Poradna duly
Jana Čurdová
Ani jsem vam nepsala, ze jak jsem byla v patek pro ten recept tak se na me dival doktor z ty rizikovy poradny, prej je nejlepsi a rilal, ze kdyz jsem prvni dite narodila 3,62kg normalne, tak bych stejne porodila 3,20 az 3,30 konec panevni. Takze zalezi kdy budu rodit a jak bude mimco velky a i na presny poloze. No jsem fakt zvedava, jak to nakonec dopadne.
@Gabca85 Krásná fotečka ale proč ti tam nedala tmavší pozadí takhle je to moc světlí ale jinak je to krásná fotka ![]()
Já už je taky konečně mám ty fotečky, tak sem hodím malou ochutnávku ![]()
@Liddka děkujeme
už se těším na tvoje
a už se těším na focení mimouška ![]()
@guesssgirl To my se budeme fotit až 30.3 tak to je ještě doba
ale taky se na ně těším
Jaký si měla víkend? ![]()
@Liddka To už je taky za chvíli, mě už se zase zdálo, že rodím, tak jsem měla strach, abych to vůbec stihla
a jsem fakt nadšená, jsou to naše první rdinné profi fotky-do teď to manžel jaksi nechtěl moc absolvovat, ale když viděl výsledek (vypadá tam mladší
- i když vypadá pořád skvěle), tak už se taky těší na příště
tak ám hroznou radost, už mám namyšlený focení mimouška a jakmile se hodím do původního stavu, tak chci nějaký sexy fotky v prádle s manželem
![]()
Jinak víkend byl super, v pátek ta oslava, to jsme končili až po 22 hod. malej byl absolutně neunavitelnej
no a v sobotu přijeli naši z Moravy, tak jsem dělala oběd a pak jsme i s nima jeli ke tchánům na kafe a včera byl úklidovej den
celkem náročný, ale aspoň jsme se nenudili. Dneska už mám malýho po měsíci ve školce, tak to je vám klídek, mám nohy hore a baštím buchtu
a co ty, jaký jsi měla víkend, pořád hodně odpočíváš??