Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
21.2.13 14:43

@Gabca85 Ahojky Gabčo, vítám Tě :) taky už mám doma jednoho raráška, ten už má 4 roky a na miminko se taky těší, prý mi bude hoodně pomáhat a bude ho mít rád, tak jsem zvědavá :dance: no a tvoje miminko má ještě čas na přetočení, budu držet palce, aby vše dobře dopadlo!!! První porod jsi měla v pohodě a přirozenou cestou? Co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
21.2.13 15:37

První porod byl v pohodě, docela i rychlý, od tý doby co mi praskla plodovka 4,5 a malej byl na světě. Termín bych měla mít hned na začátku, tak snad tu otočku ještě stihne. Tom byl otočený hodně brzo, takže mám docela strach. A čekáme „překvápko“. U Tomáška jsme taky nevěděli, tak teď jsme taky nechtěli, akorát mám strach, že když půjdu na císaře, tak budu poslední kdo bude vědět co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
22.2.13 11:29

@guesssgirl Teda máš krásný bříško to víš že se mažu jak blázen a ty strie mrchy tam stejně mám :cert: Si měla píchlej pupík? :) A kočárek je krásnej :potlesk: Jinak včera jsem byla u toho zubaře a poopravila mi jen jednu blombu :) Večer jsme přijeli a já byla tak unavená že jsem zapadla do postele a šla spát :) A malému jsme koupily včera vamičku s lehátkem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
22.2.13 11:31

@Gabca85 Ahoj taky tě tady vítám :mavam: Já čekám první a už se na to naše zlatíčko moc těšíme s manželem :) jinak čekáme chlapečka :) A my už homáme hlavičkou dolů ale ono se prý může otočit i den před porodem zbytečně se nestresuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
22.2.13 14:16

@Liddka Děkuji :) jj nosím piercing v pupíku už od 19ti, po porodu opět nasadím, pač aspoň zakreje jizvu z laparoskopie 8) a čím se mažeš? mě tenkrát poradila kámoška Saloos 100% Bambucké máslo od Karité a tím jsem se mazala jak první těhu, tak teď a ZATÍM Ťuk ŤUK dobrý :) ježiš když mluvíš o zubaři, už asi 3× mě pobolívaly během těhu osmičky, po kojení se je chystám vytrhnout všechny 4, bojím se jak čert, už to odsouvám dobrý 3 roky :oops: jaké jsi koupila lehátko? já teď čekám každým dnem tašku na kočárek a fusak do sedajdy :palec: hele a taky ti často tvrdne břicho? třeba včera jsem vytírala a poctivě :lol: a úplně mě píchlo v břiše, pak mě nějakou dobu bolelo, ale zase se to uklidnilo…už aby se člověk bál něco dělat a to se teď se podrž, budem za měsíc stěhovat, takže je možný, že u toho porodím, nevím, jestli už jsem ti to psala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
22.2.13 14:21

@Gabca85 Neboj, stihne se otočit :palec: a i kdyby jsi měla jít na císaře, tak vždycky je hlavní, aby bylo děťátko zdravé a pohlaví se dozvíš pak no :lol: to tě obdivuju, že to vydržíš si nenechat říct, co čekáte, já bych to teda nevydržela :dance: a Tomáška jsi rodila v termínu? mě praskli vodu až na sále a to pak byla síla 8o do té doby jsem říkala, v pohodě, tahle bolest se dá zvládnout :mrgreen: naivka no a pak to začalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
22.2.13 14:22

@Liddka Jo a jinak já byla včera na dni otevřených dveří na tu VŠ a ten obor, co jsem si vybrala, nebudou otevírat, jen v Praze :roll: tak mě to zklamalo, budu muset na tu druhou školu, kam se mi teda až tak nechce, je sice taky v Praze, ale zase levnější :think: takže docela jsem byla včera naštvaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
22.2.13 14:25

@guesssgirl Myl mi doporučen Amarantový tělový olej od Ryamar a je i na jizvy :) Já mám madonku asi od 16 let :) jinak ohledně toho zubaře. Já měla takovou krávu zubařku nevím jestli jsem ti to psala ale fakt uplná kráva!!! :cert: ta spíš zuby zničí než aby udělala vše proto aby byly v pohodě naštěstí mě vzala manželova zubařka a to nepřibírá a vzala mě protože jsem jeho žena tak jsem ráda a ta je fakt super a řekla mi že mám zánět dásní a co mi na to pomůže atd a ta stará by se na to vykašlala jí by to bylo uplně jedno :cert: jinak jsi mi neříkala že se budete stěhovat a bude to daleko? Tak se hlavně nepřemáhej a všechno dělej postupně a s přestávkama to vám za to nestojí aby se něco stalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
22.2.13 14:26

@guesssgirl To se nedivím že jsi byla naštvaná taky bych byla to bylo málo uchazečů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
22.2.13 14:40

@Liddka Sakra už jsem měla napsanou tak dlouho odpověď a někam mi to zmizelo :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
22.2.13 14:44

@Liddka Tak znova.. taky jsem měla první zubařkou hroznou blbku, zničila mi zuby, měla jsem pořád kazy, teda aspoň podle ní, jeden zub mi odvrtávala tak dlouho, až z něj nic nezbylo a mám na něm korunku (už asi od 18ti let), no pak jsem přešla k jiné, ta byla parádní, dala mi zuby do kupy :) a jak ti bude léčit ten zánět, když jsi těhotná?? 8o no tak hlavně, že na to přišla!! jinak stěhovat se budeme tady ve Slaným jen do jinýho bytu, ale i tak, manžel začne teprve ve středu asi rekonstruovat a tak do měsíce by to měl mít hotový, tak uvidíme :think: snad to stihnu, ale po zkušenostech u tohoto bytu, kde jsme :think: čekali 2 měsíce na kuchyň, na skříně a na šatnu, to bude asi podobný :zed: jinak ten obor, přesně jak říkáš-málo uchazečů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
22.2.13 15:27

@guesssgirl Tak ted dokud jsem těhotná tak mi doporučila jednu ústní vodu a pastu a že přes to těhu to zatím bude stačit a pak nevím něco říkala ale už si nepamatuju co jsem hlava děravá :zed: a začal se mi i dělat zubní kámen tak ten mi odstranila a zatím se mi nevytváří novej(tuk, tuk, tuk abych to nezařekla)takhle je fakt super. A to jsem tam nechtělastrašně jsem se bála aby to třeba nebolelo nebo aby nebyla to samé jako tamta dokážeš si to asi přectavit :) A o zuby vážně nechci přijít :| Mamce takhle zničila všechny zuby udělala špatně náhradu a asi až po půl roce ne jí konečně podařilo jí udělat náhradu která mamce padla nechápu jak někdo takový může dělat zubaře to samé je to i s ostatníma doktorama ale naštěstí jsem narazila jen na tu zubařku :) Jinak o tom psaní já si to vždy napíšu a okopíruju protože se mi to taky občas stávalo napsala jsem dlouhej příspěvěk a pak najednou byl pryč :| Tak aby ste to měli hlavně co nejdřív hotový aby ste se pak nemuseli stresovat aby ste to stihli než se mimi narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
23.2.13 12:31

Ahoj holky ja mam na vikend hlidani, tak jsem vcera byla s kamoskou a taky nakoupit nejaky veci pro Skritka a dneska jdeme do kina. Jinak Tomik se narodil presne na termin genetiky. Ale ja jsem uz den pred tim skoncila v porodnici. Nezdal se jim monitor tak mi delali zatezovy test. Pak mi praska v noci voda a bylo porad dost casu a pak najednou fofr a malej byl behem chvilky na svete. Manzel to ani nestihnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.2.13 14:33

@Liddka No s doktorama je to občas děs, my teď budem měnit celá rodina praktickýho, protože to je BLB, kterej je dobrej akorát tak na napsání neschopenky, ale jinak neví ani prd!!! a za všechno inkasuje prachy, i když ti nic nedělá, tak vybírá 30,– poplatek na kterej nemá nárok!! jinak zubní kámen mám taky a i pigment, miluju totiž kávu a když nejsem těhotná a nekojím, tak si i zapálím, takže chodím 1× za půl roku na vyčištění - tzv. pískování, je to perfektní, to vyzkoušej, stojí to u té m 400,– ale zoubky mám pak jak batolátko, krásně bílý :-) a jinak dobrá zpráva, už v úterý se jde podepsat kupní smlouva a dostaneme klíče a může se začít dělat, tak to snad stihnem :jazyk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
23.2.13 14:37

@Gabca85 Tak to ti závidím, pěkně veget o víkendu, já to naše zvíře mám teď doma už 2 týdny a ještě 2 týdny bude, než bude moc do školky, ven se teď moc nedá a ani nemůže :-( a co jsi pokoupila??? :-) mě teď přišla taška na kočárek, hodím vám foto :-) je obrovská, tak tam všechno nacpu :lol: jinak to máš dobrý, že se ti narodil v termínu, já přenášela týden a to mi v den termínu udělal Dr. ten hmat Hamiltonův k urychlení porodu a jediny, co mi to udělalo, byly křeče, krvácení a bolest, ale porod žádnej :think: :nevim: akorát u tebe škoda, že to teda manžel nestihl, tak snad tentokrát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí