Dubňátka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
28.2.13 13:58

@Gabca85 ahojky, tak to mě mrzí, že se ještě neotočilo :think: tak snad ty cviky pomůžou, jinak bys šla císařem?? vidíš a já mám termín 26.4. a mimčo váží 1800g, ale to si tak vychází, ten měsíc rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
28.2.13 14:49

@guesssgirl Snad ty cviky zaberou. Jinak asi cisare, vsichni mi rikaji, ze je to urcite lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
28.2.13 17:34

@Gabca85 no to asi jo, ale třeba se fakt ještě otočí. Neříkali jaká je pravděpodobnost, že to zabere??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
28.2.13 19:35

Doktorka říkala, že se otočí ještě docela dost dětí. A hlavně, že je menší. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
28.2.13 19:55

@Gabca85 no vidíš, není vše ztracené :palec: budu držet palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
28.2.13 20:01

@guesssgirl Děkuju moc. Však ono to nějak dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
28.2.13 20:02

@Gabca85 Tak to každopádně, ale budu držet palce, aby to bylou cestou nejmenšího odporu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
28.2.13 20:03

Jo jo děkuju, byla bych ráda, kdyby aspoň tentokrát mohl být manžel u toho, když si to tak přeje. Minule to nestihnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.3.13 08:14

@Gabca85 musíš doufat a pěkně cvičit, rozhodně se tím ale nestresuj :kytka: jo a ten váš nový termín 2.4. to mám nrozeniny :lol: no a já jak dneska na malýho koukám, tak se děsím, že mu zčínají neštovice, když už jsem je měla jako malá, nemůže mě tov těhu ohrozit?? :,( jak se poznají neštovice? zatím má jen pár pdipupínků na zádičkách a na krku, ale pořád si to škrábe, tak nevím, jestli už teď jít k Dr., nbo počkat, jestli je to fakt ono :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.3.13 13:00

@guesssgirl Ahoj, tebe už by neštovice ohrozit už neměli a k dr bych vyrazila klidně dneska, ten už byl to měl poznat. Jinak já moc nevim, jak to vypadá. Tom je ještě neměl ale byla bych ráda, kdyby to někde chytil, aby měl pak klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
1.3.13 13:03

@guesssgirl A ještě k těm narozeninám, moje bývalá spolužačka má holčičku, která je 25.7. a to mám narozeniny já a když se mě ptala na termín a já jí říkala na začátku dubna tak mi taky říkala, že bych mohla porodit na 2.4., že to má zase narozeniny ona, tak abych jí to vrátila. :lol: Mě se líbí datum 1.4. na apríla, ale ony jsou i velikonoce. Ještě klidně 3.4. to by bylo 3 měsíce před Tomem a nebo 4.4. to se taky hezky pamatuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
1.3.13 20:27

Ahoj holky jak se máte? Já špatně je mi nějak divně od včerejška ležím všechno mě bolí no hrůza včera i dneska jsem našla 3 červené flíčky tak snad to nic nebude :( ale malého cítím tak snad je vše v pořádku :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
2.3.13 08:02

@Liddka Ahojky, já se předevčírem vrátila s malým z cukrárny a normálně se mi udělalo tak zle, že jsem si musela lehnout, dát kýblpod sebe… :? a za hodinu teda dobrý…akort už nevím, jak si lehnout, na zádech nemůžu dýchat a na boku mi malej/malá začne vrtat do slabin :) nouž aby to bylo za náma, i když já ještě nemůžu, teprve se začal předělávat byt..
No a v pondělí na 3D, už jsem netrpělivá jak blázen :jazyk:
A jak ti je dneska a co ty flíčky?? mě se občas udělá pár malých pupínků na břiše a zase zmizí během chvíle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
2.3.13 08:04

@Gabca85 Tak nakonec to vypadá, že to byli-jsu jen potničky, asi jak jsme byi v té cukrárně a řádil jak černá ruka, tak ožná z toho, taky jsem ho začala mazat olejem, je teď hrozně vysušenej po koupání během zimy, tak zkusím spíš nějaky mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
2.3.13 12:36

@guesssgirl Ale já ty flíčky našla na intimce :roll: Jinak dneska mi je už líp aspon že tak ale natekla mi pravá ruka celá tak si připadám jak debil :zed: A to máme dneska oslavu takže tam půjdu s jednou rukou nateklou jak medvěd :lol: :lol: To já jsem taky zvědavá co nám sem v pondělí napíšeš ;) A to si zvracela? A nesnědla si tam něco špatného z čeho ti může být špatně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí