Poradna duly
Jana Čurdová
My taky chodime ven jenom na chvili. U nas nastesti funguji babicky, tak obcas mam volno. V lete si nasi brali malyho na 10dni. A prvni hlidani jsem mela pres noc kdyz malymu bylo 4,5 mesice. On spal od 8tydne celou noc a od 3 mesice jsme dokrmovali tak nebyl problem a hlavne mamce verim. Jinak taska je moc hezka, ja jsem nakoupila par hadriku a Tomovi knizky k svatku. Hlavne skoro vsechny veci mam po Tomovi, takze to neprehanim. Jenom par teplejsich veci, protoze Tom je 3.7.
@Gabca85 Tak u nás funguje jen jedna, naši bydlí 300km od nás
takže se vidíme málo. Manželova máma taky hlídala, zezačátku jsem jí ho nechtěla moc pučovat
ale pak jsem byla vděčná
no a hlavně do práce jsem šla hned po 2 letech, takže to tam pak byl bobek hodně často, dělala jsem 12tky a vždycky 2 denní, 2 noční a 4 dny volna
to jsem si vyčítala, že jsem šla tak brzo do práce, teď budu doma 3 roky. Taky mám spoustu věcí po Maxíkovi, ale něčemu novému zkrátka neodolám
A jinak to jsi měla super, že spal celou noc od 8 týdne, já se vyspala celou noc snad až v jeho 1,5 roce
kojila jsem 10 měsíců, pak už nechtěl, ale i tak se budil i když byl na UM.
@guesssgirl Tak to máš dobrýho doktora
takový nechápu nic ti nedělaj ale peníze chcou. ještě že ted za doktory nemusíme platit vid
to bych se asi nedoplatila
Tak to je dobře že už budete mít klíče tak to budete mít rychle hotový
Já mám taky moc ráda kávu dělam si každý den jednu ale nekouřím a to ti normálně udělají u zubaře? To bych šla na to vyčištění tak to neni moc 1× za půl rok dát 400 kč za to aby si měla čistý zuby to až půjdu k zubařce tak se jí na to zeptám děkuji za info
A nebolí to? ![]()
@Liddka To jo, to je teď výhoda, že nemusíme platit u doktorů
já miluju capuccino z automatu na benzince, takže každej den si jí tam dávávm a pak ještě bezkofeinový doma na chuť
jinak teď taky nekouřím!
ale vím, že až dokojím, zase budu alespoň u vínka, to nevydržím…a s tou hygienou jasan, to dělá zibař, zeptej se na to, mě dělá to pískování a to vůbec nebolí, jen máš celej obliček oblitej od toho písečku, ale bez bolesti ![]()
@guesssgirl To já si dělám kafíčko doma dostala jsem minulej rok od ježíška kávovar tak si ho dělám doma.Tak to se zeptám určitě bych si je nechala vyčistit ale ne že bych je měla nějaký flekatý to ne ale manžel kouří a toho bych tam chtěla dotahnout ![]()
@Liddka Tak to se bude hodit i manželovi
taky plánujem koupi kávovaru teď do nového ![]()
@guesssgirl A jakej chcete kupovat? J to super vynález ten kávovar ![]()
@Liddka jo tak to ještě nevíme, zatím teď řešíme jiný věci, jako jakou kuchyň apod. jakej máte vy?? třeba se budu inspirovat ![]()
@guesssgirl Tak my máme Krups ale normálně pákovku na kapsle mi to nechutná. je k tomu i tryska na šlehání mlíka a jsem sním fakt spokojená a manžel taky byl zvyklej pít turka ale jakmile ochutnal kafíčko z kávovaru tak turek se u nás už nedělá
Vždyt jo jsou potřebnější věci který se musí řešit dřív ![]()
Ahojky, stěnhování nezávidím, ale pak budete mít klid. Já to zažila naposledy před rokem a stejně ještě nemáme všechno vybaleno. Postupně se vše dodělává a tak.
@Liddka To bych si mohla doma udělat i Latte
mnam mnam
a vsak ty kapsle jsou i zbytecne drahy ne?? jde tam udelat i slabsi kava? nemám rada silnou ![]()
@Gabca85 No tak kdyz nepocitam stehovani za manzelem z Moravy za Prahu, tak jsme se stehovali kdyz byli malymu Maxikovi 3 mesice k jeho rodicum na 3 mesice, nez se udelal tento byt ve kterym jsme (tamto byla garsonka, tohle je 3+1), no a ted repete, do 3+1 (je na lepsim miste, ve vyvysenym prizemi - ted jsme v 10. patre
) na dobu, dokud budou zit babicka s dedou od manzela a pak si predelat kridlo domu + podkrovi a konecne se dockam zahrady
masakr, ale je to pro dobro veci ![]()
Jo a jen doufam, ze tam v tom domecku uz zustaneme nejakou dobu
uz me neba si porad nekde zvykat…ale pry az nebudou rodice od manzela, tak by chtel do Brna
takze to asi posledni stehovani stejne nebude ![]()
My teď bydlíme v rodinným domku s tchýní a s tchánem, máme vlastní patro s vlastním vchodem, tak je to v pohodě. A zahrada je tu veliká. A naši bydlí kousek od nás, takže když chceme jdeme se na ně podívat. A i v tom je ta výhoda, co se týče hlídání.