Dubňátka 2013

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
31.1.13 18:02

Jo a ten čípek mám 40mm jestli je to ono a prej v pořádku právě včera jsem byla v poradně a doktor mě potěšil dělal uz a pořád říkal jak je to krásný všechno jak má být akorát mě vyděsil s váhou mimi 1717g mě to přišlo dost, ale je to v poho a je i ve správné poloze tak doufám že se neotočí protože to co tam občas dělá to jsou výkruty jako blázen :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
31.1.13 18:02

@Artik Mám dost vysokej tlak a nikdy jsem s tím neměla problémy vždycky jsem spíš trpěla na nízkej a ted tohle v pondělí jdu na vyšetření tak doufám že mi to vyjde v pohodě :| Jinak taky musím ležet :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
31.1.13 18:06

@natyber Měla jsem ho brát 2× denně ale projevily se u mě nežádoucí učinky tak beru jen 1× denně ale mě přijde že to moc nepomáhá nevim no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 18:08
@Artik píše:
@natyber mě to tvrdnutí břicha ovlivnuje čípek trochu se zkrátil a malej ještě naléhá, tak musím jen ležet a třeba se to srovná..

tak to je blbý s tím čípkem no uvidíš snad to bude v pohodě ale s tím naléháním to nechápu mě právě taky píše do zprávy že hlavička naléhá a říkal že to je ta správná poloha tak to by mělo být dobře to naléhání :nevim: holky držím vám pěsti ať jste v pořádku já zatím bez problémů až na ty běžné potíže :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.13 18:09

@natyber jj, to je přesně ono, já ho měla před 14ti dny 41mm a v pondělí mi bylo řečeno u mojí 37mm, ale že mě posílá do špitálu na dohled, tam mě měřil doktor jen pohmatem a napsal mi že ho mám jen 20mm, tak nevím čemu věřit, doktorka to měřila sondou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.13 18:13

@natyber Ano,poloha je v pohodě a správně by tak měla zůstat, jenže u mě je jeden prcek dost nízko a jak se tam tlačí, tak se to zkracuje..musím mít podložený zadek at se zase hezky posune trochu výše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 18:13
@Liddka píše:
@natyber Měla jsem ho brát 2× denně ale projevily se u mě nežádoucí učinky tak beru jen 1× denně ale mě přijde že to moc nepomáhá nevim no :nevim:

právě že mě taky přijde že to nepomáhá jednu chvíli jsem ho nebrala cca 14dní a pak jsem zas začla když bříško pořád bolelo a přijde mi to pořád stejný no a ještě ke všemu ty máš nežádoucí účinky to je právě to že já se bojím se něčím navíc ládovat protože to tělo na to není připravený a najednou toho má tolik.Tak se drž ať je vše ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 18:15
@Artik píše:
@natyber Ano,poloha je v pohodě a správně by tak měla zůstat, jenže u mě je jeden prcek dost nízko a jak se tam tlačí, tak se to zkracuje..musím mít podložený zadek at se zase hezky posune trochu výše :mrgreen:

jenom abych tě pochopila správně, čekáš dvojčátka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.13 18:16

@natyber ano :lol: mám to napsané v podpisu, ale ty to asi nemáš zaplé :mrgreen: mě to nedošlo, asi sis myslela co to melu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 18:19
@Liddka píše:
@natyber To mi budeme mít Sebastiánka :) Tak kočárek ještě nemáme ale postýlka už je taky na cestě už se těším až přijde a složíme jí :mrgreen: Už se strašně těším na toho našeho drobečka :srdce: tak mi všechno musíme kupovat u nás je to první kluk jinak máme v rodině samé holky nikdo nam nevěřil že čekáme kluka :mrgreen:

to je taky krásné jmého :palec: mě se jich líbilo docela dost, ale přítel se nad každým kroutil jak žížala :pocitac: ale nakonec jsme se dohodli tak jsem ráda, já už se taky těším ale když vidím toho sestřinýho uřvánka tak se docela děsim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 18:22
@Artik píše:
@natyber ano :lol: mám to napsané v podpisu, ale ty to asi nemáš zaplé :mrgreen: mě to nedošlo, asi sis myslela co to melu :lol:

tak to gratuluji :kytka: tak tam to je asi tím že jsou dva a mačkaj se tam drobci až to tlačí na ten čípek držím pěsti :mavam: chi, chi, chi v jakém podpisu??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
31.1.13 18:23

Ahoj Dubnátka přidávám se k vám :D
Půjdu si lehnout tuhne mi bříško jako blázen takže tu s vámi dlouho nepobudu, ale chci se zeptat v jakym jste týdnu a kolik má vaše mimi gramů??

PS: Já budu mít holčičku, takže vám bořim armádu :lol:
Díky papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.13 18:25

@natyber děkuju a jsou to kluci ;) Když si najedeš na svůj profil nastavení, potom nastavení diskusí-zobrazovat podpisy, tak uvidíš co tam lidi o sobě mají. o trochu níže si můžeš napsat svůj podpis-podpis uživatele v diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
31.1.13 19:04

Tak my teda kočárek máme od Ježíška :mrgreen: a postýlka je složená v ložnici a mám tam dané nějaké vyžehlené věci pro malého, zatím čekám na skříň, dělá se mi na míru.
Komoda už je zaskládaná, pult připravený, teď už jen čekám na prcka.
Já mám zkrácený čípek od začátku a zatím se nic neděje, zatím mám hrdlo zavřené, CS4, magnézko ani nic jinýho neberu a zatím to jde. Malej se mi taky tlačí dolů, hlavně při chůzi - a že já chodím denně tak 6 km se psem.
Už se ale taky snažím trochu šetřit, spíš mě nutí prcek. ale jsem dost aktivní člověk, tak to moc nejde. Hlavně teda máme barák, takže je potřeba fungovat a občas něco udělat. Až mi nakáží klidový režim, tak budu odpočívat, zatím se nestresuju :mrgreen:
Jo a malej včera vážíl 1610 gramů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
31.1.13 19:25

@Déňa.B holčičky jsou vítány :kytka: jinak já jsem 29+6 mimi váží 1717g a už se taky loučím jsem zdrcena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí