Dubňátka 2013

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
31.1.13 19:35
@Artik píše:
@natyber děkuju a jsou to kluci ;) Když si najedeš na svůj profil nastavení, potom nastavení diskusí-zobrazovat podpisy, tak uvidíš co tam lidi o sobě mají. o trochu níže si můžeš napsat svůj podpis-podpis uživatele v diskusi.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: a díky zítra na to mrknu :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
31.1.13 19:46

@natyber Já už to chci doklepat do konce hlavně doufám že nebude ten předčasnej porod a bude to v pořádku :) To já se taky bojím toho jakej malej bude ale nějak to zvládnem :hug: Je to tvoje první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
1.2.13 09:45

@Liddka jasně že to zvládnem musíme :mrgreen: jinak já už mám 14ti letou dceru (začala jsem dost brzy :lol: ) a teď po té době to prožívám jako poprvé a koukám jako blázen co je všechno za novinky předtím mi vzali krev na vývojové vady a pak udělali párkrát uz a šlo se rodit, byl to klid a pohodové těhu, dnes jsem ze všeho na nervy jak pořát někde něco čtu a jak chodím na neustále testy a vyšetření tolikrát jsem nebyla u dr. snad za celej život :mrgreen: :mrgreen: tak mi to přijde takový náročnější a zbytečně stresující, ale na porod se nětěším to bude horor když už vím co mě čeká :zed: :zed: :zed:
jinak na dnešek jsem spala skoro celou noc no to byla parádička :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.2.13 10:46

@natyber Tak to já mám 15letou sestru :D To já se porodu bála ze začátku ted se tim nějak nezabývám. Až to přijde tak to přijde ale když čtu některý diskuse jako třeba včera že po porodu měla natrhlej i konečník tak je mi z toho trochu divně :| z toho mám trochu strach ale nic s tím nenadělám :D Jinak já dneska spala taky celou noc jako vždy já s tím problémy nemám a dneska jsem se na zachod vzbudila až skoro v 5 ráno tak to bylo fajn že jsem se nevzbudila o půlnoci :D A budeš mít někoho u porodu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
1.2.13 17:14
@Liddka píše:
@natyber Tak to já mám 15letou sestru :D
:palec: :palec: :palec: to je dobrý :lol: no jo právě já když něco takového čtu tak se taky děsim, ale snad to nebude takový drama, alespoň doufám :think: u porodu bude přítel a docela se těším snad mu nebude špatně :mrgreen: ale určitě to je dobrý pokud tam ten chlap je je teda fakt že pokud by vyloženě nechtěl tak bych ho nenutila ale on to docela vzal dobře nejdřív se trochu kroutil ale pak říkal že tam bude semnou tak snad nebude moc vykulenej 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.2.13 18:08

@natyber Tak semnou tam bude manžel tak snad se mi tam nesloží nemá rád krev, jehli ale pro mě a pro malého to prý udělá rád i když si myslím že bude víc vystresovanej jak já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.2.13 18:29

Ahojky maminky, jsem tu taky nová, termín mám 26. dubna a taky čekáme kluka :-) už druhého, prvnímu bude teď 5.2. 4 roky :) už jsem nabrala 12kg, funím jako blázen a taky mě píchá v břiše…já beru Magnesium a železo + Mamavit… už se těším až to naše druhý prtě uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.2.13 18:34

@guesssgirl Ahoj já mám 26.4 narozeniny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.2.13 18:37

@Liddka ahooj :-) to je super, já je mám 2.4. :dance: kdy máš termín ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.2.13 20:26

@guesssgirl První mám 22.4 a druhej 25.4 tak by bylo fajn kdyby se narodil na moje narozeniny :D A jak se malej bude jmenovat? To já mám nahoře 17 kg :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.2.13 21:15

To teda jo, to by bylo pěkný :-) já s prvním přibrala celkem 19kg, ale shodila jsem je během 3 měsíců a po půl roce jsem měla dokonce o 4 kg ještě míň, než před porodem, takže se teď tím až tak netrápím :) ale do fitka už se moooc těším :D zatím nejsme rozhodnutý, první je Maxmilián a teď u toho druhýho se rozhodujeme ze 3 jmen: Kristián, Alex a Sebastian :nevim: a co ten tvůj, jaký bude mít jméno??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.2.13 21:22

@guesssgirl A jakto že si to tak rychle schodila? My budeme mít Sebastiánka :D A nad Kristiánem jsme taky přemýšlely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
2.2.13 08:15

@Liddka Šlo to úplně samo, kojení, noční vstávání a denně jsem chodila 1-2× denně na 2hodinový procházky s kočárkem a já jsem zvyklá chodit rychle a bavilo mě to :-) akorát teď nevím, jestli budu mít tolik času, když už budu mít 2,ale tak malej je už ve školce a zaměstnám manžela - taky přece má zájem na tom, abych zase zhubla :-D no a navíc teď budu dávat přihlášku na VŠ :) takže to bude mazec 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
2.2.13 08:18

@Liddka joo a s tím jménem, já chtěla Kristiánka, z manželo pak vylezlo, že se mu to až tak moc nelíbí, tak že prej Alex, no a náš Maxík chce za každou cenu Kristiána, takže uvidíme asi až v porodnici :-D Sebastian je nádherný jméno ( miluju ho z Velmi nebezpečných známostí) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
2.2.13 12:42

@guesssgirl Tak to budeš mít docela honky jak koukám to ti nezávidím :| U mě je to naštěstí první mimi tak jsem zvědavá jak to budu zvládat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí