Poradna duly
Jana Čurdová
@guesssgirl Ahoj dneska už to bylo lepší
Ale bála jsem se abych to neměla znova
Jo to jo už aby sme to měli za sebou už se těším až nebudu mít takové bolesti a bolístky
Tak to mu ještě přidává když je nachlazenej tak je protivnej. Uží si ten chvilkovej klid
My jsme dneska byly v porodnici vyplnit předporodní papíry tak aspon to už máme z krku
A jak ste na tom s tim stěhovaním?
Ahoj holky, tak jsem byla zase u dr. Tak prcek o týden vyrostl, takže super. Tlak a krev v pohodě a hlavně se umoudřil a otočil se hlavou dolu. V pondělí mě čeká kontrola a když budou připravený porodní cesty tak mi to možná budou vyvolávat. Kvůli placentě a tomu tlaku nechce abych přenášela. Tak jsem šťastná, že je hlavnou dolu, už jsem si to nějakou dobu myslela, mám nahoře větší bouli než předtím a když jsem ležela (asi dva tři dny) tak když jsem vstávala chytali mě uplně křeče, jak se mimčo točilo, úplně jsem cítila jak je na štorc. Hlavně aby tahle vydrželo.
@Gabca85 tak to je dobře to jsem ráda že se malej otočil a snad už se neotočí a bude na maminku hodnej ![]()
@Liddka Děkuju, já se budu modlit, aby se ještě neotočil zpátky. Snad už ne. A jak se daří Tobě?
Ahojky holky, tak to je Gačo skvělá zpráva!!!
miminko se umoudřilo
teda to ti docela závidím, že už možná v pondělí porodíš
já bych to na jednu stranu už taky brala, ale na druhou ne kvůli tomu stěhování, do konce měssíce by mělo být hotové takové ty věcí jako podlahy, dveře, vymalovat, stropy už máme. Akorát včera jsme zadávali kuchyň, jako objednávali a ten chlápek si u nás zapoměl notes a má v něm spoustu dopisů od policajtů, jakože dluží peníze, nev
robil apod. tak se úplně třepem, aby nás nepodvedl, protože si včera vzal 24 tis. zálohu
už nás před rokem obložil borec s autem, vybral 18 tis. zálohu a nmáme nic ani auto, ani peníze, obral co víme mi tak 10 lidí a víc a nikdo to neřeší…a do 15.4. musíme být vystěhovaní ![]()
Jinak se mi pořád nějak špatně dejchá, bolí mě spodek a malá kope a kope ![]()
@guesssgirl Jé tak to držím palce, aby to s tou kuchyní vyšlo. Mě taky spodek bolí a nohy mám už děsně oteklé. No uvidíme, jestli už v pondělí. To má moje mamka narozeniny, takže dáreček? Hlavně, aby se prcek ještě neotočil zpátky.
@Gabca85 Ale jo mě se daří celkem fajn v pondělí mi sundaj sádru tak už se těším
a zítra jdu k dr tak doufám te mi řekne kolik malej už má ![]()
@guesssgirl Tybláho tak to je mazec a máte to nějak potvrzený že ste mu tu zálohu dali?
A ozval se aspon nebo něco že si u vás nechal notas? Co to je dneska za lidi fakt to nechápu
jak si tohle někdo může dovolit.
TAk hlavně aby to dopadlo dobře ![]()
@Liddka jj máme normálně fakturu, objednávku, ale to jsme měli i na to auto a policajti nemůžou nic, on se nedospustil trestnýho činu, nechtěl se obohatit, ale to že nám už nevrátil peníze nikdo neřeší, je to na občansko-právní soud :-/ já jakmile bude čas tak to chci napsat jako námět do pořadu Na vlastní oči, už jsem psala do Reportérů, ale tam je to nezaujalo, tam raději dávají reportáže o tom, jak někdo koupil protíkající baterii na dřez
![]()
@guesssgirl Ale to by měli řešit je to už trestní čin je to výšší částka než 5000 kč a to by řešit měli
Ale měla bys to zkusit do toho navlastní oči tam by je to mohlo zajímat. A nebo do televize nova tak taky dokážou toho tolik vyřešit ![]()
@guesssgirl No ja doufam, ze mi porod nebudou vyvolavat. Docela se toho bojim. Proste me tohle ditko docela trenuje.
Ahojky holky, tak jak se máte?? máte taky takový výkyvy nálad jako já? jsem úplně normální a z toho mi přepne a chci být sama, nemluvit a nedělat nic…asi už se to vše kumuluje, ten stres ze stěhování, to že si nemůžu připravit postýlku a vše okolo, vše mám v krabicích
ale je to hrozný…samotnou mě to štve, na malýho nějak vůbec nemám nervy, on teď tak zlobí, nebo se mi to zdá? Asi mám poplašený hormony
![]()
@guesssgirl Já to taky tak někdy mám, mám dobrou náladu a během chvíle je to uplně obráceně nechce se mi s nikým mluvit a chci být sama.Ono taky jak seš unavená tak toho máš plný zuby a to se ti asi zdá že tak zlobí víc ![]()
@Liddka Asi jo
dneska je to lepší, asi díky tomu sluníčku venku. Včera jsem ho poslala odpo k babičce, četla jsem si, dala jsem sivanu s pěnou a relaxovala a pak jsem se na něj zase těšila a když přijel, tak jsme si spolu 2 hoďky hráli, takže už nemám tak špatný svědomí
no ale jinak teda je to užhrůza, tahat to bříško…u vaření pořád poposedávám a to nedělám nic náročnýho ![]()
Ahoj holky ja mam nalady taky jako na houpacce. Nastesti je Tom docela hodnej. Zitra me ceka poradna, tak jsem zvedava co mi reknou. Dneska byl malej na obed u tchyne, tak jsem nemusela chvatat s varenim obeda a sli jsme na chvili ven. Sice sviti slunicko, ale fouka hroznej vitr, takze zima desiva.
@guesssgirl Sluníčko? Tady máme pěkně zataženo a fouká hnusnej vítr.
Tak od pátka mi odchází zátka takže doufám že tam malej zůstane do termínu
Tak to je dobře že už je to lepší ![]()
@Gabca85 Tak at ti poradna dopadne dobře ![]()