Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda
tak dnes jsem pěkně odpočívala asi jsem to dopolko přehnala s úklidem a vařením a pěkně mě bolelo bříško fakt dost až jsem se bála aby to nebylo něco špatného, strašné píchání na hoře a celá pravá strana a bolelo to i když jsem ležela tak jsem odpočívala a pak jsem si šla dát koupel a už je to dobrý
no jo už to začíná být znát každá námaha musíme se šetřit
aby nám tam ti naši hošánci ještě vydrželi ještě máj čas
dnes jsem byla na nákupu ještě nějakých drobností pro mimíse a asi začnu balit tašku
začínám mít depku abych nejela o hodně dřív a vysvětlovat pak tomu mému chlapoj kde co je no to by byla sranda
vždycky mu říkám kam co dávám a on pak stejně přijde a ptá se třeba kde jsou zase ručníky???(dvakrát jsem je přestěhovala tak je zmaten)
no je to sranda s těma chlapama
Ahojky, právě řeším to, jestli koupit fusak do korbičky a autosedačky??? mámtermín 26. dubna a fakt nevím, Maxíka jsem měla v únoru, tam to bylo jasné, ale teď? jestli koupit jarní fusak?
![]()
Ahoj já mám termín na začátku dubna a určitě ho budu kupovat.. ![]()
@Déňa.B Ahoj
a jakej?? já přemýšlím na Lodger, Mucki (jenže se mi zdají dost teplý), nebo od Pinkie??
Já chci od Lodgera - BUNKER včera jsem se na něj byla podívat a má
dvě vrstvy, takže může být jak teplejší tak normální.. rozhodně pak nebudu řešit jestli na malou pod dečkou táhne nebo ne a bude krásně zabalená ![]()
@Déňa.B A on se dá pak použít i do sporťáku viď?
ten vypadá dobře ![]()
Kamkoliv se dá i v autosedačce pak může být v ní mimi zabalený ![]()
a fakt je moc příjemný na dotek, takže pro mě jednoznačně Lodger ![]()
@Déňa.B tak už ho mám také objednaný
už se na něj těším
a teď ještě musím najít nějakou klokanku dobrou
nemáš taky tip? kouknu na diskuze ![]()
Tak super, já si ho pojedu koupit do Malvíka za týden ![]()
hele klokanku ti nepovim, protože já sama ji mít kvůli zádům nemůžu, takže se ani nedívám ale zase Lodger má klokanky tak na ně mrkni ![]()
@Déňa.B kolik za ni chtějí v Malvíku?? mají ho teď v akci za 1749,– včetně pošty na MMB
jinak jsem koukala na diskuze a pořídím nejspíš nějaký to ergonomický nosítko, na prvního jsem měla klokanku od Chicca a dneska jsem tady četla jen negativní názory na tento typ klokanek
tak mě to docela zaskočilo ![]()
Ahojky tehulky, vcera jsem byla v poradne jsem 30+1 a maly nam vazi 1890 g…
Ahoj v Malvíku ho maj do 2.500tis. jak řikám já se v klokankách nevyznám, protože ji potřebovat nebudu. asi bude nejlepší zajít do obchodu aby ti poradili co je nejlepší jak pro tebe tak pro mimi ![]()
@Liddka super
a co do fusaku za oblečení? přijde mi, jako bych čekala první
kombinéza medvídková už je asi moc co? ![]()