komody a regálky do obýváku a v sobotu, že prej dáme kino. Tak snad nepojedeme z něj dřív směr porodnice. A gratulace k holčičce! ![]()
@Gabca85 Ježiš to ti závidím, že ti pohlídají vaši
já už mám malýho měsíc nonstop doma, do školky teď nechodí, až od příštího týdne…a už je to fakt mazec, pořád něco chce, nudí se a já bych tak odpočívala
no třeba dnes ani neusnul po obědě a píska mi tady teď na píšťalku, tak se musím přemoct a vyrazit s ním aspoň na to hřiště, manžel od rána do večera na bytě, takže pomoc 0
fakt toho mám plný koule…
@guesssgirl Ja jsem taky rada, aspon se poradne vyspim a odpocinu. Dneska mi vstaval po 5h a uz nechtel spat. Sice po obede spal necely dve hodiny, ale stejne je pekne protivnej a uknouranej. Hruza.