Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
2.2.13 15:52

@Liddka jéé to si užiješ krásně :-) to ti závidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
2.2.13 16:26

Ahojda :mavam: tak dnes jsem pěkně odpočívala asi jsem to dopolko přehnala s úklidem a vařením a pěkně mě bolelo bříško fakt dost až jsem se bála aby to nebylo něco špatného, strašné píchání na hoře a celá pravá strana a bolelo to i když jsem ležela tak jsem odpočívala a pak jsem si šla dát koupel a už je to dobrý :potlesk: no jo už to začíná být znát každá námaha musíme se šetřit :palec: aby nám tam ti naši hošánci ještě vydrželi ještě máj čas ;) dnes jsem byla na nákupu ještě nějakých drobností pro mimíse a asi začnu balit tašku :mrgreen: začínám mít depku abych nejela o hodně dřív a vysvětlovat pak tomu mému chlapoj kde co je no to by byla sranda :zed: vždycky mu říkám kam co dávám a on pak stejně přijde a ptá se třeba kde jsou zase ručníky???(dvakrát jsem je přestěhovala tak je zmaten) :pocitac: no je to sranda s těma chlapama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.2.13 16:02

Ahojky, právě řeším to, jestli koupit fusak do korbičky a autosedačky??? mámtermín 26. dubna a fakt nevím, Maxíka jsem měla v únoru, tam to bylo jasné, ale teď? jestli koupit jarní fusak? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
12.2.13 16:38

Ahoj já mám termín na začátku dubna a určitě ho budu kupovat.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.2.13 16:49

@Déňa.B Ahoj :-) a jakej?? já přemýšlím na Lodger, Mucki (jenže se mi zdají dost teplý), nebo od Pinkie??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
12.2.13 16:58

Já chci od Lodgera - BUNKER včera jsem se na něj byla podívat a má
dvě vrstvy, takže může být jak teplejší tak normální.. rozhodně pak nebudu řešit jestli na malou pod dečkou táhne nebo ne a bude krásně zabalená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.2.13 17:00

@Déňa.B A on se dá pak použít i do sporťáku viď? :lol: ten vypadá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
12.2.13 17:02

Kamkoliv se dá i v autosedačce pak může být v ní mimi zabalený ;)
a fakt je moc příjemný na dotek, takže pro mě jednoznačně Lodger :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.2.13 15:07

@Déňa.B tak už ho mám také objednaný :-) už se na něj těším :lol: :palec: a teď ještě musím najít nějakou klokanku dobrou :lol: nemáš taky tip? kouknu na diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
13.2.13 16:26

Tak super, já si ho pojedu koupit do Malvíka za týden :D
hele klokanku ti nepovim, protože já sama ji mít kvůli zádům nemůžu, takže se ani nedívám ale zase Lodger má klokanky tak na ně mrkni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.2.13 16:34

@Déňa.B kolik za ni chtějí v Malvíku?? mají ho teď v akci za 1749,– včetně pošty na MMB
:palec: jinak jsem koukala na diskuze a pořídím nejspíš nějaký to ergonomický nosítko, na prvního jsem měla klokanku od Chicca a dneska jsem tady četla jen negativní názory na tento typ klokanek :oops: tak mě to docela zaskočilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dablik.89
13.2.13 20:30

Ahojky tehulky, vcera jsem byla v poradne jsem 30+1 a maly nam vazi 1890 g…

• Citovat
  • Upravit
6444
14.2.13 08:55

@guesssgirl Ahojky já si taky budu pořizovat fusak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
14.2.13 09:56

Ahoj v Malvíku ho maj do 2.500tis. jak řikám já se v klokankách nevyznám, protože ji potřebovat nebudu. asi bude nejlepší zajít do obchodu aby ti poradili co je nejlepší jak pro tebe tak pro mimi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
14.2.13 13:52

@Liddka super :lol: a co do fusaku za oblečení? přijde mi, jako bych čekala první :lol: kombinéza medvídková už je asi moc co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí